Flydende tapet - de vigtigste fordele og ulemper

“Flydende tapet” er et udtryk, som ikke er mange mennesker kendt, selvom de betragtes som en universel løsning. Nogle er sikre på, at de, når de er påført væggen, tørrer ud og bliver til tapet. Men alt dette er helt forkert.

Flydende tapet

Flydende tapet i et moderne interiør

De er en original dekorativ gips. Det var baseret på naturlige cellulosefibre. Dette materiale inkluderer et bindemiddel, som er et CMC-klæbemiddel. Men denne gips kaldes flydende tapet, og dette skyldes tilstedeværelsen af ​​ren cellulose. Efter størkning på væggene vises traditionelle tapeter naturligvis ikke magisk.

Producenter tilbyder i dag en lang række sådanne efterbehandlingsmaterialer. Flydende tapet vil variere i farve, design. De er matte, silke, blanke.

Flydende tapetfunktioner og fordele

Hver kvinde kender situationen med at indsætte vægge eller lofter. Tapet, der er lagt ud i hele rummet, smurt med lim. Først da, ved flid, blev de fastgjort til væggen. Alt dette tog meget tid. Derudover kunne tapetet blive revet, plettet. Det var nødvendigt at arbejde pænt og hurtigt.

Med flydende tapet ser alt anderledes ud. Du skal arbejde med dem i henhold til instruktionerne. Der vil ikke være traditionel vægklistring. "Tapet" skal tilberedes med vand. Den købte blanding hældes i den og blandes godt. Når opløsningen er klar, skal du anvende den på overfladen af ​​væggen med en spatel eller en speciel murske og smøre den ud på overfladen.

Flydende tapet efterlader ikke sømme. Som et resultat dannes en glat overflade overalt. Med traditionelt tapet er et sådant resultat vanskeligt at opnå. Der kan dannes suturer, som kan afvige over tid.

Sådanne tapettyper kræver slet ikke på overfladen. De formår endda at skjule mangler. Resultatet er en komplet finish, ingen mangler. Det er kun nødvendigt at overveje, at forbruget af materiale i alle rum vil være anderledes.

Fakta! Flydende tapet åndes godt, og det fremgår af anmeldelser fra de mennesker, der brugte det. Skimmelsvamp, drivhuseffekt, fugt vil ikke vises i rummet.

Hvis du sammenligner omkostningerne ved flydende tapet med traditionelle, vil de være højere. Men det er værd at overveje, at papirprodukter kan rive eller forringes. Dette medfører ekstra økonomiske omkostninger. Så det vil være mere økonomisk at købe flydende tapet med det samme.

Æstetisk skønhed er et andet plus af moderne efterbehandlingsmaterialer. Ved hjælp af flydende tapet er det muligt at skabe ægte kunstværker, originale malerier. Selvfølgelig vil det være vanskeligt at lave en begynder, men du kan henvende dig til fagfolk eller se mesterklasser, der hjælper med at lave en original reparation.

Ulemperne ved flydende tapet

En af de største ulemper er den høje pris. Det er hun, der forvirrer købere. Men omkostningerne falder gradvist, så snart de bliver tilgængelige for mange købere.

Ulemperne ved flydende tapet

Nogle er forvirrede af det begrænsede antal farver. Traditionelle tapeter imponerer med deres forskellige mønstre og nuancer. Men mestre tilbyder med jævne mellemrum interessante finish ved hjælp af flydende tapet. Du kan få originale ideer, som giver dig mulighed for at opnå utrolige resultater.

Flydende tapet er fugtbestandigt. Men ikke forveksle dem med vaske tapet. Det skal huskes, at forurenede områder kan fjernes ved hjælp af den resterende tørre blanding, som før brug er tilstrækkelig til at fugte. Samtidig skal traditionelt tapet limes på igen.Det tager penge og tid.

Funktioner ved anvendelse af flydende tapet

Intet hårdt arbejde at gøre. Du behøver ikke at være specialister for kompetent at udføre vægdekoration. Selv en nybegynder kan anvende sådanne tapeter på vægge. Bare studer de instruktioner, der følger med den tørre blanding, eller se den på Internettet.

Overfladen på væggene eller loftet skal primeres. Det skal være farveløst og akryl. Yderligere er det bedre at behandle væggene med startkitt. Derefter er overfladen færdig med akrylgrunning. Hvis du bruger gips til dekoration, behandles det også på en lignende måde.

Nogle gange skal flydende tapet påføres på en træoverflade - i dette tilfælde skal du udføre forbehandling med alkyd-emalje, hvilket giver et stærkt greb. En lignende behandling udføres for metalelementer.

Den tørre blanding hældes i en beholder og hæld vand. Alt blandet indtil en homogen masse. Det vil være nødvendigt at vente, indtil opløsningen infunderes. Derefter vil det være muligt at anvende det på væggene. Overfladen tørrer i 70 timer.

Det skal huskes, at flydende tapet er problematisk at anvende på loftet. For at lette arbejdet skal du forberede overfladen. Skal rense loftet med gammelt tapet, maling eller hvidvask. Påfyldning og eliminering af mangler udføres yderligere. Dette sparer på flydende tapet.

Du kan endda uafhængigt beregne materialeforbruget. Et kilogram af blandingen vil gå på 5 firkanter på overfladen. Ved hjælp af denne formel kan du foretage beregninger korrekt.

Overfladen skal være jævn, og der bruges et plast rivejern til dette. Selvfølgelig er det ikke altid muligt at få det perfekte resultat. Men husk, at flydende tapeter har en jævnende virkning. Så det vil være muligt at opnå den ønskede effekt. For at diversificere overfladen kan du følge "tip fra internettet."

Hvis du bruger flydende tapet i interiøret, kan du altid opnå et mangfoldigt design. Med en kompetent tilgang kan du få den ønskede effekt. Til lave omkostninger er det muligt at skabe en plan overflade, der i årenes løb ikke mister sit udseende.

Video: hvordan man anvender flydende tapet på væggen

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer