Grøn te til ansigtet - fordele og applikationer

Alle kvinder har et ønske om at forene dem alle om at være smukke i enhver situation. Mest af alt er det kvindelige køn opmærksom på huden i hendes ansigt. Til ansigtpleje anvendes forskellige produkter, fra agurkmasker til specielle kosmetiske præparater. Grøn te er ingen undtagelse. I Kina og Japan har kvinder praktiseret masker baseret på grønne teblade i flere århundreder.

Grøn te til ansigtet

Positivt resultat af at bruge grøn te som en maske

Sammensætningen af ​​grøn te indeholder komponenter, der er gavnlige for ansigtets hud. Kosmetiske procedurer, der bruger denne sammensætning, hjælper en kvinde med at se ung og imponerende ud. Te fugter og toner huden. Bladene er koncentreret med mange næringsstoffer:

 • calcium - lindrer inflammatoriske processer;
 • kobber - bidrager til fortykning af overhuden og dermis, øger hudens elasticitet;
 • jod - har en fugtgivende egenskab;
 • zink - uden det er mange cellulære processer ikke mulige. Hjælper med at fjerne acne;
 • jern - normaliserer blodcirkulationen;
 • A-, B- og C-vitamin

Brugen af ​​grøn teblade som hovedkomponent i en ansigtsmaske stimulerer restaurering af epidermale celler. Det gamle lag af huden dør væk, i stedet kommer de unge epidermale celler.

Fordelene ved masker med grøn te

Kosmetiske procedurer baseret på brug af grøn te er yderst velegnede til alle hudtyper. Grøn te, som en del af masken, har forskellige egenskaber.

 • heler betændte områder;
 • forbedrer hudfarve;
 • hjælper med at eliminere epidermis problemområder;
 • renser tilstoppede porer;
 • udjævner rynker;
 • beskytter huden mod ydre påvirkninger;
 • har en løfteeffekt.

Opskriften til forberedelse af masker fra grøn te

Som allerede nævnt er grøn te blevet brugt som et naturligt kosmetisk produkt i flere århundreder. I løbet af denne tid har opskriften på temasker gennemgået mange ændringer. Den bedste kosmetiske virkning opnås med masker lavet af grøn te baseret på opskrifterne beskrevet nedenfor.

Foryngende maske
Den menneskelige krop bliver desværre ikke yngre, med årene bliver ansigtets hud løs og mister sin naturlige elasticitet. For at give den en foryngende virkning, hjælper en maske med grøn te, tilberedt i henhold til følgende opskrift. Teblade brygges i forholdet mellem en spiseskefuld og ½ kop kogende vand. Infusionen varer cirka fem minutter. Derefter filtreres det fra bladene, og den resulterende væske blandes med en spiseskefuld creme, indtil der opnås en homogen konsistens. Den resulterende maske påføres ansigtet, opbevares i 15 minutter, hvorefter de vaskes med varmt vand. En sådan procedure for at opnå et positivt resultat bør udføres hver dag.

Rynkeudjævningsmaske
Du kan prøve at udjævne rynker i dit ansigt, baseret på opskriften på at lave en maske fra en blanding af te, æggeblomme og mel. Pisk æggeblommen med præ-sigtet hvedemel. Den krævede mængde mel er 15 gram. Brygget stærk grøn te tilsættes til den resulterende konsistens. Den resulterende masse skal afkøles til stuetemperatur. Først efter afkøling kan sammensætningen påføres huden. Ved hjælp af denne maske kan du stramme din hud selv uden at ty til en professionel kosmetolog.

Maske til problemfri hud
Fedtet hud er et problem for mange kvinder.En maske med tilsætning af citronsaft og havregryn hjælper med at rengøre og gøre den mindre olieagtig. Brygget grøn te tages som basis. Pisk æggeblomme og en teskefuld friskpresset citronsaft tilsættes. Den resulterende masse blandes med forjordet havregryn. Den krævede mængde korn er en spiseskefuld. Masken påføres ansigtet med et tykt lag. Proceduren tager 15 minutter, hvorefter sammensætningen vaskes let med koldt vand.

Fjernelse af pigmentering derhjemme
Brune pletter er en stor ansamling af melanin i forskellige lag af overhuden. Pigmentering begynder som regel at optræde hos kvinder i alderen 30-40 år. Tørre blade af grøn te, eller rettere, en maske baseret på dem, kan hjælpe med at løse dette problem.

Tørre blade omdannes først til krummer og går derefter direkte til forberedelsesproceduren. Der fremstilles en masse bestående af to teskefulde te og den samme mængde rismel. Blandingen hældes med kogende vand. Det opnåede homogene stof afkøles, en varm masse påføres på områder med alderspletter. Stå i 15 minutter og skyl med varmt vand. Proceduren gentages i flere dage, indtil alderspletter forsvinder.

Kosmetiske procedurer for huden omkring øjnene
Området omkring øjnene er det mest ømme område i ansigtet, der kræver daglig pleje. For at lindre træthed fra øjnene eller om nødvendigt fjerne hævelsen under øjnene bruges grøn te som et kosmetisk produkt, både i poser og teblade. Teposer eller bomuldspuder, der er gennemvædet med brygget te, påføres sænkede øjenlåg. Proceduren tager cirka fem minutter. Huden i øjenområdet er fyldt med tone, øjnene hviler, og træthed fjernes fra dem.

Rensning af ansigtet
Mange teenagere står over for udseendet af forskellige acne og sorte pletter på deres ansigter. Men et sådant hudproblem forekommer ikke kun hos unge, voksne er også tilbøjelige til acne. For at undgå sådanne udslæt er det påkrævet at pleje huden ordentligt. Dette vil hjælpe masken med tilsætning af cottage cheese.

Ostemasse bør være fedtfattig. Alle komponenter inkluderet i strukturen af ​​masken blandes i et forhold på 200 gram cottage cheese, 2 spsk te, en spiseskefuld citronsaft. Den resulterende masse overlejres på problemområderne i ca. 1/3 timer, efter at proceduren er gået, vaskes den af ​​med varmt vand, ligesom masker fremstillet i henhold til andre opskrifter. Hvis der er betændte områder i ansigtet, anbefales det ikke at tilsætte citronsaft, når man tilbereder blandingen. Masken tillader ikke kun at fjerne acne, men også at rengøre de tilstoppede porer i ansigtet.

Maske som eliksir af ungdom
Professionelle kosmetologer anbefaler en unik maske til grundig hudpleje. Komponenterne, der er inkluderet i dets sammensætning, er ved første øjekast helt uforenelige, men deres kombination giver huden elasticitet og eliminerer pigmentering. Te brygges, får lov til at køle af, derefter blandes to spiseskefulde af det med en teskefuld bananmasse. Til denne masse tilsættes en teskefuld cottage cheese med en lav procentdel fedtindhold. Den færdige masse påføres ansigtet. Behandlingstiden er 20 minutter. Hyppig brug af denne maske øger koncentrationen af ​​forskellige vitaminer i huden.

Video: Brug af grøn te til sundhed og skønhed

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer