Byggrød til børn: fordele og skader

Gryn af gryn er en kornafgrøde, der er blevet konsumeret siden oldtiden. Mange mennesker har hørt om plantens værdi, men ikke alle forældre er opmærksomme på dens virkning på barnets krop. Et karakteristisk træk ved grød er, at den koges fra upolerede kerner. Derfor har den endelige skål meget større værdi sammenlignet med dens analoger. Vi analyserer alt hvad angår modtagelse af korn hos børn.

Byggrød til børn

Fordelene ved byggrød

 1. Gryn opnås ved formaling af bygkorn, som produktet beholder alle nyttige stoffer. Disse forbindelser sikrer den korrekte udvikling af barnet i overensstemmelse med hans alderskategori. I sammensætningen er der mange diætfibre, der sikrer, at fordøjelsessystemet fungerer korrekt.
 2. For børn, der er tilbøjelige til at udvikle en allergisk reaktion, vil denne grød være en virkelig frelse. Fiber i kombination med antioxidanter uddriver fra giftige systemer og organer alle giftige stoffer, toksiner, salte af tungmetaller osv. Takket være fuldstændig rensning fungerer kroppen uden fejl uden at blive udsat for allergener.
 3. Hvis produktet føjes korrekt til barnets ernæring, vil det være muligt at fastlægge tarmens funktioner, normalisere dens mikroflora og øge bevægeligheden. Grød absorberes fuldstændigt uden at tynde fordøjelseskanalen. Det provoserer ikke flatulens, men fjerner det snarere på kort tid.
 4. Fadet er nyttigt til babyer, der lider af lavt hæmoglobin. Grundlaget for cellen indeholder en masse jern, der forhindrer sandsynligheden for anæmi og opretholder blodsukkeret.
 5. På grund af det lave kalorieindhold og den hurtige mætning tilberedes korn i vand til et overvægtigt barn. Produktet renser hurtigt fordøjelsessystemet og bidrager også til behageligt vægttab uden stress for kroppen.
 6. Eksperter siger enstemmigt, at det simpelthen er nødvendigt at inkludere grød i menuen for børn, der er involveret i sport. Sammensætningen indeholder vegetabilsk protein, som styrker muskelkorsetten og danner knoglevæv, hvilket gør det stærkere. Parallelt med dette gendannes energiressourcer, babyen føler sig opmærksom, sover bedre og er mindre stresset.
 7. Det er også værd at sige, at produktet bringer ubestridelig værdi til hjertemuskelen og kredsløbssystemet. De mineraler, der findes i cellen fuldt ud, etablerer hjerteslag og styrker blodkanalens vægge.
 8. Takket være de indeholdte aminosyrer forbedres carnitinproduktionen. Dette stof er rettet mod at undertrykke kolesterolaflejringer og fjerne plaques fra hulrummet i blodkanalerne. Denne grød koncentrerer også et meget vigtigt mineralstof - jod, som normaliserer aktiviteten i skjoldbruskkirtlen.
 9. Fordele for babyer medbringer gluten, som har en indhegnende virkning. Det beskytter slimhinderne i fordøjelsessystemet mod irritation og forhindrer derved mavesår og gastritis. Afkok baseret på dette råmateriale bruges til at lindre smerter i maven.
 10. Vitaminer, der hører til B-gruppen, er nødvendige for det psyko-emotionelle miljø. Takket være dem forbedres humøret, stressmodstanden øges, babyen bliver mindre lunefuld, fokuserer hurtigere. Modtagelse af grød som helhed påvirker gunstigt sundheden for den yngre generation.

Udvælgelse og opbevaring af korn

I sidste ende skal du være opmærksom på valg af produkt og opbevare det korrekt for at få en virkelig værdifuld skål. Vi diskuterer de kriterier, der skal overvejes.

 1. Så før du betaler for varerne, skal du foretage en visuel inspektion. Det er nødvendigt at sikre sig, at alle korn er pigmenterede på samme måde og også har samme størrelse.
 2. Granulaternes ensartethed såvel som kornets sprødhed er meget vigtige. Hvis der er limede partikler i sammensætningen, skal sådanne produkter kasseres. Denne kendsgerning indikerer overtrædelser af sikkerhedsreglerne.
 3. Sørg for at evaluere emballagen og dens integritet. I nærværelse af beskadigede steder trænger der fugt og luft ind, hvilket gør kornet uegnet til salg og lang eksponering. Evaluer også udløbsdatoen.
 4. Efter køb hældes indholdet i en plastbeholder eller anden forseglet beholder. Lad kornet udelukkende være på et mørkt sted, læg ikke stærk lugtende mad i nærheden. Sørg for, at opbevaringsskabet er tørt og ventileret. På alle betingelser er det tilladt at holde kassen i et år.

Introduktion af byggrød til barnets diæt

Introduktion af byggrød til barnets diæt

 1. Den pågældende grød passer godt til mælk, tørrede frugter, frugter og bær. Derfor vil en sådan skål være en fremragende sund morgenmad til en aktivt voksende organisme. Eksperter forsikrer, at det præsenterede produkt bedst introduceres i babyens diæt fra 1 år gammel.
 2. Hvis barnet i en alder af alder stadig regelmæssigt har kolik eller flatulens, er introduktionen af ​​grød i kosten bedre at udsætte til 2 år. For første gang skal du give produktet i en mængde på mere end 0,5 tsk. Dette tillader kroppen at tilpasse sig den nye komposition.
 3. Før du giver babyen grød, skal du føre råvarerne gennem en kaffekværn. Takket være denne handling vil et svækket fordøjelsessystem gøre det lettere at fordøje mad. Kog produktet på vand, tilsæt ikke noget overflødigt. Det anbefales heller ikke at tilsætte sødestoffer.
 4. Bemærk, at det i en sådan periode er forbudt at introducere nye produkter. På dette tidspunkt skal du finde ud af, om barnets krop opfatter grød normalt. Følg derfor barnets reaktion efter møde med produktet. En allergisk reaktion er ekstremt sjælden. Oftest forekommer kløe, rødme, hævelse, mavesmerter.
 5. Hvis du bemærker sådanne manifestationer, skal du holde op med at give grød til barnet. I mangel af sådanne manifestationer får babyen lov til at tilbydes produktet efter 2 dage. Denne gang får barnet lov til at give allerede 1 tsk. produkt. Forøg hver gang den del, der indstilles efter alder. Medtag grød i menuen er kun tilladt to gange om ugen.

Skad byggrød

 1. Den største ulempe ved produktet er, at det indeholder en ret stor mængde gluten. Et sådant protein bidrager ofte til udviklingen af ​​en allergisk reaktion i en skrøbelig organisme. Nogle babyer oplever medfødt glutenintolerance. Kroppen kan simpelthen ikke nedbryde den.
 2. Denne patologi kaldes cøliaki. Med denne sygdom er det forbudt at konsumere ikke kun retter med byg, men også med produkter, der indeholder gluten. Vær derfor forberedt på nogen, at din baby kan have intolerance over for dette protein.

Byggrød har mange nyttige egenskaber, der hjælper børnenes krop med at udvikle sig fuldt ud. Det vigtigste er at introducere produktet i kosten gradvist og i en minimal mængde. Se kroppens reaktion. Ellers anbefales det ikke at kombinere produktet med kogte æg. Du bør ikke tilføje fedtmælk og sødestoffer til grød i store mængder.

Video: Sådan koges byggrød

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer