Lækker og let at fremstille chokolade jordbærkage

Så at dessertbordet på det sjoveste bachelorette-fest eller ved en børns fødselsdag er rig og samtidig bruger penge på det til et minimum, skal du bruge et lille trick. Nemlig - at vælge en opskrift, så skålen var let at tilberede, og køb af produkter krævede minimale omkostninger. Der er faktisk mange forskellige opskrifter, der gør hjemmelavede godbidder virkelig hurtigt. Denne usædvanligt fortryllende delikatesse er en af ​​dem.

chokolade jordbær kage

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor millioner af mennesker i verden simpelthen elsker og elsker et sådant værk af konfektkunst? Svaret er ganske enkelt. En sund duet med chokolade og jordbær er perfekt til enhver lejlighed! Er det muligt ikke at blive forelsket i denne off-skala ømhed, der skjuler så mange interessante ting? Denne pragt er dækket med fløjlsganache, som kan plantes i enhver stil. Det giver kagen med naturlige ingredienser en særlig appel og unik lethed. Inde i er der to stabile smag, en ekstremt blød mousse, et fremragende lag og en storslået kiks, hvorfra det bestemt ikke er muligt at forlade frivilligt. Dette er ikke kun det indre indhold, men også produktets udseende beundringsværdigt.

Lad os komme til detaljerne. Tilbered først en glat smuk ganache, som er let at anvende på overfladen af ​​den færdige dessert. Opvarm fedtcreme (160 g.) Så meget som muligt, indtil de første tegn på kogning, tilsæt derefter termostabil chokolade (100 gram), bland indholdet grundigt med en håndpisk, indtil komponenterne er helt kombineret, dæk med en tyk film og læg koldt.

I løbet af denne tid tilbereder vi en mandelkiks med en behagelig struktur, som har en fantastisk pragt. Det skal bemærkes, at produktet bager godt og forbliver saftigt inde i lang tid. Så i en høj blenderbakke kombinerer vi æggeblommen i den højeste kategori (ca. 90 gr.), Sigtet mandelmel (80 gr.) Og den samme mængde rørsukkerrør. I en separat beholder samler vi almindeligt granuleret sukker sand (15 gram vil være nok) og rått protein (70 gram eller endda mindre). Slag masserne med køkkenmaskiner til en pasta-lignende emulsion og sæt dem sammen. Dernæst introducerer vi det universelle mel i ekstra kvalitet (25 gr.), 20 gr. smeltet usaltet smør og 15 gr. bitterkakaopulver i høj kvalitet.

I det næste trin bringer vi blandingen til en stabil konsistens, flytter den til en tynd fast form og koges ved en gennemsnitstemperatur i tyve minutter (selvfølgelig er afvigelser inden for små grænser tilladt) til en selvsikker skorpe. Derefter afkøler vi kikset, skæres forsigtigt i lige store dele, skærer midten ud med en metalring og sender den til et køligt sted.

Hvis det ønskes, kan du tilberede et jordbærlag, men vores bagning er så selvforsynende, at det er godt uden det. For at gøre dette, blødgør vi gelatinepulveret (i en mængde på 5 g.), Bring jordbærpuréen (nøjagtigt 220 g.) Op i et let kog i en tykvægget pande, bland derefter komponenterne forsigtigt, hæld i en silikoneform og frys.

Det gjenstår at tilberede en temmelig lydig chokolademousse. Opløs gelatine (8 gr.) I en varm masse. Hæld helmælk i en tykvægget skål (150 g er nok), bragt til udseendet som den første damp, hæld derefter i en dyb skål med chokolade (190 g), tilsæt hævet gelatine, pisket fløde så meget som muligt (220 g), lav den resulterende masse planetblander i lave hastigheder og helt kølig.

På det sidste trin fortsætter vi langsomt til samlingen af ​​vores sukkervarer.Vi sætter den nederste kage i form, lægger halvdelene af bærene på siderne, hæld generøst jordbærene med chokolademousse (næsten til kanten), dæk med et andet emne, tilføj ganache, fordel det på overfladen af ​​produktet med en konfekturpalet og frys den. Derefter går vi videre til den endelige dekoration af desserten efter vores skøn (som din fantasi tillader det). Ved output får vi en lys, fløjlsagtig, usædvanligt betagende smag og det samme snit.

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer