Venøst ​​mesh på benene: er det muligt at slippe af med det?

Venøst, eller som det ofte kaldes, det vaskulære netværk på benene er et tegn på begyndende åreknuder. En lignende tilstand diagnosticeres normalt hos ældre mennesker, men den er ikke ualmindelig selv i 30-40 år gammel. Venøst ​​mesh er ikke kun en kosmetisk og æstetisk defekt, men også et alvorligt helbredsproblem. Derfor er det værd at slippe af med det så hurtigt som muligt. Moderne medicin tilbyder flere behandlingsmuligheder, som hver har sine fordele og ulemper.

Venøs net i benet

Hvor skal man starte behandlingen?

Hvis du bemærker et tyndt vaskulært netværk på huden - er dette en lejlighed til at konsultere en læge. I dette tilfælde er der behov for en snæver specialist: en phlebologist eller en vaskulær kirurg. Lægen vurderer sværhedsgraden af ​​din situation og vælger en passende behandlingsmetode. Som regel i det ukomplicerede forløb af sygdommen anbefaler specialisten de mest blide behandlingsmetoder: medicin, massage, iført kompressionstights. I tilfælde af at disse metoder ikke hjalp til med at korrigere situationen fuldstændigt, foreskrives mere seriøse procedurer: mikrotermokoagulation eller laserkoagulation.

Mikrotermokoagulyatsiya

Denne metode bruger mikrobølger med høj frekvens. Når de er i kontakt med en vene, ser de ud til at "forsegle" karret indefra. Som et resultat bliver sidstnævnte usynlig på overfladen af ​​huden. Proceduren udføres ved hjælp af et specielt apparat udstyret med en tynd nål. Det tolereres ganske behageligt og har i de fleste tilfælde ikke bivirkninger. For et positivt resultat kræves cirka 3-6 sessioner, der udføres med et interval på en måned. Høj effektivitet af mikrotermokoagulationsproceduren observeres, hvis det venøse netværk ikke er særlig udtalt. På senere stadier anbefales andre fjernelsesmetoder.
Laserkoagulation

Laserkoagulation betragtes som en mere avanceret metode til bekæmpelse af det vaskulære netværk på benene. Det har en kortere gendannelsesperiode, og for at opnå det ønskede resultat kræves færre procedurer. Princippet for dens virkning er identisk med mikrotermocoagulation med den forskel, at der i dette tilfælde anvendes en laserstråle.

Undertiden bruges scleroterapi til behandling af venøs mesh. Dette er en mere kompleks teknik for både patienten og specialisten, der udfører denne procedure. Scleroterapi involverer introduktion i vene af et specielt stof, der klæber det langs hele længden. Det bruges i alvorlige tilfælde, når det gælder tilstedeværelsen af ​​åreknuder.

Video: hvordan man fjerner kapillarnet på benene

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer