Hvilket tidspunkt på dagen er bedre at spille sport

Mange mennesker begynder at spille sport spontant - læger anbefales til nogen, for nogen er sport en mulighed for at genvinde en god figur, men nogen har lige købt smukke og moderigtige sko til salg. Uanset hvad motivationen er for at spille sport, er et af de mest vanskelige spørgsmål - hvad tid på dagen er bedre at gøre? Det er værd at overveje kroppens tilstand og fysiske kondition, tilgængeligheden af ​​fritid, tidspunktet for hovedarbejdet eller studiet, tidsplanen for klasser i gymnastiksalen, hvis du ønsker at deltage i et team. Derudover skal du være opmærksom på den individuelle tid for psykologisk aktivitet. Dette er det tidspunkt, hvor vi er klar til at opfatte noget nyt og modstå belastninger. Det er denne faktor, der bestemmer typen af ​​person - "lark" eller "ugle".

Hvilket tidspunkt på dagen er bedre at spille sport

For at forstå, hvilket tidspunkt på dagen det er bedre at gøre, forsøger vi at forstå nuancerne i morgen- og aftentræning.

Funktioner i morgen træning

Mange forbinder morgentræning kun med jogging. Dette er dog ikke altid tilfældet. Mange store fitnesscentre er åbne fra tidligt om morgenen for at give kunderne mulighed for at træne med enhver sport lige op til arbejde. Men hvorfor foretrækker folk fysisk aktivitet frem for en behagelig morgensøvn? For at gøre dette, prøv at forstå fordele og ulemper ved morgensport.

 1. Den vigtigste grund til, at folk spiller sport om morgenen, er tilstedeværelsen af ​​et stort antal styrker. Angiv, hvor mange gange du lovede dig selv at tage en løb efter arbejde. Imidlertid gør en solid middag og træthed deres arbejde, og træning forbliver kun i planerne. Og hvis du står op tidligt om morgenen, får du kun tid til dig selv - når børnene sover og ikke generer dig, hvornår de skal løbe for at arbejde for tidligt, og der er så mange kræfter, at du kan rulle bjerge!
 2. Enhver fysisk aktivitet producerer en enorm mængde endorfiner. Det betyder, at efter træning, humøret forbedres markant, får du et gebyr af livlighed og godt humør hele dagen.
 3. Hvis du beslutter dig for at træne om morgenen, skal du kende en hovedregel. Efter opvågning skal mindst en halv time gå inden træning, ellers har hjertet simpelthen ikke tid til at "varme op" til aktivt arbejde. Faktisk aftager blodcirkulationen om natten, selv kropstemperaturen falder lidt. Under ingen omstændigheder skal du vågne op og straks løbe en løb. I træning om morgenen skal du bruge mere tid og opmærksomhed på opvarmningen.
 4. Et andet træk ved en morgentræning er manglen på glukose i blodet, da det sidste måltid normalt tager ca. 10 timer. Hvis du vil bygge vægt, er det bedre ikke at gøre det om morgenen. Men morgenen er tiden til tørring og fedtforbrænding. Alle ved, at fedt først begynder at forbrænde efter 20 minutters løb, umiddelbart efter, at kroppen bruger glykogen. Men om morgenen begynder fedt at brænde næsten øjeblikkeligt, da der ikke er nogen glukose i blodet. Derfor vil selv en 20-minutters kørsel være meget effektiv.
 5. Formiddagstræning er meget nyttigt for dem, der ikke kontrollerer deres appetit. En undersøgelse blev foretaget på et europæisk videnskabeligt institut, hvor tusinder af mennesker deltog. Folk, der løb om morgenen, forbrugte færre kalorier i løbet af dagen, de ville simpelthen ikke spise. Blandt dem, der løb om aftenen, kunne sådanne resultater ikke opnås. Forskere har antydet, at morgenjogging på en eller anden måde påvirker din appetit. Hvorvidt det er sandt eller ej, er endnu ikke beviset, men efter en morgenkørsel er det virkelig mange, der ikke ønsker det.
 6. Hvis du planlægger en intensiv styrketræning, som du har brug for meget energi til, kan du drikke vand umiddelbart efter at have vågnet op med honning og citron. Dette giver dig brændstof til aktivt arbejde. Hvis dette ikke gøres, bliver belastningen mørkere i dine øjne, selv besvimelse kan forekomme.
 7. Morgentræning har et antal minutter, hvoraf den ene er blodtæthed. Når alt kommer til alt, forbruget kroppen ikke vand og mad i mere end 10 timer i træk! Derfor, når du vælger en morgenkørsel, må du ikke forsømme vand - du skal drikke både før og under træningen.
 8. Et andet træk ved morgentræning, eller rettere, dets fordel, er, at få mennesker deltager om morgenen, ca. 25% af den samlede masse af atleter. Dette betyder, at løbebånd og andet fitnessudstyr vil være gratis!

Men det vigtigste, du skal være opmærksom på, er dit velbefindende. Hvis du foretrækker at forlade alle de vigtige ting om morgenen, elsker at vågne tidligt op og være i tide, sandsynligvis vil morgenuddannelse ikke være hårdt arbejde for dig. Prøv at træne en gang om morgenen. Hvis du kan lide det, så er du en utvivlsomt lerke.

Klassisk aften sport

Hvorfor klassisk? Ja, fordi de fleste stadig vælger træning om aftenen. Og der er mange grunde til dette.

Klassisk aften sport

 1. Mange mennesker gør det om aftenen, fordi de ikke kan fjerne den dyrebare tid med morgensøvn. Om morgenen er du nødt til at stå op på arbejde, for at studere, bruge tid på vejen. Og om aftenen efter middagen er der fritid, som mange bruger til sport.
 2. De fleste mennesker kan ikke træne om morgenen, fordi de efter en sådan træning føler sig overvældede hele dagen. Efter morgentræning skal de arbejde og studere, træthed tvinger dem til at begå mange fejl, personen bliver distraheret og koncentrationen falder. Men efter en aftentræning kan du gå i seng med glæde og vide, at spændte muskler fortsætter med at arbejde og forbrænder fedt i flere timer efter undervisningen.
 3. Alle atleter ved, at ernæring er tæt knyttet til sportsbelastning. Hvis du spiser i de kommende timer efter en træning, vil vi fokusere på muskelopbygning. Og hvis du sulter i mindst 3 timer efter undervisningen, vil der være forbrænding af fedt og tørring. Mange piger vælger aften træning, fordi de straks kan gå i seng efter dem til fordel for deres figur. Men efter morgentræning er du nødt til at spise morgenmad, som ikke helt understøtter teorien om vægttab.
 4. En aftentræning er en fantastisk måde at fremskynde dit stofskifte på, nedbragt mod aftenen. Så du kan "træne" kager og slik spist i løbet af dagen.
 5. Aftentræning har også deres ulemper - efter en intens belastning kan du ikke falde i søvn i lang tid, fordi en enorm mængde adrenalin og kartizol kastes i blodet. Men moderat træning kort før søvn, tværtimod, vil gøre din søvn dyb og lang.
 6. Hvis du kun har sent nat til træning, skal du foretrække mindre aggressiv sport - svømning, yoga, body flex, Pilates osv.
 7. Et andet markant minus ved aftentræning er træthed efter en arbejdsdag. Hvis dagen var nervøs og vanskelig, har du ikke engang styrken til at tænke på træning, ikke som at gå i gymnastiksalen.
  Dette er de vigtigste funktioner, ulemper og fordele ved en aftentræning.

Når du besvarer spørgsmålet, hvornår det er bedre at gå på arbejde, skal du kontakte din krop. Hvis du let vågner op tidligere end andre, skal du hurtigt komme op af sengen og ikke lægge dig ved de første solstråler, så prøv alligevel at træne om morgenen. Mange mennesker får bogstaveligt talt glæde og pep fra morgenøvelse. Hvis du næppe står op på vækkeuret, skal du gå omkring en halv dag som en søvnig flue, men arbejde godt om natten, din tid til sport er aften.Det er bedre for børn at spille sport om eftermiddagen, men ikke for sent, så træning ikke fører til overdreven stimulering af barnets følsomme nervesystem. Det er bedst at deltage i et par timer efter afslutningen af ​​lektionerne, så babyen har tid til at slappe af og få styrke.

Inden du begynder at øve, skal du være opmærksom på de små ting. Valget af en sport, gymnastik og træner, valget af tid på dagen til sport, valget af en partner er meget vigtigt. Når alt kommer til alt er det fra disse bagateller, at din holdning til erhverv dannes. Hvis det lykkes, vil du elske sporten, da mange aktivister i en sund livsstil elsker den. Hvis noget går galt, vil du tvinge dig selv i nogen tid, men før eller senere opgive denne satsning. Gå ind for sport, elsker sport, vær med sport på "dig"!

Video: hvilket tidspunkt på dagen er det bedre at træne?

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer