Hørfrø Urbech - sundhedsmæssige fordele

I de forrige århundreder var der ingen køleskabe og frysere, men forfædrene vidste, hvordan man kunne bevare de fordelagtige egenskaber ved planter og produkter i lang tid. Planterne blev tørret, og en tyk, tyktflydende pasta blev fremstillet af frøene, tidligere tørret eller stegt. Bjerghonning blev brugt som konserveringsmiddel, hvilket forbedrede virkningen af ​​hørfrø flere gange og bevarede vitaminernæringspasta i 3-6 måneder.

Hørfrø Urbech

Eastern Flax Seed Health Secret

Urbech for forskellige befolkninger i øst og Kaukasus har sit eget navn, men essensen af ​​dette ændrer ikke. Det er skabt som en næringsreserve for rejsende, hyrde og jægere. Det tilberedes kun ud fra råvarer, der ikke underkastes varmebehandling. Råvarerne er solsikkefrø, nødder med et højt indhold af olieagtige stoffer. Denne metode er blevet brugt i flere århundreder, men indtil nu har de ikke fundet en mere effektiv mulighed for at konservere nyttige stoffer uden brug af konserveringsmidler, varmebehandling og frysning. Hør urbec betragtes som den mest nyttige.

Det er baseret på hørfrø, som har en lumsk egenskab - det kan ikke opvarmes, ellers bliver det til et giftigt kræftfremkaldende middel. Derfor anbefales det ikke at lave mad i linolie. Al forarbejdning, ekstraktion og formaling af produktet udføres kun på en kold måde. Nogle gange tilsættes lidt vegetabilsk olie og honning til det. Det viser sig at være en meget nærende naturlig blanding, økonomisk at bruge, da en lille portion helt tilfredsstiller sult og forsyner kroppen med næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

Hørfrø har en unik sammensætning, herunder:

 • aske;
 • cholin;
 • vitamin A, E, PP, C, gruppe B;
 • calcium;
 • selen;
 • kobber;
 • jern;
 • mangan;
 • magnesium;
 • phosphor;
 • natrium;
 • mættede fedtsyrer Omega 3, 6, 9.

Det er vigtigt at: en ideel balance mellem stoffer giver dem mulighed for hurtigt at blive optaget af kroppen uden næsten ingen rester.

Typer og nyttige egenskaber

Der er 3 typer hør: hør, gylden og brun. Den første bruges i teknisk produktion og er uegnet til mad. De resterende 2 varierer i detaljer og anvendelsesmetoder. Men de har meget til fælles. Begge typer er i stand til at øge immuniteten, har en forebyggende virkning for at forhindre hjerteanfald, slagtilfælde, åreforkalkning, dannelse af kolesterolplaques.

Hvide hørfrø betragtes traditionelt som kvinder på grund af deres høje phytoøstrogenindhold. De er nødvendige i overgangsalderen som erstatning for østrogener og progesteron, hvis ubalance observeres med udryddelsen af ​​reproduktiv funktion og et fald i aktiviteten i æggestokkene. En kvindes krop i denne periode er den mest sårbare, svækket af manifestationerne af menopausal syndrom. Dens symptomer er velkendte for kvinder efter 45 år:

 • hedeture;
 • svimmelhed;
 • migræne;
 • skarpe spring i blodtrykket;
 • forstyrrelser i arbejdet i hjerte-kar-og endokrine systemer;
 • humørsvingninger;
 • følelsesmæssige udbrud;
 • øget irritabilitet;
 • tilbagegang i seksuel lyst;
 • neurose, angst, depression;
 • gastrointestinale lidelser;
 • forværring af kroniske sygdomme.

Det er svært at tro, men den grundlæggende årsag til en hel liste over lidelser er hormonel ubalance, som det gyldne hørfrø markant kan lindre, lindre alvorligheden af ​​de vigtigste symptomer og forbedre den generelle tilstand i kroppen, inklusive immunitetsniveauet. Pastaen derfra har en lys skygge og en olieagtig struktur. Regelmæssig brug af produktet flere gange reducerer risikoen for at udvikle åreforkalkning, forbedrer hudens og hårets tilstand, styrker tandemaljen og neglepladerne.En værdifuld egenskab er fjernelse af toksiner og toksiner fra kroppen. Det høje indhold af gluten reducerer sværhedsgraden af ​​irritabel tarm-syndrom, reducerer oppustethed, giver mavetarmkanalen mulighed for at arbejde og for at undgå forstoppelse og flatulens.

Brun hør er lidt anderledes i eksterne data og virkningen på kroppen. Den indeholder lidt mere snerpende elementer, på grund af hvilken smagen af ​​pastaen ligner persimmon, er skyggen tæt på chokolade. Den største forskel i sammensætning er det næsten fuldstændige fravær af phytoøstrogener. Ikke desto mindre er det inden for folkemedicinen værdsat for evnen til at opretholde renhed og elasticitet af blodkar, reducere sputum og lette dets adskillelse i lungesygdomme. Høj antibakteriel effekt aktiverer regenerering, fremskynder opsvinget efter infektionssygdomme og hudsygdomme. Urbek sænker hurtigt blodsukkeret, men til denne pasta tilberedes uden honning, kun med vegetabilsk olie.

Effekt på kroppen

På trods af forskellen i egenskaber hos hvide og brune frø har de fælles egenskaber, der normaliserer stofskiftet, hvilket resulterer i reducerede allergiske reaktioner, øget evne til at helbrede små sår. Fordelen for nervesystemet er pastaens evne til at stabilisere den følelsesmæssige tilstand, fjerne overdreven sværhedsgrad af reaktioner på eksterne stimuli, uden at sænke opmærksomhedsniveauet og forbedre hukommelsen. De stoffer, der er indeholdt i hørændringer, skærper synet, forbedrer mentale processer, stimulerer cerebral cirkulation.

Effekten af ​​hør urbech på kroppen

Ved at opretholde muskeltonus og hudelasticitet bremser den aldring, en stor mængde kalk i pastaens sammensætning beskytter mod udvikling af osteoporose og kompenserer for manglen på dette vigtige element i kroppen. Desuden absorberes det i urbache meget lettere end gennem andre produkter.

Komplekser med stoffer har en antiinflammatorisk virkning og sikrer fælles sundhed, og brugen af ​​pasta indgår i kompleks terapi til langtidsbehandling af gigt. Ernæringsværdien er meget høj og giver energi næsten en dag. Dens brug anbefales under graviditet, øget fysisk anstrengelse efter alvorlige langvarige sygdomme.

Valget af typen af ​​pasta afhænger af de ønskede resultater:

 1. Lys har profylaktiske egenskaber, herunder antioxidant og antiinflammatorisk.
 2. Mørke bringer konkrete fordele i tilfælde af mave-tarmproblemer, anæmi, muskelmangel, tab af styrke og kronisk træthed.

Retningslinjer for produktbrug

Urbech er ikke et stof, så du behøver ikke at måle det med dråber og gram. I Dagestan-familier bliver han lagt på bordet under morgenmaden, hvor han med succes erstatter moderne pastaer fyldt med kemiske tilsætningsstoffer fra butikken. Fordelene ved en hjemmelavet urbec er uforligneligt større.

Det spredes på kager eller dyppes i små stykker frugt. Da det ikke har en lys smag, går det godt med sirupper, honning, bær, brød. Urbech bruges som en integreret del af fløde til konfekture, sød fyldning til tærter og pandekager. Det blandes godt med ost, smør og flydende chokolade.

Husk: produktets kalorieindhold er meget højt, hvis der er meget af det, og du ikke forbrænder energi med fysisk aktivitet, er hurtig vægtøgning mulig.

Ved første øjekast er det paradoksalt, men urbec bruges i diætetik for at reducere vægten. For at gøre dette skal du bruge dens evne til hurtigt at mætte kroppen med en lille mængde og opretholde en følelse af metthed i lang tid. Pastaen stimulerer arbejdet med tarmmotilitet, det betragtes som et vigtigt ernæringselement hos vegetarer, da det er en kilde til vitaminer, mikro- og makroceller. Den optimale dosering er 1 tsk pasta om morgenen eller om aftenen, fortrinsvis op til 18 timer.

Skader og kontraindikationer

Ukontrolleret brug af ethvert produkt fører til bivirkninger.Det mest almindelige er hurtig vægtøgning, allergiske reaktioner på komponenterne i urbec. Oftest er det nok at fjerne honning fra komponenterne, og alt vender tilbage til det normale, da allergier direkte mod hørfrø er meget sjældne.

For at undgå overdosering i kroppen af ​​visse stoffer, der udgør pastaen, er det hver 2-3 måned værd at tage en kort pause og ekskludere den fra kosten i 14 dage.

Det er vigtigt at sikre, at alle blandinger, der inkluderer hørpindsvin, ikke udsættes for stegning. Langvarig varmeeksponering fører til omdannelse af nogle komponenter til transfedt. I dette tilfælde ændrer et nyttigt produkt dramatisk dets egenskaber. Olien i pastaens sammensætning bliver et kræftfremkaldende stof, der forstyrrer cellernes funktion, hvilket fører til funktionsfejl i fordøjelseskanalen. Visdom fra tidligere generationer har vist, at det er nødvendigt at bruge urbec raw.

Det er vanskeligt at gøre det derhjemme, så det er lettere at købe en krukke i helsekostbutikker eller supermarkeder. Dens pris varierer fra 90-110 rubler. til 200 gr. Hvis vi tager højde for, at den anbefalede norm ikke bør overstige 1-2 timers skeer om dagen for en voksen, er det klart, at det er meget økonomisk, og en krukke er nok i lang tid.

Naturens kraft, indeholdt i det lille hørfrø, er enorm. Hun er i stand til at bevare helbredet, skabe en hindring for udviklingen af ​​en række sygdomme, give energi og godt humør for hele dagen. Urbech som en del af kosten erstatter en hel håndfuld apoteksvitaminer uden at give bivirkninger. Dets effektivitet bekræftes af et levende eksempel på hundredeårene i Kaukasus.

Video: fordelene ved hør urbec

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer