Græskarolie til vægttab: hvordan man tager?

Et af de mest berømte produkter til vægttab i de senere år er græskarfrøolie. Denne nyttige eliksir bruges ikke kun i traditionel medicin, men også i farmakologi. Græskaroliens fedtforbrændende virkning blev bevist af eksperter, hvorefter den begyndte at føjes til medicin, der sigter mod at brænde fedt, og også frigive dem i kapsler. Du kan tage denne olie selv. Vi fortæller dig mere om, hvordan du drikker græskarolie til vægttab.

Græskar slankende olie

Hvad er græskar nyttigt for kroppen

Græskarkultur har en rig sammensætning, der har en helende effekt på kroppen. Plantens frugter og frø indeholder værdifulde beta-caroten, flavonoider, tocopherol, phospholipider, steroler og andre nyttige stoffer:

 • Vitaminer - A, E, B, F, PP, P.
 • Mineraler - kalium, zink, selen, jern, magnesium.
 • Pektin og værdifuld kostfiber.
 • Fedtsyrer: palmitinsyre, stearinsyre, oliesyre og linolsyre.
 • Etherforbindelser.

Græskarprodukter har en kompleks effekt på kroppen og hjælper med at behandle sygdomme i leveren og mave-tarmkanalen samt bidrage til effektiv forbrænding af fedtlaget. Græskarmasse er meget nyttig til rengøring af fordøjelseskanalen fra toksiner på grund af det høje fiberindhold, men græskarolie har en gavnlig virkning på et generelt niveau:

 • Normaliserer galdeblæren og hjælper med at rense leveren.
 • Aktiverer afbrænding af fedtvæv.
 • Det fremskynder stofskiftet og hjælper med at forbedre fordøjelsen.
 • Stimulerer den korrekte funktion af skjoldbruskkirtlen.
 • Dæmper appetitten.
 • Hjælper med at forny kroppen, opretholder normale negle og hår, forbedrer hudtilstanden.
 • Hjælper med at fjerne overskydende væske fra kroppen.
 • Regulerer afføring og lindrer forstoppelse.
 • Hjælper til behandling af inflammatoriske processer.
 • Dræber helminths.
 • Hjælper med at bevare kropsformen.

Græskarolie til vægttab er interessant, fordi det ikke kun forbrænder fedt og kontrollerer appetitten. Med regelmæssige massage vil det hjælpe med at fjerne strækmærker og løfte slappe folder. Det kan ikke kun tages indeni, men også føjes til kosmetiske lotioner for at forbedre hudens integument.

Hvordan man laver græskarolie

Græskarolie kaldes ellers græskarfrøekstrakt og ekstraheres fra plantens frø. For at få olien presses skrællede rå frø på en kold måde. Brug ikke kun sød græskar, men også dens hvide sorter. Et lys eller lysegult produkt vises ved udløbet, der filtreres fra bundfaldet og tappes på flaske. Som andre olier er græskarekstraktion "bange" for sollys, så du skal opbevare olien på et mørkt, køligt sted og endnu bedre - i en beholder med mørkt glas.

Holdbarheden for et sådant produkt når 10-12 måneder.

Vær opmærksom! Harsk olie er ikke værd at spise - alle næringsstoffer deri mister deres egenskaber, og i nogle tilfælde kan gammel olie endda være skadelig.

Ikke alle elsker kødet med græskar på grund af dets specifikke smag. Dog har sunde græskarfrø ikke denne lugt. Olien har en behagelig smag med en mild smag, der er karakteristisk for korn og nødder. Du kan spise græskarfrø i deres helhed - så har deres kostfiber en positiv effekt på mave-tarmkanalen. Det er ikke værd at stege frøene, ellers dør mange nyttige stoffer i dem.

Af samme grund opvarmes græskarolie ikke! Det er ikke kun umuligt at stege på det, men endda drikke ekstrakten med varm te eller kombinere i kosten med varme retter.

Godt at vide: for at kontrollere kvaliteten af ​​græskarolie skal du dryppe det på et blad med salat eller kål. Et godt produkt spreder sig ikke, men bevarer sin elastiske form.

Sådan bruges græskar slankende olie

Sådan bruges græskar slankende olie
For at brænde ekstra pund på en skånsom måde indsprøjtes olien simpelthen i en regelmæssig diæt. Samtidig er du nødt til at opgive skadelige produkter, for eksempel kager, friteret, konfekturevarer med højt kalorieindhold, fabriksmayonnaise og andre ting.

Salater, kolde korn, såsom müsli, saftkølet eller ekstruderet korn, bruges som græskarfrøolie. Du kan også lave dressing til kogte grøntsager fra olie med krydderier.

For mere intenst vægttab drikkes græskarolie hver dag i 1-3 teskefulder en time før du spiser på tom mave. Om morgenen forbereder olie kroppen til mad, etablerer en stofskifte og aktiverer arbejdet i interne systemer. Inden for en time efter indtagelse af olien er det uønsket at spise eller drikke noget. Under brug følger produkterne en streng diæt, eksklusive tunge dyrefedt og slik fra kosten.

Det skal huskes, at græskarfrøolie indeholder 896 kcal pr. 100 g, så dets indtagelse skal erstatte det meste af det indtagne fedt pr. Dag.

Oliesammensætningen giver kroppen de nødvendige fedtsyrer og mættes godt, såvel som genopfylder reserverne af vigtige vitaminer, hvilket gør kosten lettere at passere.

Vigtigt! De drikker stoffet på kurser på 2-3 uger med en pause. Det anbefales at supplere effekten af ​​olien med fitness og massage.

For dem, der ikke kan lide at spise fedtet mad, er græskaroliekapsler velegnede. De er beskyttet af en skal, derfor bevarer de de nyttige egenskaber ved produktet og forårsager ikke ubehag under modtagelse.

Kontraindikationer

For at undgå en ubehagelig virkning skal du sørge for, at du ikke har en individuel intolerance over for græskarprodukter. Hvis du er allergisk over for olie, er det bedre at afvise.

Kontraindstillinger græskarolie til vægttab

Blandt bivirkningerne ved at tage græskarfrøolie er hyppige og bløde afføring, halsbrand og en vanddrivende effekt.

Forsigtigt græskarprodukt bør tages til personer med urolithiasis, såvel som diabetes og leversygdomme. Før du starter kurset, skal du altid konsultere en læge.

Græskar smør Opskrifter

 1. Let coleslaw. Det tager et halvt hoved af Beijing-kål, to tomater, et sødt og surt æble, 1,5 spsk. græskarolie. Hæld kålen i skiver, hak tomaten: først med ringene, og skær dem derefter i 4 segmenter. Æblet gnides på et groft rivejern sammen med skræl. Krydder salaten med græskarolie.
 2. Frugt morgenmad. Du har brug for en portion kornflager, 150 ml af din yndlingssaft, 1 æble, 1/2 appelsin, 1 kiwi, 5-6 mandler eller cashewnødder, honning, græskarfrøolie. Bland græskarolie med lidt honning, du kan tilsætte vanilje eller kanel. Terning af frugten og mal nødderne. Hæld kornet med juice. Salat kan serveres separat eller tilsættes korn. Sød sauce tilsættes både frugt og korn.
 3. Aflæsning af grøntsager. Til en diæt anbefales dampgrønsager ofte. Så de ikke forårsager oppustethed og ikke øger sultfølelsen såvel som for fuldstændig assimilering af vitaminer, dypp grøntsager i græskarolie eller lav en bandage med tørrede urter efter smag og hvidløg derfra.

Godt at vide: græskarfrø tilfredsstiller hurtigt sult, mens de ikke skader figuren. Derfor kan de tages med dig som en snack.

Video: fordelene ved græskarolie

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer