Græskarolie til ansigtet - fordele og anvendelser

Græskar er en unik grøntsag i sin sammensætning. Hun er en hyppig gæst på værternees borde. Det har en masse helende dyder, interessante smagfarver. Olie fra frøene fra denne plante bruges i kosmetologi. Det mest populære produkt fremstilles ved koldpressing fra frø af sorten Cucurbita Pepo Styriaca. Den bedste producent betragtes som provinsen Østrig - Steiermark.

Græskar ansigt olie

Historiske fakta

Græskarfrø blev fundet under udgravninger af gamle begravelser (3. århundrede f.Kr.), og redskaber fremstillet af grøntsager vidnede også om den udbredte anvendelse af græskar. I behandlinger af Avicenna nævnes græskarens helbredende egenskaber. Det optrådte på markerne i Rusland i det 16. århundrede og blev værdsat, blev en del af de traditionelle retter fra russisk køkken.

Oprindeligt blev alle frø forarbejdet til olie uanset sorten. Den østrigske regering anerkendte værdien af ​​græskarolie på lovgivningsniveau. I henhold til dekretet blev helingsekstraktet kun solgt på apoteker. De første produktionsstadier går tilbage til 1735. Udvælgelsesgymnospermen af ​​grøntsagen blev afledt ved avlsmetoder, og dette tjente som begyndelsen på dens dyrkning i 1870-1880. Den sunde olie fra Steiermark-produktionen modtog ægte berømmelse og anerkendelse i verden i 1980.

Græskar anerkendes nu af ernæringseksperter som en sund diæt til babyer. For at forstå den sande værdi af et produkt er det nødvendigt at overveje dets sammensætning nøje.

Biokemisk sammensætning af græskarolie

 1. Let fordøjeligt protein. Indeholdt i store mængder.
 2. Flavonoider, der interagerer med vitaminer, giver styrke til de subkutane kapillærer og forhindrer udseendet af et "kapillærnet."
 3. Græskarolieenzymer eksfolierer huden, lindrer døde celler.
 4. Fosfolipider.
 5. Phytosteroler, Omega-3 og Omega-6 syrer hæmmer den visne proces og gendanner hormonel balance.
 6. Tocopheroler.
 7. Carotenoider.
 8. A-vitamin - en vigtig komponent i "skønhed og ungdom", regenererer hudceller.
 9. Vitamin T.
 10. Vitamin K.
 11. Askorbinsyre, et kompleks af vandopløselige B-vitaminer (B1, B2, B3, B4, B6, B9), vitamin E (forbedrer de værdifulde egenskaber ved vitamin A og F), phytosteroler ("naturlige hormoner" eller "plantehormoner") - nærer godt, fugter hudceller. Resultatet af eksponering er turgor og vævselasticitet.

Mineraler (ca. 50 makro-, mikroelementer), hvoraf hovedparten er:

Zink - løser kosmetologiske problemer. Effektiv i kampen mod fedtigt skæl, seborrhea, acne. Det normaliserer talgkirtlerne. Det deltager i alle metaboliske processer. Det er vigtigt for forplantningsorganerne og deres funktioner. Nyttig til hjernefunktion.

 • Magnesium.
 • Calcium.
 • Selen.
 • Jern.
 • Fosfor.
 • Klorofyl.

Vitamin F (flerumættede fedtsyrer):

 • Linolensyre.
 • Linolsyre.
 • Palmitinsyre.
 • Stearinsyre.

Et kompleks af flerumættede syrer, værdifuldt til det produktive arbejde i hjertemuskelen og det vaskulære system. Opretter fedtstofskifte. Fjerner kræftfremkaldende stoffer. Positiv effekt på det endokrine, nervesystemet og balancen mellem hormoner i kroppen.

Græskaroliens vigtigste egenskaber i kosmetologi

Græskaroliens vigtigste egenskaber i kosmetologi

 • Foryngelse.
 • Strøm.
 • Eksfoliering af keratineret væv.
 • Eliminering af pigmentering.
 • Fjernelse af toksiner.
 • UV-beskyttelse.
 • Toning.
 • Regeneration.
 • Forebyggelse af udslæt.

Af hudens tilstand kan man bedømme kroppens helbred som helhed.En person, der lider af sygdomme i leveren, maven og tarmen, kan identificeres efter den type ansigtshud. Fedtet glans eller overdreven tørhed, pletter, udslæt - kan indikere en krænkelse af metaboliske processer eller slagger i kroppen. For at få orden på tarmens stofskifte og maven og andre organers arbejde bruges græskarolie inde. Det vil også styrke immunforsvaret og gøre huden sund, smidig og frisk.

Indikationer til brug:

 • sagging hud;
 • tør hud;
 • forbrændinger;
 • revner;
 • forskellige udslæt;
 • akne;
 • sår.

Efter aggressiv eksponering for ultraviolet hud kan olien lindre huden, lindre betændelse, fjerne garvning af uregelmæssigheder og pigmentering.

Der er ingen begrænsninger på hudtypen.

Kontraindikationer

Måske individuel ikke-opfattelse af stoffet såvel som allergiske reaktioner på stoffet. Før brug testes olien for at detektere reaktioner. Tag højde for, at olien har en afføringsmiddel.

Ved beregnet cholecystitis er indtagelse af olie inde kontraindiceret, da det kan provokere stenens bevægelse.

Hudpleje: Generelle regler

 1. Olien påføres i ren form på renset hud, inklusive læber og området omkring øjnene. Lad absorbere så meget som muligt. Blødlægges i absorberende klud efter 40 minutter.
 2. Foretrukne industrielle tonika, masker, cremer, skrubber kan beriges markant ved at tilsætte et par dråber olie inden brug.
 3. Med husholdningsforbrændinger, blå mærker, sår - græskarekstrakt er i stand til at fremskynde helingsprocessen til tider. Det påføres ufortyndet.

Hjemmelavet skønhed opskrifter

Hjemmelavede ansigtsopskrifter med græskarolie

 1. Maske med græskarolie (fjern rynker). Olie (15 g), C-vitamin (5 g - knus), stivelse (15 g). En maske påføres huden dampet under virkning af en kompress fra urter. De holdes i en afslappet tilstand i en halv time. Det anbefales at skylle med agurkvæske eller varmt rindende vand. Som et resultat glattes foto- og ansigtsrynker ud. Barrierer oprettes for at beskytte mod virkningerne af ekstreme temperaturer.
 2. Acnemaske. Græskarolie (tsk), grå ler (2 spsk. Spiseskefulde), kanel - alle ingredienserne blandes, indtil de er glatte. Huden skrubbes med rugmel, der påføres et tykt lag af blandingen. Stå i 18 minutter, skyl med vand og eddike i sammensætningen.
 3. Maske til pigmentering. Olie (5 ml), sur creme (12 g), tandkød (3 tabletter - knus), eukalyptusether. Efter rensning af huden med en micellær sammensætning påføres blandingen på ansigtet under hensyntagen til strømmen af ​​lymfe. Stå i en halv time, vask med infusion af kalkskal.
 4. Tør nærende maske. Græskarolie (2 tsk), avocado (en fjerdedel af frugten), kakao (spsk.). Fosterets grus er kombineret med resten af ​​ingredienserne. Påfør med en spatel fra bund til top. Stå i 35 minutter. Fjern med et serviet og påfør en fugtgivende natcreme.
 5. Tørremaske til fedtet hud. Græskarolie (20 g), yoghurt (15 ml), kogte gulerødder (knus) - alt dette er let at blande. Efter fjernelse af makeup påføres blandingen på ansigtets hud. Vask hibiskusafkok efter 20 minutter. Som et resultat af påføring bliver porerne indsnævret, arbejdet i talgkirtlerne normaliseres. Betændelsen fjernes.
 6. Anti-aging maske. Olie (10 ml), sheasmør (5 g), fersken (puré) - bland alle ingredienserne. Et lag af blandingen påføres på huden, der gnides med lotion under hensyntagen til massagevejledningen. Efter at have stået i en halv time skal du fjerne det med et serviet. Masken nærer og strammer huden godt.

Græskaroliens egenskaber til kosmetologi er uvurderlige. Hovedkvaliteten er 100% naturligt produkt uden brug af syntetiske stoffer og dufte. I sig selv har det sin egen naturlige, behagelige, delikate nøddeagtige smag.

Video: fordelene ved græskarolie

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer