Tomater Dessert pink - beskrivelse og sorts karakteristika

En god kombination af alle tomats kvaliteter giver dig mulighed for at dyrke en kultur i næsten enhver region under alle forhold. Vi vil tale om en af ​​sorterne, nemlig Dessert Pink, i denne artikel. Overvej egenskaberne ved sorten, især dyrkning og pleje.

Tomat dessert Dessert Pink

karakteristika

  1. Fantastisk afgrøde. Det har længe vundet opmærksomhed fra mange agronomer. Længe opbevaret i revet form. Det tolererer transport godt.
  2. Velegnet til grøntsagsalater, osteflade, madlavning lecho, ketchups, saucer. Til tilberedning af kødretter og konserves.
  3. Tomaten er officielt inkluderet i statsregistret og har et registreringsnummer.
  4. Denne kultur er velegnet til dyrkning både i personlige grunde og i industrielle faciliteter. Det tolererer åben grund. Det kan vokse i drivhusformater. Især drivhuse er nyttige i kolde regioner.
  5. Høst modnes efter 110 - 115 dage efter spiring. Stammen strækker sig til halvanden til to meter under vækst. Plantebåndet til planten til lamellerne eller knagterne er nødvendigt. Således er stilken fast. Høsten vil ikke være på jorden, stammen vil ikke blive brudt.
  6. Plantens blade er ret store, har en mørkegrøn farve. Den første blomsterstand vises på det ottende blad. Og efterfølgende børster vises hvert tredje ark.
  7. På blomstringen dannes 3 til 4 store tomater. Fosterets form er afrundet, let fladt. I hele omkredsen er der ikke udtalt ribben. Farven på tomaten på ydersiden er lyserød og hvidere indeni. Frugten er ret kødfuld, består af 4 sektioner med frø. Vægt for hvert foster er i gennemsnit 250 - 300 gram.

Dyrkning af tomater i et almindeligt drivhus af filmtype kan du samle fra 9 til 12 kg pr. Sæson fra en kvadratmeter. I åben grund i et gunstigt område uden brug af drivhuse og film kan du samle 8 til 9 kg modne grøntsager.

"Dessert pink" vil føles godt og vokse i varme regioner og i den midterste bane. Opvarmede drivhuse er nødvendige på overdrevent kolde steder - Sibirien og Fjern nord. Men ifølge mange landmænd kan du i disse områder dyrke tomater ved at ty til almindelige filmhuse uden at bruge opvarmning.

Voksende funktioner

Det er vigtigt at købe frø i specialforretninger og afdelinger. Derefter garanteres spiring og tilhørighed til sorten. Desværre kan du ikke købe frø overalt. De fleste distributører kan sælge varer af lav kvalitet. Opbevaringsbetingelser er muligvis ikke i overensstemmelse med reglerne. Derfor kan du få frø fra hænderne ved at få frø fra hænderne.

Før plantning gennemvædes alle frø i en svag opløsning af mangan i 10 til 15 minutter.

jorden

Jord til tomater Dessert pink
Forberedte containere med jorden. Det kan være kasser, gryder eller paller. Du kan straks bruge briller eller små gryder til at placere 1 til 2 frø i dem, så du senere ikke plukker. Jorden skal være specielt beregnet til vegetabilske afgrøder, der indeholder mineralkomplekset med basisk gødning. Du kan selv forberede jorden. For at gøre dette skal du tage jorden fra havegrundene, tilføje humus, aske og savsmuld. Bland alt sammen og læg i containere.

Såning og plantning

Før såning er det nødvendigt at lave huller eller udsparinger i jorden. Kast alt med varmt vand, og placer frøene i en afstand af 2-3 centimeter fra hinanden, hvis de er fordelt på fælles containere.Uddybningen bør være mindst 1,5 cm. Drys derefter alt med jord og dæk med polyethylen. Efter kløning af frøene omarrangeres containerne uden husly på vindueskarmen og inkluderer yderligere belysning.

Før tomaterne transplanteres i det åbne jord, hærder tomaterne. I to uger udsættes planterne for gaden, eller et vindue åbnes. Således bliver kulturen vant til at transplantere.

Før plantning påføres gødning på jorden. Ud over tørv, gødning og aske i haven er der tilsat granuleret gødningssuperfosfat og kaliumsulfat til hver brønd.

pleje

Vanding af denne sort bør være, når det er klart, at jorden er tør. Hyppig vanding er ikke nødvendig. Med væksten af ​​buske er det vigtigt at fjerne de nedre gamle blade og hælde bunden af ​​stilken. Ukrudt skal fjernes, og jorden klemmes. Gødning vil tilføje planten styrke og hjælpe den med at danne flere æggestokke til modning af frugter.

For at beskytte kulturen mod sygdom skal du rettidigt sprøjte løvet. Dette vil beskytte planten mod forekomsten af ​​sen blight og andre sygdomme samt invasionen af ​​insekter og snegle.

Sorten "Dessert Pink" er meget frugtbar og velsmagende. De fleste agronomer dyrker det med glæde i deres grunde og i professionelle drivhuse.

Video: et super middel til at øge udbyttet af tomater

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer