Tøj strækloft - fordele og ulemper

Enhver person bestræber sig på at sikre, at hans hjem er mere behageligt at bo i og attraktivt med hensyn til design. Og når det kommer til reparation, spiller loftdekoration en vigtig rolle. Selvfølgelig er stræklofter lavet af film mere almindelige nu. Af en eller anden grund blev stofmulighederne lidt frataget opmærksomheden, men jeg må sige helt ufortjent. Sikkerhed, pålidelighed og let installation er kendetegnene for et moderne stofstrækloft.

Stofloft

Hvis der er et ønske om at installere et ophængt loft i din lejlighed eller hus, opstår normalt spørgsmålet - hvilket materiale skal foretrækkes. Nogle mener, at det bedste er loftet på filmen, mens andre er mere tilbøjelige til stoffloftet. For at tage den rigtige beslutning er det nødvendigt i detaljer at overveje alle fordele og ulemper ved filmen og stoffet, for at veje det, der kaldes fordele og ulemper. Dette er formålet med denne gennemgang.

Fordelene ved kludloft

En detaljeret overvejelse af fordelene ved loftsstrukturer med stof giver ejeren mulighed for at beslutte, om han vil installere et sådant loft eller ikke:

 1. Sådanne lofter adskiller sig i muligheden for at vælge en størrelse op til 5 m i bredden. Producenten kan tilbyde et så sømløst loft, der passer til næsten ethvert rum. Loftstof kan endda bruges til vægdekoration.
 2. Materialet er tilstrækkeligt holdbart. Selv hvis der er et bevidst ønske om at skade loftet, vil det ikke være let at gøre dette. Det betyder ikke noget, om der ikke er konstant opvarmning i værelserne. Frostmodstanden i loftet giver dig mulighed for at installere det der. I denne henseende er det en ideel mulighed for landejendomme. Selv ved lave temperaturer kan et sådant materiale ikke forringes eller revne.
 3. Levetidens varighed. Loftet ændrer ikke farve over en lang periode. Produktionsteknologien for sådanne strukturer indebærer ikke tilstedeværelsen af ​​komponenter, der er skadelige for menneskers og dyrs sundhed. Det er meget velegnet til et børneværelse. Desuden er et sådant loft i stand til at "trække vejret".
 4. Installationsarbejdet på dets installation afviger ikke i kompleksitet. Brug af yderligere materialer og opvarmning af rummet er ikke påkrævet. Det er kun nødvendigt at flytte møblerne for at give adgang til installationen af ​​baguetten. Hvis der er et ønske, kan et sådant loft males, og maling er tilladt op til 4 gange. Til dette bruges vandbaserede malinger.
 5. Sådanne lofter har god lydisolering. Der er sådanne strukturer, der inkluderer underlaget - det er i stand til at skabe effekten af ​​"Echo".
 6. Stofloftet har gode antistatiske egenskaber. Dette opnås på grund af det faktum, at overfladen har en speciel belægning. Støv kan ikke samles på det. Af denne grund kræver stoffets loft ikke særlig omhu.
 7. En sådan loftbelægning er ikke brandfarlig. Derfor kan sådanne strukturer installeres i de rum, hvortil der stilles øgede brandsikkerhedskrav.
 8. Høj estetiske egenskaber. På grund af den jævne ideelle overflade kan loftet males kunstnerisk eller fototryk kan påføres.

Negative punkter

Desværre uden efterbehandling måske alt efterbehandlingsmateriale:

 1. Stofets loft er ikke i stand til at holde vand. Når vandet er inde i loftet, begynder vandet at lække ud efter et stykke tid. Naturligvis lider materialets dekorative egenskaber af dette.Hvis koldt vand kommer i loftet, betragtes en tid inden for 24 timer som sikkert for det. For varmt vand indstilles tidsperioden til 6 timer. Det er vanskeligt at fjerne vand fra loftet selv. Det tager et opkald fra specialister.
 2. Du kan ikke lægge en patch på sådan et loft, hvis et separat område er beskadiget. Udskiftning af materiale eller ny installation af loftet er påkrævet.
 3. Hvis rumets bredde overstiger 5 meter, er det ikke muligt at vælge en mulighed uden en søm. Denne bredde af malerier findes simpelthen ikke.
 4. De negative punkter inkluderer, at sådanne lofter er ret dyre for prisen. Det kan nå op til 400 rubler pr. Kvadratmeter. Prisvariabilitet afhænger af producentens kvalitet og type.
 5. Ulempen er, at farvepaletten ikke afviger et rigt valg. Køberen er tvunget til at vælge en farve inden for en ret snæver ramme.

På trods af den høje pris er kvaliteten af ​​sådanne lofter ret i forhold til omkostningerne. Vi må ikke glemme, at installationen af ​​et sådant loft fører til et vist fald i rumets volumen. Derfor bør ejeren af ​​et lille rum først tænke på, om det er passende til installationen.

Hvad er lofter lavet af?

Grundlaget for produktionen er lærredet. Det kan strækkes om ønsket. Lærredet er repræsenteret af et tyndt polyesterstof med imprægnering baseret på polyurethanpolymerer. Dette opnår styrkeegenskaber og evnen til at fastholde fugt. Selve stoffet i dets struktur indeholder polyesterfibre.

De stoffer, som stoffet er imprægneret med, er ikke giftige og er helt ufarlige. Fra dem er der absolut ingen skade på hverken sundhed eller miljø. Det imprægnerende stof kan ikke forårsage allergi hos børn. Det har ingen lugt. Miljøindikatorer er på det højeste niveau. Af denne grund vælges sådanne designs ofte til udsmykning af et børneværelse.

Dekorativ og fotoudskrivning

Strækloftet lavet af stof er af ekstraordinær skønhed. For dem, der tvivler på det, skal du bare se på fotoet af loftet fra brochuren. Lærredet kan males kunstnerisk. Metoden til luftbørstning anvendes. Hvis du dekorerer loftet kunstnerisk, vil det med det ikke kun skabe et ejendommeligt zest, men selve rummet som helhed vil blive opfattet noget anderledes. Du kan opnå fordelagtige visuelle effekter. Loftet kan virke højere og rummet bredere.

Dekorativ trykning og fototryk på stoflofter

Værelsets unikke kan give fototryk. Ejeren har mulighed for at vælge et billede fra kataloget. Der er mange forskellige muligheder, hvorfra du kan vælge, hvad du kan lide mest. Men valget af fotoudskrivning skal besluttes på forhånd. Det påføres, før loftet er installeret, da det usandsynligt kan modstå demontering og geninstallation af det.

Største producenter af sømløse lofter i stof

Denne type marked er hovedsageligt repræsenteret af udenlandske producenter. Indenlandske virksomheder er hovedsageligt beskæftiget med fremstilling af lofter fra film. Blandt de mange producenter er lederne:

Clipso fra Schweiz
Lofterne produceret af dette selskab har ingen analoger i verden. Produkter er af højeste kvalitet. Stoffet er kendetegnet ved styrke, modstand mod slid, elasticitet. Det er ikke genstand for deformation. Stoffet har karakteren af ​​en klar strikket vævning. Af hensyn til brandsikkerhed er dette stof klassificeret som M1. I rangskalaen er dette den højeste grad.

Form for stofudgivelse er ruller. De har en bredde på 2,1 til 5,1 m. Når lærredet købes, skal dets bredde sammenlignes med den samme indikator i rummet. Hvis bredden er større, fungerer installation af lærredet uden en søm ikke. Alle miljøindikatorer for et sådant lærred er på det højeste niveau. Dette gør det muligt at installere dem i børnerum.En svamp vil aldrig vises på dem, da et sådant væv "trækker vejret". Denne egenskab opnås ved en ensartet fordeling af flettede tråde.

Sådanne lofter kan ikke passere vand. De er ikke bange for svær frost. Lærredet overfører temperaturen til minus 40 grader uden at miste egenskaberne.

Den tyske producent Descor
Tysk kvalitet har ikke brug for reklame. Tyskerne er pedanter af natur og er meget omhyggelige med at fremstille deres produkter. Grundlaget for produktionen er Premium fiber. Materialet er miljøvenligt med udpegede brandbekæmpelsesegenskaber. Produkterne gennemgår nøje kontrol. Forbrugeren er garanteret 100% kvalitet. Grundlæggende har alle egenskaber en markant lighed med den tidligere producent.

baguetter

Inden loftet monteres, fjernes støv omhyggeligt. Alt installationsarbejde kan udføres fuldstændigt uafhængigt, da det ikke repræsenterer nogen kompleksitet. Det tager højst 4 timer. Det er med installationen af ​​baguetter, at installationen af ​​et stofstrækloft begynder. Baguetter kommer i form af klip og i form af bogstavet “P”. Clip-on-typen har en hyppigere brug. Det er lavet af høj styrke plast. Hvis alt gøres i henhold til instruktionerne, kan loftet monteres uden hjælp udefra. Selvfølgelig er det bedre at invitere en ven til at hjælpe, da det vil være ret vanskeligt at installere den alene.

Baguetter i form af bogstavet "P" er ikke meget efterspurgte, fordi de har en lille garantiperiode.

pleje

Hovedkravet er korrekt funktion af strækloftet lavet af stof. Hvis det behandles med omhu, er dets liv praktisk taget ubegrænset. Under alle omstændigheder hævder fabrikanten det. Overfladen af ​​sådanne lofter er ikke i stand til at tiltrække støv. Derfor er det til rengøring nok at bruge en støvsuger til vask. Hvis der ikke findes en sådan støvsuger, udføres manuel vådrensning.

Brug ikke hårde børster, når et sådant loft vaskes. De kan beskadige overfladen. Brug aldrig skarpe eller skarpe genstande til rengøring. Uforvarende kan de blot gennembore loftet.

resumé

Når du vælger et loft til din lejlighed eller hus, skal du nøje analysere alle fordele og ulemper ved disse strukturer. Forsøg ikke at finde et sømløst loft for et rum med en bredde på mere end 5 m. Sådan findes simpelthen ikke i naturen. I miniatyrrum er det generelt nødvendigt at beslutte muligheden for at installere et strækloft af film eller stof. Under installationen vil rumets volumen helt sikkert falde. Dette antages af installationsteknologien. Med et sådant loft vil et allerede lille rum blive endnu mindre i størrelse.

Video: Sandheden om stofstræklofter

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer