Roer kvass - de bedste opskrifter

På trods af enkelheden i den præsenterede grøntsag har den længe været rodfæstet i kosten til enhver person. Det handler om den værdifulde sammensætning og effekter på kroppen. Rødbeder har en masse essentielle stoffer, der kan fås ved at fremstille kvass på dens basis. Der er flere teknologier, som vi vil analysere i rækkefølge. Det er også nødvendigt at undersøge nytten af ​​en sådan drink og andre vigtige egenskaber.

Rødbeder Kvass

struktur

 1. Der kan fortælles legender om en drinks evne til at behandle patologiske fænomener med varierende kompleksitet. I en grøntsag er mineralforbindelser og vitaminer allerede nok. Hvis du tilføjer til dette de enzymer, der opstår under fermenteringsprocessen, flyver værdien simpelthen op til himlen. Den vigtigste egenskab er at bringe tarmens mikroflora i orden, desinficere hulrummet i de indre organer, fjerne inflammatoriske processer.
 2. Grundlaget for drikken er askorbinsyre, vitamin PP, retinol. Der er også en enorm mængde B-gruppe vitaminer, som vores nervesystem har brug for. Listen over mineralforbindelser er ret omfattende. En særlig fordel er zink, krom og jern. Ikke uden fosfor, kobber, cæsium, rubidium og andre lige så vigtige. Drikken centre betanin, quercetin, bioflavonoider.
 3. På trods af al ovennævnte værdi og sammensætning er kaloriindholdet 44 enheder pr. Dette er ikke nok. Den specificerede mængde er imidlertid nok til at dække halvdelen af ​​en voksnes daglige behov for visse stoffer. Denne drink er ideel til kategorier af borgere, der kæmper med fedme og lider af problemer på baggrund af nedsat stofskifte.
 4. Det overraskende er det faktum, at under oprettelsen af ​​drikken er dens værdi fuldt ud bevaret. Desuden stiger det markant på grund af fermenteringsprocessen. Af denne grund bruges sammensætningen ofte til behandling af forskellige patologiske fænomener, uanset deres kompleksitet. Men du skal ikke glemme forbuddene mod forbrug, da kvass er kontraindiceret for nogle kategorier af mennesker.

Madlavning roer kvass

Til dags dato er der en hel del opskrifter, der adskiller sig i teknologi og indgående komponenter. Kompleksiteten kan også variere, så studerer først alle nedenstående muligheder, og vælg derefter den der passer bedst til dig.

Madlavning roer kvass

usyrede

 1. Skyl tre mellemstore roer. Fjern skræl, og hugg derefter rødderne med skiver. Send råmaterialerne til krukken, fyld med vand og efterlad et mellemrum på ca. 3 cm fra kanterne, dvs. noget vand.
 2. Derefter skal du pakke nakken med gasbind, så insekter ikke kommer ind i råmaterialet. Lad det stå i mørke, indtil gæringen begynder. Når du ser boblerne, kan du prøve drikken ved at tømme den.
 3. Hvis du vil lave en virkelig lækker drink, kan du tilføje gulerødder i mængden af ​​et par stykker til rødbeder. Nogle tilføjer også bær, f.eks. Bjergaske eller tranebær. Det giver mætning.
 4. Efter flere eksperimenter kan du introducere lidt salt, forskellige krydderier, hakket grønfink. For at forbedre kvaliteten og tilføje værdien leveres kvass endda med kefir.

Med brød

 1. Forbered et par rødbeder, skyl dem. Fjern skrællet, og hugg det derefter i vilkårlige skiver. Send brikkerne i en 5 liters beholder. Hæld 140 g. granuleret sukker. Tilsæt 3 skorpe uaktuelt brød. Hæld 3,8 liter. vand.
 2. Dæk glasbeholderen med en gasbindeklud eller bandage, foldet i et par lag. Lad være i et varmt rum og vent 4 dage. Overhold sammensætningen uden at mislykkes. Start filmen.
 3. Efter tilberedning skal du filtrere stoffet.Du kan fylde dem med mindre flasker og sende dem til kulden. Du kan til enhver tid nyde en drink.

Med rosiner

 1. Ca. 4,8-5 liter er afsat til denne opskrift. vand, 3 rodgrøntsager af mellemstor størrelse, en halv citron, 60 gr. granuleret sukker samt 30 stykker rosiner.
 2. Så hæld vand i den ildfaste beholder til madlavning. Lad det begynde at bore, og lad det derefter stå yderligere 6 minutter. Indtast granuleret sukker, æl, så granulaterne begynder at smelte.
 3. Efter 10 minutter, pres citrusjuicen direkte i gryden. Rodafgrøder skal vaskes, tørres, skrælkes, skæres i skiver eller andre dele af vilkårlig størrelse.
 4. Læg grøntsagen i bageformen i ovnen. Send til tør ved middel kapacitet. Derefter skal du tage en krukke i en passende størrelse, hæld grøntsager i den.
 5. Indtast det kogte vand, som du har tilsat sødestof og citrusfrisk i. Hæld rosiner, men det er ikke nødvendigt at skylle dem, så gæringen går bedre.
 6. Indpak nu beholderen med en gammel sweatshirt. Glem ikke at pakke nakken med gasbind, fold den i et par lag. Lav alternativt huller i capronhætten og forsegl beholderen med den.
 7. Lad det stå i mørke til gæring, der begynder et par dage senere på grund af rosiner. Bobler rejser sig fra bunden. Dette er en konsekvens af madlavning. Filtrer og prøv.

gær
Gærbeder Kvass

 1. Tom 0,5 kg. rod og hugg fint. Læg roerne på en bageplade, tør den lidt i ovnen. Læg emnet i en ildfast beholder, hæld kogende vand. Der skal være nok vand til at dække stykkerne.
 2. Placer beholderen på komfuret og kog komponenterne, indtil de er helt kogte. Så snart du har opnået den nødvendige blødhed, flytter du rodafgrøden til en flaske lavet af glas. Læg 3 skorpe rug uaktuelt brød i den samme beholder. Omrør 60 g. honning og 10 gr. gær.
 3. Fyld tanken med vand til skuldrene. Dæk flasken med gasbind. Forvent at gæring begynder. Ofte begynder dette at ske på den anden dag, i modsætning til en gærfri opskrift. Hæld anstrengt kvass i en praktisk beholder, og send den til kulden. Holdbarhed er ikke mere end en uge.

Ifølge Bolotov

 1. Forbered 2 kg. rodgrøntsager og hugg i stykker Send grøntsagen til en 5 liters krukke. Hæld i 2 liter. forvarmet serum. Det skal ikke være for varmt. Ellers vil alle nyttige forbindelser gå tabt.
 2. Det er værd at bemærke, at der i serum stadig var behov for 40 g på forhånd. sukker og 10 gr. creme fraiche. Efter at have indsprøjtet valle i roerne, skal du dække beholderen med gasbind. Lad emnet være et varmt sted. Vent indtil gæringen begynder.
 3. Efter cirka en dag vil du bemærke udseendet af de første bobler. Dette vil indikere, at du gjorde alt korrekt, og gæringsprocessen blev startet. Efter 3 dage skal du være opmærksom på, at der dannes skimmel, den skal fjernes rettidigt.
 4. Cirka dag 6 vil gæringen blive mere aktiv. På dette tidspunkt skal containeren med drikken flyttes til et køligt rum. Om natten skal kvass efterlades ved stuetemperatur. Efter ca. 11 dage vil den sunde drikke være helt klar.
 5. Husk, at en lignende drink fremstillet på en sådan opskrift oftest bruges til medicinske formål. Kvass har en række nyttige egenskaber. Derfor vil regelmæssigt indtagelse af produktet forbedre sundheden og slippe af med mange lidelser.

Fordele og kontraindikationer

polza-i-protivopokazanija-svekolnogo-kvasa

 1. Fordelen ved en sådan drink er, at den indeholder et stort antal nyttige forbindelser, der er nødvendige for den normale funktion af den menneskelige krop. I kvass koncentreres et fuldgyldigt vitamin-mineralkompleks.
 2. Det er bemærkelsesværdigt, at folk i gamle tider begyndte at blive behandlet med roesaft for mange sygdomme. Vi kan sige, at fordelene ved en sådan drink for en person stort set ikke har nogen grænser.Det har en positiv effekt på hele kroppen.
 3. Med en systematisk modtagelse takler du søvnløshed. Alle metaboliske processer vender tilbage til det normale. Oftest bruges drikken til at rense og forbedre lymfesystemet, nyrerne og leveren. Kvass sparer med udviklingen af ​​anæmi.
 4. Hvis du ordentligt tager en sådan drink og etablerer mad og nægter skadelige produkter, kan du sige farvel til uønskede kilogram på kort tid. Sammen med dette sænker drikken blodcholesterol.
 5. Den færdige drik kan endda bruges eksternt. Ved systematisk anvendelse eliminerer kvass nogle hudsygdomme og svampeinfektioner i neglene. Med onkologiske patologier letter forbruget af en drink tilstanden.
 6. Det er godt at drikke kvass, selv når der er uudholdelig varme. Det slukker tørsten perfekt. Nogle gange ordineres sammensætningen til bekæmpelse af hypertension og sygdomme i fordøjelsessystemet. Drikken som helhed forbedrer det generelle helbred.
 7. Glem ikke kontraindikationer. En sådan drink er forbudt at konsumere med galdesten og urolithiasis. Overvej en mulig allergisk reaktion. Kvass er kontraindiceret ved akut gastritis, gigt, gigt og mavesår.
 8. Det skal forstås, at hvis du misbruger drikken, er der ingen værdi. Der skal være moderation i alt. For at tilfredsstille det daglige behov for de mest værdifulde stoffer er der ikke behov for at drikke råvarer i liter. Find ud af det optimale volumen for dig selv.

Rødbederkvass kan betragtes som en ganske usædvanlig forfriskende drink. Det kan tages ikke kun for at slukke din tørst, men også for at fremme det generelle helbred. I nogle tilfælde er det ved hjælp af kvass muligt at tackle alvorlige sygdomme nok.

Video: hvordan man fremstiller roer kvass

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer