Surkål juice - fordele og skader

Der er meget hvidkål. Det er stegt, stuet, kogt, brugt i salater. Af særlig værdi er det syltede produkt, hvor der ud over kål, gulerødder og salt ikke er nogen tredjepartsadditiver, og virkningen opnås ved den naturlige gæringsproces. Det er denne juice, der vil være nyttig og fyldt med de stoffer, der er nødvendige for kroppen, der er passeret ind i den fra plantens blade.

Surkål juice

Pantry af vitaminer i et kålhoved

Der er et sted for denne nyttige grøntsag på sommerens beboers senge. Flere dusin sorter med forskellige modningsdatoer, størrelsen på et kålhoved, bladens tæthed og sygdomsresistens blev avlet. Som et resultat regerer det meste af sommeren og næsten hele efteråret kålretter på bordet. Det vandt popularitet på grund af dets fordele og meget lavt kalorieindhold. I 100 gr. et frisk produkt er kun 28 kcal. I henhold til denne indikator er det inkluderet i de fleste diæter, der sigter mod vægtkorrektion.

På grund af en følelse af sæthed splittes kålen hurtigt i dets komponenter og frigiver:

 • vitamin A, E, PP, K, B2;
 • folsyre;
 • mælkesyre og eddikesyre;
 • caroten;
 • kalium;
 • magnesium;
 • iod;
 • jern;
 • chlor.

Det er vigtigt at: i sin naturlige form nedbrydes C-vitamin hurtigt, og kun i syltede kål saltlage varer det op til 2 dage, når det opbevares i køleskabet.

Nyttige egenskaber

En smag af syrlig saltvand kan give lettelse fra en tømmermænd, rense produkterne fra forfaldet af alkohol fra kroppen, toning af musklerne, gendanne kraft og klarhed i tankerne. Juice har helbredende virkninger. Det er ikke så effektivt som en antibiotikatablet, men det fungerer pænt uden at skade fordøjelsesorganerne og bevare sundheden i nyrerne og leveren.

Mangel på appetit, nedsat tarmaktivitet er en af ​​indikationerne for inkludering af surkål sammen med saltvand i den daglige diæt. Indholdet af grove fibre stimulerer peristaltik, normaliserer appetitten og hjælper med overspisning. Mennesker, der er tvunget til at tilbringe meget tid et sted, trues med stofskifteforstyrrelser, svækket muskeltonus, øget risiko for hjerte-kar-sygdomme og funktionsfejl i fordøjelseskanalen. De, der skal bo i sengen i lang tid, står over for lignende problemer. For at minimere disse faktorer skal du være opmærksom på kålens sylteagrik og drikke det et halvt glas to gange om dagen.

Det er ikke vanskeligt at tilberede et nyttigt produkt, gæringsperioden er 3-5 dage, så det er nok at fornye forsyningerne med kål til tiden og ikke være doven med at tage 30 minutter til skiver og saltning, resten vil blive optaget af naturens kræfter.

Det er værd at overveje: surkål juice har en høj syreindhold, i tilfælde af problemer med mave-tarmkanalen, skal du først konsultere en læge.

Terapeutisk effekt og anbefalinger til brug

Med tilsyneladende enkelhed hjælper kål Pickle med at lindre symptomerne på mange lidelser.

 1. Det understøtter immunforsvaret, vitamin C vil være den vigtigste aktive ingrediens. Saltvand kan drikkes uanset alder, eksklusive børn under 1 år. Et simpelt og overkommeligt værktøj vil hjælpe med at overleve uden at miste sæsonbetonede sæsonbetonede epidemier af influenza, den samlede forekomst af SARS i løbet af foråret, ikke at vente på en fangst fra sundhedsområdet efter at have gået med våde ben og rejst i offentlig transport. En anden fordel er dens tilgængelighed, da kål er meget billigere end Arbidol og Polyoxidonium. Han vil ikke være i stand til at helbrede saltvand, men ikke forebygge sygdommen - helt.
 2. Justerer fordøjelseskanalen.Med lav surhedsgrad hjælper det med at normalisere arbejdet ved at levere mælkesyrebakterier, der fremskynder behandlingen af ​​fødevarer og forhindrer forekomst af forstoppelse og oppustethed.
 3. Det bliver frelse i første trimester af graviditeten, hvilket hjælper med at bekæmpe kvalme og tegn på toksikose, hvilket forbedrer appetitten.
 4. Inden for skønhedsområdet finder han også anvendelse. Saltvand anvendes som en del af hårmasker, hvor det afbalancerer arbejdet i talgkirtlerne, styrker rødderne, nærer hårstrukturen, giver elasticitet og reducerer dannelsen af ​​splittede ender.

Antiinflammatoriske egenskaber og hvidfarvningsegenskaber er nyttige, når man plejer problemfri hud, de vasker dem om morgenen eller tørrer deres ansigt med en fugtig klud. Til aldrende hud er isterninger fra en blanding af vand og saltvand i forholdet 1: 1 nyttige. Proceduren indsnævrer porerne, gendanner fugtighedsniveauet, gør alderen pletter lettere og lindrer lokal betændelse.

Kontraindikationer

Der er intet fuldstændigt forbud mod brug. Selv allergier over for produktet er ekstremt sjældne. Der skal dog udvises forsigtighed, hvis:

 1. Forøget surhedsgrad af gastrisk juice;
 2. Der er en forværring af pancreatitis, gastritis, bugspytkirtelsygdomme;
 3. Diarré, flatulens observeres.

Produktets effektivitet måles ikke altid ved dets høje omkostninger. Surkål juice er tilgængelig og nyttig, det hjælper med at bevare synets skarphed, rense kroppen af ​​helminths, reducere vægten og lette hosteanfald i bronchial astma. Nyttige egenskaber og en behagelig smag er en undskyldning for at inkludere et produkt i en daglig diæt, der bevarer sundheden ved naturlige metoder.

Video: kål juice - en fordøjelsesregulator

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer