Rosehip under graviditet - fordele og skader

Rosehip kaldes intet andet end en vild rose på grund af egenskaber ved vækst. Næsten alle er opmærksomme på frugtens værdifulde kvaliteter, men ikke mange mennesker ved, at rødder, løv og bark også bruges til behandling. Kvinder, der forventer påfyldning i familien, overvåger deres helbred. Derfor er de interesseret i alt, hvad der påvirker indflydelsen af ​​visse produkter på den vordende mors krop. I dag vil vi tale om rose hofter, mere præcist om dets fordelagtige egenskaber og mulige skader på gravide kvinder.

Rosehip under graviditet

Sammensætningen og fordelene ved rose hofter

Fra den kemiske liste over tilgængelige stoffer kan vi konkludere, at rosehip er det eneste i sin art. Det er vanskeligt at finde en busk, der kan prale af en så imponerende sammensætning af nyttige forbindelser.

Til at begynde med er frugterne længe blevet fastlagt på listen over ledere inden for akkumulering af askorbinsyre i sammensætningen. Der er mere C-vitamin i bær end i populære citrusfrugter eller rips.

Ascorbinsyre er et stof med antioxidant og opstrammende virkning. Med hyppigt og moderat indtag af afkog på hundetrosen er kroppen lettere at modstå smitsomme lidelser.

I drægtighedsperioden er det ekstremt vigtigt at opretholde immunitet i god form, især når det kommer til det tidlige stadium af graviditeten. I dette øjeblik er kvindens krop kraftigt svækket for at forhindre embryoets død. En bouillon af vild rose kommer godt med, så du kan bevare et godt helbred.

Imidlertid er ikke et C-vitamin i sammensætningen. Produktet er udstyret med en masse tanniner, organiske syrer, astringenter, estere, bioflavonoider, carotenoider. Ikke uden phytoncider, mineral- og vitaminkomplekser.

Frugterne er udstyret med vitamin K, hvilket er vigtigt for blodkoagulation. I rose-hoften er der retinol, der er ansvarlig for skønheden i huden på en gravid dame. Antioxidanter frigiver forsigtigt indre organer fra toksiner, hvilket forbedrer funktionen af ​​større organer og systemer.

Jern, der er inkluderet i den kemiske liste, øger pålideligt hæmoglobin og tillader det ikke at falde under mærket. Dette er vigtigt for gravide kvinder. Sammensætningen indeholder også mineraler, der fjerner overskydende salte og væsker, hvilket forhindrer hævelse af ekstremiteterne.

Korrekt brygning af rose hofter

 1. De vigtigste gavnlige stoffer akkumuleres i papirmassen og frøene. Derfor anbefales det ikke at brygge dogrose i sin helhed, dette er lang tid. Det er bedre at forrulle frugterne i en blender eller kødslibre og derefter hælde over vand.
 2. Det er også værd at overveje, at frugterne mister næsten al askorbinsyre, hvis de koges eller fyldes med for varmt vand. Derfor skal du ikke tilberede drikken på denne måde. Det er bedst at fylde det med vand ved en temperatur på ca. 85 grader.
 3. Hvad angår brygningens varighed og proportioner pr. 500 ml. vand afhænger af 3 håndfulde råvarer. Efter hældning tilføres drikken i mindst 5 timer i en varmebestandig beholder. Denne teknologi betragtes som ideel til gravide kvinder.
 4. Det er også værd at tale om en termos, som giver dig mulighed for at reducere dampens varighed. Proportionerne forbliver de samme, efter at have hældt vand er det værd at opretholde sammensætningen i ca. 2-3 timer, derefter sil og kan tages.
 5. For at øge de nyttige egenskaber ved rose hofter, anbefaler eksperter at brygge det i kombination med andre komponenter. Lingonbær, rips, kirsebær, gulerodsrødder og bjergaske er fantastisk til denne rolle.

Rosehip Drikkeopskrifter

Rosehip Drikkeopskrifter

 1. Tea. Du kan tilberede dine egne håndplukkede eller posede rosenmerter.En kop er afhængig af ca. 4 gram. råvarer, dette er omkring 2 poser. Fyld sammensætningen med varmt vand og vent en halv time. Filtrer, tag i varm form. Damer, der bærer et barn, må ikke overskride den daglige dosis, som er 0,5 liter.
 2. Bouillon. En sund drik, men der er praktisk taget ingen askorbinsyre tilbage efter tilberedning. Hvis dette ikke generer dig, skal du fortsætte med at lave mad og følge opskriften. Bland et par spiseskefulde råmateriale med 500 ml. varmt vand, tændes og kog i 7 minutter. Lad derefter stå i ca. 4 timer, filtrer og tag. For de bedste fordele ældes drikken hele natten, så værdifulde stoffer trænger ind i vandet. Gravide kvinder tilrådes at tage et afkog med honning.
 3. Infusion. Det er nyttigt for kvinder i en interessant position at kombinere rosehips med kamille eller lind. Vi ser på en klassisk opskrift, men du kan tilføje andre ingredienser, som du ønsker. Så vi kombinerer en håndfuld råvarer med 400 ml. varmt vand og vent 12 timer. Efter dette tidsrum, filtrer, tag i form af te i løbet af dagen.

Brug af rose hofter

 1. Der er mange variationer i forberedelsen af ​​forskellige infusioner og afkogninger baseret på rose hofter. Der er også masser af bærbaserede lægemidler. Rosehip har et omfattende omfang. Det er bare ikke altid, at produktet må bruges, mens barnet bæres.
 2. For fremtidige mødre er det sikkert at tage urtepræparater med bærekstrakt som en forebyggende foranstaltning. Sådanne forbindelser har en positiv effekt på den generelle tilstand, kroppens beskyttelsesfunktioner styrkes markant. Øger modstanden mod sæsonbestemte vira og forkølelse.
 3. Den systematiske anvendelse af sådanne lægemidler har en positiv effekt på bloddannelsen. Antistofproduktionen stiger også. Et lægemiddel taget som en forebyggende foranstaltning giver dig mulighed for fuldt ud at tone kroppen. Træthed forsvinder, den psyko-emotionelle baggrund stabiliseres.
 4. Med en systematisk og kontrolleret indtagelse af sådanne lægemidler elimineres tegnene på kronisk træthed og inflammatoriske processer af en anden karakter. Sådanne egenskaber er især vigtige til forebyggelse af parodontal sygdom og tandkødsbetændelse. Urination og fordøjelsesprocesser er også stabiliserede.
 5. En anden vigtig funktion er fortsat, at den gravide pige altid ønsker at se smuk ud. Rosehip vil være en fremragende assistent i denne sag. For ikke at ty til salonprocedurer, bør du lære, hvordan man laver forskellige hjemmemidler til udseendet af bær på basis af bær.

Rosehip Harm

 1. Ud over de generelle fordele ved frugt er det værd at overveje den mulige skade på kroppen. Derfor, inden du tager produktet, anbefales det stærkt, at du gør dig bekendt med alle kontraindikationer. En lige så vigtig faktor er fortsat, at frugterne skal høstes i et miljøvenligt miljø.
 2. Det er forbudt at tage midler, der er baseret på rose hofter med nyrepatologier. I andre tilfælde er det vigtigt at overholde den daglige norm, som ikke bør overstige 1 liter. infusion pr. dag. Husk, at drikkevarer er strengt kontraindiceret for mennesker, der er tilbøjelige til at tromboflebitis.

Uden tvivl har hunderosen en række positive egenskaber, der vil hjælpe pigen, mens hun bærer babyen. Særlige midler, der er baseret på frugter, vil lindre almindelige problemer under graviditeten. Kompositionerne vil også forbedre sundheden og gemme nogle patologier.

Video: nyttige egenskaber og kontraindikationer for vildros

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer