I hvilken alder kan et barn give agurker?

Grøntsager er en fremragende kilde til kostfiber, så de skal inkluderes i kosten. Agurker er vandige, hvilket maksimerer fordelene ved den menneskelige krop. Forældre er altid bekymrede for børn, så de er ivrige efter eventuelle nye produkter i deres menu. Dette rejser logiske spørgsmål om, hvornår det er tilladt at behandle et barn med en bestemt grøntsag. I dag vil vi tale om agurker og deres betydning for babyens helbred.

I hvilken alder kan et barn få agurker

Agurkes sammensætning og virkning

 1. Vi har allerede nævnt, at denne grøntsag betragtes som registreringsindehaveren for ophobning af vand i sammensætningen. Hun tildeles mere end 96%. Resten er afhængig af kulhydrater, proteinforbindelser, estere, kostfiber og fedt. Sidstnævnte er meget få. Forholdet mellem næringsstoffer i sammensætningen ændrer sig, det hele afhænger af kultiveringen og sorten.
 2. Det er ikke kødet, der er udstyret med særlig værdi, nemlig grøntsagets skræl. Det har en masse fiber, der renser tarmkanalen og andre vigtige organer. Kostfiber absorberer alle giftstoffer og fjerner dem forsigtigt fra kroppen. Mange børn lider af forstoppelse, en vandig grøntsag vil hjælpe fordøjelsessystemet og etablere afføring.
 3. Foruden mange kostfibre er planteenzymer, vitamin C, caroten, tartronsyre til stede i sammensætningen. Den sidstnævnte forbindelse er meget vigtig, fordi den er ansvarlig for kulhydrat- og lipidbalancen. Syre renser blodkar, forbedrer funktionen af ​​kredsløbssystemet og hjertet. For et fede eller overvægtigt barn regnes forbrug af agurk som et plus.
 4. Sammensætningen indeholder vitaminer, der tilhører gruppe B. De sigter mod at stabilisere det psyko-emotionelle miljø og berolige. Spise agurker kort inden sengetid skal være børn, der er lunefulde og lider af problemer med at falde i søvn. Ester indstiller kroppen til at hvile og slappe af.
 5. Med hensyn til mineraler er de repræsenteret af svovl, silicium, calcium, kalium, natrium osv. Alle elementer styrker hinandens positive effekter. Med deres mangel udvikler babyen problemer med knoglevæv, skjoldbruskkirtel, muskelfibre.
 6. Mange læger rådgiver behandling af børn med denne vegetabilske afgrøde på grund af ophobning af jod i store mængder. Dette mineral forbedrer fysisk udholdenhed og mental aktivitet. Med sin mangel falder koncentrationen, hukommelsen forværres, luner og kronisk træthed vises.

Indførelse af agurker i diæt for børn efter alder

 1. Efter at have studeret den positive indvirkning af grøntsagskultur på den menneskelige krop og især barnet, er det fornuftigt at tale om fodringens finesser. Det er tilladt at give agurker til et barn, der ammes, fra et år. Undertiden skiftes denne periode med en måned, børn behandles allerede efter 11 måneder. Hvad angår babyer, der fodrer blandinger, kan de smage agurken fra 1 år til 1-2 måneder.
 2. Det er vigtigt at stole på, hvordan babyen reagerer på grøntsager, der allerede er inkluderet i menuen. Agurker er mættet med kostfiber, som ikke altid absorberes. Fiber er stivere i struktur end for eksempel i courgette med agurker.
 3. På grund af dårlig produktion af enzymer, der kan fordøje fiber, begynder kolik og flatulens. Før manipulation er det nødvendigt at udelukke fødevareallergi. Reglerne for introduktion af agurk i menuen er de samme som for ethvert nyt produkt. Du skal starte i det små. Fjern først huden, slib derefter papirmassen og giv den til babyen.

Baby syltede og syltede agurker

Pickles til børn

 1. Alle børnelæger er enige om, at behandlingen af ​​babyen med salt mad indtil 3 år ikke bør.Men nogle børn er meget glade for saltede agurker, så forældre kan ikke nægte dem. Dog skal du vente.
 2. Pickledprodukter koncentrerer salt med eddike, som er skadelige for et barn under 6 år. Eddike er skadelig for tandemaljen, hjertet og centralnervesystemet. Når en grøntsag gennemgår konservering, mister den næsten alle sine værdifulde stoffer (mere end 85%).
 3. Med hensyn til saltede agurker forbliver ascorbinsyre i dem, men andre forbindelser forsvinder. Som en del af den saltede grøntsag er mælkesyre til stede, der forbedrer mikrofloraen i mave-tarmkanalen. Sådanne agurker kan undertiden gives til en baby, der er 3 år gammel.

Valg af agurker til børn

 1. Der er grundlæggende regler, der skal følges. Så du skal kun give præference for sæsonbestemte agurker, der er dyrket i et miljøvenligt miljø. Det er vigtigt, at babyen smager af vegetabilske afgrøder, når den er i den naturlige modningscyklus. En formalet grøntsag tolereres bedre af kroppen end et eksempel fra et drivhus, et drivhus.
 2. Forsøm ikke inspektionen, hvis du køber produktet i en butik. Foretruk frem til lysegrønne agurker. De skal være tætte, pigmenterede jævnt. Se området med stilken, ofte i denne del begynder grøntsagen at visne. Et sådant produkt skal kasseres.
 3. På en agurk af høj kvalitet er der ingen gullige indeslutninger. Sådanne spor angiver overmodenhed, så du ikke behøver at købe dem, og endnu mere give dem til børn. Størrelsen er lige så vigtig. Grøntsager, der dyrkes uden kemikalier, må ikke overstige 7 cm i størrelse.
 4. Der er selvfølgelig større prøver, men som regel er de bitre. Hvis du finder sorte prikker på huden, indikerer de en løbende forfaldsproces. Selv hvis du skærer dette afsnit, forbliver bakterierne stadig inde. Hvis de kommer ind i babyens krop, kan problemer ikke undgås.

Uden tvivl er en agurk værdifuld for babyens krop. Det er nødvendigt at udføre fodring om morgenen uden at tilføje flere nye produkter. Følg reaktionen hele dagen. Hvis der ikke er nogen negative konsekvenser, skal du fortsætte med at behandle krummerne. Hvis det er muligt, skal du først kontakte din læge.

Video: ordentlig ernæring til små børn

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer