Brug af mælketistelolie til hår

Mange mennesker bruger fantastiske penge på at købe dyre kosmetik. De har ikke mistanke om, at der er billigere og mere effektive formuleringer til forbedring af hårets tilstand. Melketistelolie er et fremragende eksempel; det betragtes som allergivenligt og helt naturligt.

Melketistelolie

Egenskaber ved mælketistelolie

 • ansvarlig for ernæring af hår langs hele længden;
 • fugter follikler;
 • fastgør pærerne på plads;
 • gør moppen glat og blød;
 • kæmper med en statisk effekt;
 • fremmer hurtig vækst;
 • fjerner skæl og andre hudlidelser;
 • gendanner stammestrukturen;
 • gør det muligt for de "døde" tip at falde væk og forsegle kernen;
 • giver rodvolumen.

Hvor får man mælke tistelolie

 1. Olie sælges i phyto-shop, apotek, kosmetik supermarkeder, butikker med organiske tilsætningsstoffer. Produktet kan let købes via Internettet, og prisen vil være lavere med 20-30%.
 2. Prøv at købe koldpresset smør. Det anbefales at vælge en sammensætning lavet i Altai-territoriet. Til en flaske på 0,25 liter. du vil give omkring 450 rubler. I dette tilfælde vil sammensætningen hjælpe med at tackle ikke kun hårproblemer, men også med huden.
 3. Producenten Oit fremstiller mælketistel til en pris på 400 rubler pr. 0,5 liters flaske. Denne sammensætning anvendes ikke kun som et kosmetisk produkt, men også som et immunforstærkende lægemiddel. Et karakteristisk træk ved olien er, at den er tilberedt af solsikke og tistel. Det er faktisk, at sammensætningen betragtes som ikke helt ren.

Brug af ren tistelolie

 1. Eventuel olie, der bruges til kosmetiske formål, påføres efter forvarmning. For at gøre dette, hæld produktet i en skål i en passende størrelse, installer over damp eller send til et vandbad.
 2. Produktet varmer op til en sådan temperatur, at det er praktisk at påføre hår og hovedbund. Som regel overskrider indikatoren ikke mærket på 40 grader. Bedøm efter dine følelser.
 3. Efter at have varmet op, kam dit hår, det er ikke nødvendigt at vaske det. Arbejd først på rodzonen, og sørg for, at hovedbunden. Gnid, laver massage i 5-7 minutter. Så du fremskynder blodmikrocirkulation og styrker pærerne.
 4. Efter bearbejdning af rødderne skal du fortsætte til næste trin. Spred blandingen over hele dens længde og gniv den godt ind i spidserne. Hvert hår skal smøres omhyggeligt.
 5. Wrap fastfilm omkring hovedet og håret, eller brug en hætte til vandprocedurer (eller svømning i poolen). Lav ovenfra en turban fra et frottéhåndklæde.
 6. For at få ekstra effekt, brug en hårtørrer til at varme dit hår. Ret ham mod hovedet fra en afstand af 30 cm. Hold i 3 minutter. Vent derefter yderligere 1,5 time.
 7. Skylning kræver en særlig tilgang. Olie afviser vandmolekyler, så sammensætningen fjernes dårligt. Først shampoo dit hår flere gange med skiftevis skylning. Påfør derefter balsam, skyl til sidst trådene med ethvert afkog.

Andre anvendelser til olie

 1. Hvis du ikke har tid til periodisk påføring af olie med en eksponering på halvanden time, skal du gøre andet. Tre gange om ugen, dæk krøllerne med den opvarmede sammensætning og basaldelen, hold dem under filmen i 20 minutter. Skyl af på samme måde.
 2. For at forbedre resultatet er det nødvendigt at forsyne de sædvanlige hårplejeprodukter med olie.Føj for eksempel olie til shampoo eller balsam. Beregningen udføres under hensyntagen til forholdene: 1 del af olien tegner sig for 10 dele vaskemiddel.
 3. For at gendanne hår og bevare deres skønhed indefra skal du bruge mælke-tistelolie indeni. Så du bidrager ikke kun til effektiv udførelse af procedurer, men styrker også immunforsvaret. 2 spsk kan konsumeres pr. Dag. spiseskefulde produkt. Genopfyld salater med olie eller tag kapselform.

Tistelolie til hår udsat for tørhed

 1. Varm op 35-45 ml over en kop med damp. solsikkeolie. Hæld 30 ml i det. frisk appelsin eller citron, 60 gr. honning, 4 rå æggeblommer. Pisk indholdet med en gaffel eller piskeris, og injicér samtidig 30 ml. mælke tistel olie.
 2. Vask dit hår på forhånd, og lad det derefter tørre i 85-90%. Spred den piskede maske forsigtigt, gnid ind i rodområdet og stræk langs længden.
 3. Massen skal holdes strengt under en isolerende film og et tørklæde. Opvarm ikke produktet med en hårtørrer for at undgå smeltning af honning og proteinkoagulation. Produktet er gyldigt i 1 time og 20 minutter, proceduren udføres hver anden dag.

Mælketistelolie til skæl

 1. Flass refererer til hudlidelser, der medfører en masse ulemper for deres ejere. Olien er i stand til at slippe af med alle problemer af denne art, inklusive tør og olieagtig seborré.
 2. Køb calendulaolie på apoteket, hæld 20 ml. Bland med 35 ml. mælketistelolie og 80 gr. havsalt (uden duft, jorden). Varm masken op til 35 grader, og anvend derefter kun på hovedbunden.
 3. Gnid i bløde cirkulære bevægelser i 5 minutter. Efter dette tidsrum skal du pakke hovedet med polyethylen og smør enderne med varm olie (enhver kosmetik). Vent 15 minutter, skyl. Proceduren gentages to gange om ugen.

Melketistelolie

 1. Lav tinktur på varm peber eller køb et færdiglavet medicin på et apotek. Hæld 13 ml., Kombiner med 3 kyllingeblommer (rå). Tilsæt 55 gr. honning, 30 ml. jojobaolie og den samme mængde mælketistel.
 2. Varm blandingen forsigtigt op til 30 grader, i denne tilstand gælder den for hovedbunden. Gnid 3 minutter, læg derefter på en plastikkappe. Vent mindst 10 minutter.

Mælke-tistelolie til generel hårheling

 1. Bland 30 ml. olivenolie med 40 ml. solsikkeolie og 40 gr. mælke tistel olie. Tilsæt 5 ml. tea treeether, indtast 3 ampuller af en opløsning af vitamin E.
 2. Hovedet må ikke vaskes, produktet distribueres til håret, inden der udføres vandprocedurer. Varm op masken, start påføring fra rødderne. I slutningen skal du gå til tipene.
 3. Isoler dig selv med plastfolie, og vent derefter 1 time. For de bedste resultater skal du lade masken natten over. Om morgenen vaskes produktet let med shampoo. For at forhindre det er det nok at udføre terapi 1 gang på 5 dage.

Mælke-tistelolie for at bevare hårfarve

 1. Farvet og naturligt hår har konstant næring. Til dette er det bedre at bruge apoteksvitaminer, der udleveres i form af en ampulopløsning.
 2. Få vitaminer fra følgende grupper og mængder: B12 (2 stk.), E (3 stk.), A (1 stk.). Derudover kræves nikotinsyre (1-2 ampuller).
 3. Kombiner alle præparater i en beholder, og anvend derefter på tørt hår efter shampoo. Du kan røre ved hovedbunden for at forbedre effekten. Efter dette skal du ikke glemme at varme håret, vent fra 4 til 8 timer. Hvis håret ikke er fedtet, skal du ikke skylle.

Ved hjælp af mælketistelolie kan du slippe af med næsten alle problemer forbundet med hår. På kort tid vil du fjerne tværsnit, skæl, fedt og andre uheld.

Video: mælketistel - nyttige egenskaber

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer