Nyttige egenskaber ved spiselige kastanjer

Kastanje er en plante, der vokser i højlandet i Nordgrækenland og Bulgarien og hører til bøgfamilien. Takket være de gavnlige stoffer, der er indeholdt i frugt af kastanje, er dets helbredende egenskaber almindeligt kendt over hele verden. Desuden kan frugterne af denne plante spises bagt, stegt eller kogt, og de sættes også til dejen under fremstillingsprocessen af ​​alle slags muffins og andre bagværk.

Nyttige egenskaber ved spiselige kastanjer

Du må dog under ingen omstændigheder forveksle en ædel kastanje, som kan spises med uspiselig hestekastanje. Et karakteristisk træk ved spiselige kastanjer er den karakteristiske kam, der ligger på spidsen af ​​keglen af ​​denne frugt. Oftest bages kastanjer på kul, da det er på denne måde, de viser sig at være mest lækre. I tilfælde af, at der ikke er bål i nærheden, kan de let bages i en almindelig ovn eller ristes i en stegepande over svag varme. For at kastanjen ikke eksploderer under stegeprocessen, skal den snittes.

Nyttige egenskaber ved spiselige kastanjer

På trods af den fremragende smag af spiselige kastanjer findes der dog den største mængde næringsstoffer og elementer i bladene på denne plante, der er rige på glycosid, pectin og tanniner samt vitamin K. I folkemedicin bruges kastanjeblade som et afkok eller infusion til stopper indre blødninger hos mennesker. Friske kastanjer bruges også til at fremstille sårheling, astringente og anti-burn-afkok og produkter. Barken og frugterne af friske kastanjer er også uundværlige i behandlingen af ​​sygdomme forbundet med mave-tarmkanalen.

En afkogning af kastanjetræternes frugter behandler hudsygdomme perfekt, såsom en kog.

Kastanternes skadelige egenskaber

Friske kastanjer kan kun forårsage skade på kroppen, hvis de misbruges, og individuel intolerance over for dette fødevareprodukt kan ikke udelukkes.

Forstoppelse, diarré såvel som andre allergiske reaktioner er også mulige ved brug af produktet.

Video: kastanjens magiske egenskaber

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer