Hvorfor bliver avokado sort og tør?

Udad ser en avokado ud som en stærk frugt og en vedvarende plante. Det ser ud til, at det med succes modstår alle negative manifestationer. Faktisk er denne udtalelse ikke helt sand.

Hvorfor bliver avokado sort og tør

Det viser sig, at avokadoen er så øm og tilbøjelig til forskellige ændringer eller sygdomme, at den øjeblikkeligt reagerer på eksterne stimuli ved, at den begynder at falme, miste sin attraktivitet og måske endda dø. Man kan kun undre sig over, hvorfor dette sker, fordi alle plejeinstruktioner følges, plejen var anstændig.

Diskretiteten af ​​korrekt pleje

Avocado, eller som det fik et andet navn - American Perseus, er planten ikke så lille, og det er ofte en fejltagelse at lægge den i en lille gryde. Når de vokser gradvist, bliver rødderne overfyldte. Udad er det stadig umærkelig, men rodsystemet begynder at deformeres, ligesom kronen, og derefter en efter en tørner bladene op og falder af. Dette kan forhindres ved genplantning af planten i en rummelig container i tide.

En stor rolle spilles af det sted, der findes korrekt i rummet til denne plante. Faktum er, at avocadoer elsker naturligt sollys, så manglende belysning kan have en smertefuld effekt på planten. Solens stråler skulle falde på det så meget som muligt, ellers vil farven på bladene være kedelig, livløs, lysstyrken forsvinder.

Temperaturen i det rum, hvor avokadoen er placeret, bør ikke være meget kold. Men planten tåler ikke for varme temperaturer. Påkrævet plante og procentdel af fugtighed. Han er mest behagelig, hvis man tænker på, at hans oprindelige sted er den tropiske zone, hvor fugtigheden øges, så vil bladene aldrig tørre, men tværtimod får de saftige lyse farver. For at skabe sådanne forhold skal du lægge mos i en palle - du kan købe den i blomsterbutikker eller udvidet ler. Det vil være nødvendigt at sikre, at der er vand i gryden, en lille mængde. En procedure som sprøjtning af vand på blade og rundt i luften har også en fordelagtig virkning på planten.

Vanding af amerikansk perseus er en videnskab. Planten kræver kun fugt, når det er nødvendigt, men vandingen skal være moderat, da jorden ikke bør tørre ud, men for meget fugt kan have en negativ indvirkning på plantens sundhed.

Sygdomsbekæmpelse

Avokado har fjender - små, men meget alvorlige skadedyr. Først og fremmest - pulveriseret meldug. Faktisk er dette en svamp, der, når de har trængt ind i bladene, dækker dem med en hvidlig blomst, der meget minder om skimmel. De nederste blade tager det første slag. De begynder at blive gule og falder derefter af. Hvis der vises nye blade, får de en deformeret form. Snart dør træet muligvis.

Oftest ligger årsagen til sygdommen i forkert vanding, når der er for meget fugtighed eller meget lidt. Derfor kan du ikke forlade planten i det fri, når en lang regntid er begyndt, eller lufttemperaturen er reduceret til 15 grader Celsius.

Planter bliver hurtigt inficeret med denne sygdom fra hinanden, og hvis nogen planter viser tegn på pulveriseret meldug, skal den hurtigt isoleres.

Eksperter anbefaler at bekæmpe sygdommen på denne måde:

  1. Fjern de blade, der er påvirket af svampen, og brænd dem helst.
  2. Fjern overjordet, og udskift den med en ny.
  3. Spray bagagerummet og blade med et effektivt stof. Manganopløsning, sennep eller soap-soda hjælper.

Efter at have hærdet planten, skal du kontrollere bladets tilstand - sygdommen kan vende tilbage. Hvis raidet er forsvundet omkring sig selv, vender det normalt ikke længere tilbage.

En edderkoppemid eller skorpe kan ramme en plante. De avler meget hurtigt og slår sig ned på stammen og på bladene.Hvis du savner hit af parasitter, kan planten gå tabt på kort tid. Bemærk, at avocadoen begyndte at skade, det er muligt ved farven på bladene: de bliver gule og ikke så hårde, og begynder derefter at falde af.

Tør luft i rummet er især farlig i denne periode, da parasitter under disse forhold reproducerer lettere og hurtigere. Derfor er det bydende nødvendigt, at luften, når man starter en kamp med dem, skal befugtes.

Hver plante, der ligger ved siden af ​​den inficerede, kan blive angrebet af et skurv og et hake, hvilket betyder, at de midlertidigt skal føres fra lokalerne til et andet sted. Infektion kan forekomme gennem luften, ofte en person, der plejer planter, overfører ufrivilligt farlige skadedyr til hans hænder eller værktøjer til pleje af planter.

For at slippe af med disse parasitter skal du bruge:

  1. Mod skorpesæbeopløsningen. I en isenkram skal du købe tjæresæbe, opløse den i vand. Tør bladene regelmæssigt af med en bomuldsfiberklud med en sådan sæbeopløsning.
  2. Avermekatins vil hjælpe mod edderkopmider. Actophyte eller vermitek har en effektiv virkning.

Imidlertid er skadedyr ikke altid skylden for, at bladene falder af. Hvis de begynder at forringes i bunden af ​​avokadoen, vil roden sandsynligvis rådne, eller jorden er for fugtig. I dette tilfælde begynder bladene at sorte, de danner plaque. Hvis årsagen ligger i for intensiv vanding, er der i fremtiden ikke behov for at vande så aktivt. Eller det vil være nødvendigt at skabe betingelser for planten ikke med så høj luftfugtighed.

Når de øverste blade forringes, betyder det, at der ikke er nok persea af amerikansk fugt, luften er for tør, og vandingen er utilstrækkelig. Det sker, at vanding svarer til normen, og toppen af ​​planten bliver gul, bladene falder af. Så alligevel kræver vanding mere intensiv. Under denne procedure kræves fugtighed ikke kun jorden, men alle dele af planten - bagagerummet og blade. Det rum, hvor avokadoen vokser, skal ventileres, især hvis vejret er vådt, men det kan ikke efterlades i træk, da planten ikke tåler vindstrømme og temperaturforskelle. Den nemmeste måde at fjerne en tørhedplante er at placere en beholder med vand i nærheden.

Tørhed kan være forårsaget af forkert valgt gødning. En stor mængde kemi kan skade rødderne, så det er bedre at vælge gødning med naturlige ingredienser.

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer