Hvorfor kan man ikke give knive: tegn og overtro

Hvorfor kan man ikke give knive: tegn og overtro. Ikke en enkelt genstand, undtagen måske brød, har lige så mange tegn som en kniv. Og du kan ikke glemme det på bordet, og du kan kun sætte den med en pen i en bestemt retning og meget mere. Men lad os forstå fornuftigt. En kniv er i sig selv altid et potentielt farligt emne. Og at modtage den som en gave i vores land er at direkte udtrykke problemer. Lad os se, hvad at give af en særlig grund betyder.

Hvorfor kan jeg ikke give knive

Til brylluppet

Det menes generelt, at det at give knive til de nygifte stadig er på festivalen for at begynde at ødelægge deres liv sammen. Sig, en skarp kant vil skære de nyligt forbundne bånd. Og familien vil bo i krangel og krænke.

Men prøv at argumentere: et dyre bestik af høj kvalitet er en vidunderlig gave til bruden og brudgommen. Men han har sandsynligvis også knive. Hvad skal man gøre? Tag et nominelt gebyr. Lad de nygifte give dig en lille mønt eller en regning. Når alt kommer til alt gav nogen nødvendigvis bare penge, hvilket betyder, at unge mennesker har det. Værdien af ​​penge betyder ikke noget. Det kan være mindst en krone, mindst 100 rubler. Udvekslingen er vigtig. Det vil sige, det viser sig, at du ikke gav dem et sæt, men solgte det. På en anden måde en aftale. Og du kan købe knive uden tegn og overtro.

Hemmeligheden. Ingen gaveknive vil medføre en krangel i den nye familie, hvis bruden og brudgommen elsker og respekterer hinandens meninger.

Til fødselsdag

Der er en sådan tro, at du ikke kan give en fødselsdagsmand en kniv. Påstås at snart vil du skille dig med ham og vil ikke længere være nære mennesker. Ja, folk har en tendens til at bebrejde alt, selv en gavekniv, for adskillelse eller krænkelse. Men ikke dine dårlige gerninger eller en grim holdning til andre.

Hvad hvis du fik en kniv som fødselsdagsgave? Her kan indløsning hjælpe som i det foregående tilfælde. Bedre endnu, se på dig selv og gennemgå din opførsel. Det er muligt, at bestik ikke har noget at gøre med det.

Til nytår

Tegn siger, at det at give en kniv til en person til det nye år betyder at bringe en masse ulykker og problemer på ham. Siden gamle tider var bladet en del af ritualerne, der var forbundet med kaldet onde ånder og andre mørke gerninger. Det er, angiveligt i hver kniv er der en dæmon, der vil skade huset og ejeren.

Eller en anden mulighed. Det hævdes, at enhver knivgiver ønsker de givne problemer. Derfor bærer enheden en negativ energi i det, hvilket betyder, at livet i det nye år vil være så usødet.

Nå, du kan igen foretage en symbolsk salgstransaktion og således narre den interne urene ånd i kniven. Du kan nægte en sådan gave ved at opfinde et uskadeligt, men betydningsfuldt motiv. Og du kan med sikkerhed tage kniven som en gave, bide spidsen af ​​tungen lidt og ønske donoren, alligevel, kun i dobbelt størrelse. Hvis en person gav dig en kniv uden ondsindet hensigt, vil han være glad. Når alt kommer til alt vil han øge sit gode og endda 2 gange. Og hvis ønskerne ikke var oprigtige, så med rette til en sådan donor. Lad det sprede sine dobbeltbesvær.

Ingen grund

Det sker, at en kniv præsenteres som en gave, ikke begrænser den til en slags fest, men bare sådan. Lad os sige, at du var væk. Og du kunne godt lide det håndlavede klinge eller kniv. Ejeren kan være ivrig efter at give det til dig. Eller din samvittighed vil tigge.

Her er overtro klart enstemmig. En sådan kniv kan med sikkerhed fjernes kun i et tilfælde: hvis den aldrig har været i brug. Hvis ejeren af ​​enheden allerede har formået at bruge den mindst én gang til det tilsigtede formål, skal du moderere din ild og stoppe med at bede om en sådan gave.

Faktum er, at i gamle tider var produktionen af ​​knive ikke massiv.Bladet blev kun fremstillet på en ejer. Og når de faldt i andre hænder, begyndte bladet at hævne sig. Den eneste mulighed for at skifte ejer var døden af ​​den forrige ejer. Men du vil ikke have kniven så meget, at donoren døde, ikke?

Rådet. Når du kommer til at besøge Kaukasus, skal du ikke tænke på at beundre bladene der. Især under besøget. Kniven kan være for værdifuld for ejeren, men ifølge de lokale skikker vil han blive tvunget til at give dig. Fejl vil blive opfattet som en blod fornærmelse. For øvrig gælder dette for ethvert emne, ikke kun en kniv. Hold derfor dine oohs, aahs og entusiasme over produktets skønhed over for dig selv. Der er tilfælde, hvor en gæst måtte tage værtenes eneste tæppe eller en gammel kop med sig.

Flere tegn

Selvom du ikke selv er en overtroisk person, giver du en kniv eller enhver anden skarp genstand (gaffel, nål, saks), kan du selv komme ind i den sorte stribe i dit liv. Fordi det er den, der pludselig viser sig at være stærkt tro på tegn. Det betyder, at han vil tage din gave meget negativt. Det vil blive plaget af overtro og tænke på dig grimme ting. Som et resultat vil det sende dig dårlig energi. Der er ingen undslipende problemer.

Kniven har altid været et symbol på aggression og krig. Derfor bar det oprindeligt en dårlig energi. Det accepteres generelt, at du ønsker en person sorg og skænderier, der er udstyret med et klinge. Når alt kommer til alt, uanset hvor hårdt han prøver, vil metallet gøre dets lumske forretning. Påstået vågner vrede hos en person, der sprøjter ud over andre. Derfor sværger, skilles og andre beskidte tricks.

De siger også, at uren spiritus er meget glad for alle slags skarpe kanter, hjørner og kanter. Derfor antages det, at du ved at præsentere en kniv som gave, ønsker at have gjort huset ulykke, problemer og skandaler.

Men dette er vores lands overbevisning. Andre steder er det at give en kniv en stor ære og et ægte venskab. Så skilte fungerer ikke der? Der er sandsynligvis bare en anden mentalitet. Eller værdsætter mennesker deltagelse og menneskelige relationer mere end gamle overtro.

Efter at have læst vores artikel, ved du, hvorfor du ikke kan give knive. Tegn og overtro, vi har beskrevet. Og det er op til dig, om du skal tro på dem eller leve efter dine egne regler og i overensstemmelse med sund fornuft. Bare husk, at ingen knive kan ødelægge normale menneskelige forhold. Du starter bare ikke selv en krænkelse, og alt går fint.

Video: hvorfor giver du ikke en kniv?

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer