Sangfugl - beskrivelse, habitat, interessante fakta

Sangfugl - en lille fugl, der hører til familien af ​​passeriner, som regel holder fugle af denne art alene eller samles i små flokke. Den vigtigste diæt med drosler er små insekter, orme, frø og en række bær. Den gennemsnitlige levealder for repræsentanter for denne art er 14-15 år.

Mavis

Disse fugle er mest almindelige i Europa. Denne art bosætter sig villigt i nye territorier, så ofte kan sangtrasten findes i byparker og haver.

Opførselsfunktioner

Det vigtigste hekkested for sådanne fugle fra trostfamilien er territorierne i den nordlige og centrale del af Europa samt det vestlige Sibirien. Østlige og nordlige fuglekolonier vandrer til varmere klimaer om vinteren.

I luften holder sangfuglen lige og ser nøje på kan du se indersiden af ​​vingen med en karakteristisk okerfarve, som faktisk denne opfattelse adskiller sig fra voksvinger.

Fuglens dækning af fuglen har en temmelig beskeden farve: ryggen er brunlig, maven er hvid, den øverste hale er grå med en kant.

Længden på benfuglen på sangfuglen er ret stor i modsætning til lignende arter, hvorfor fuglen går direkte. Fjerkræede fugle finder hovedsageligt mad på overfladen, der dækker ganske store afstande, hopper eller løber. Under stop vipper trosten sit lille hoved til den ene side, så fuglen ser ud til at lytte til noget. Faktisk inspicerer han madområdet på jagt efter mad, som er forårsaget af den laterale indretning af øjnene.

Fuglens stemme

Sangfuglen er en fremragende sanger, hans triller ligner meget natterreng - fuglen udfører dem med samme dimensionalitet og renhed. Ikke desto mindre udfører nattergalen som regel sine melodiske sange mere stille og i afsondrede hjørner, utilgængelige for nysgerrige øjne. Men trasten glæder sig med sine koncerter alle skovens indbyggere og slet ikke gemmer sig.

livsstil

Sangfuglernes vigtigste levested er skove af enhver type (løvfrugt, nåletræ, blandet). Ofte bosætter disse fugle sig i nærheden af ​​landbrugsjord og bliver hurtigt vant til den konstante tilstedeværelse af mennesker. I bjergområder er repræsentanter for denne fugleart ekstremt sjældne og hekker ikke højere end den øverste del af skovgrænsen.

Song thrushes, der bor i den centrale del af Europa, er trækende arter, og som regel vender tilbage til deres reden med begyndelsen af ​​de første varme dage (slutningen af ​​februar, begyndelsen af ​​marts).

Strømfunktioner

Funktioner i sangfuglens magt
Sangfugle er uhøjtidelige fugle i deres kost og spiser en lang række foder. Diæten for disse fugle afhænger af nogle faktorer - hekkepladsen, sæsonen samt klimatiske forhold. Den vigtigste mad til fugle i det tidlige forår er hovedsageligt regnorme. Derefter føjes larver, snegle, edderkopper, små biller til kosten. Om sommeren spiser disse fugle plantefrø, små frugter og bær mere til mad - dette hjælper trosten til at fylde den nødvendige energi til en hurtig flyvning til de varme regioner om vinteren.

Formeringsfunktioner

Song of song thrush er ikke kun en favorit tidsfordriv af denne fugl, men også en fantastisk måde at tiltrække kvinder og markere grænserne for deres eget territorium.

Når han møder sin rival, strækker trossen sig som regel sin hals fremad, grækker sin fjerdragt og spreder halen, hvilket skulle skræmme konkurrenten.Før kvinden udfører trosten en mærkelig dans - løber fra den ene side til den anden, foldes og udfoldes sin fanformede hale.

For hekkefugle vælges hovedsageligt tætte krat af buske eller områder med tæt arrangerede høje træer, og placer reden i en højde af flere meter fra jordens overflade. Selve reden af ​​selve reden er koppformet, fuglene bygger deres hus ud fra grene, vegetation og mos, ler med stykker af grene og afføring af dyr bruges til at styrke strukturen.

Antallet af æg i koblingen overstiger ikke 5 stykker. Hunnen klækker det fremtidige afkom uafhængigt (inkubationsperioden varer ca. 14 dage). Kyllingerne, der blev født, står på vingen efter 2 uger.

Interessante fakta

I dag lever kun seks arter af fugle fra trostfamilien på de europæiske landes territorium, inklusive sangtrosten, der meget ligner en sådan art som voksvingen. Det adskiller sig fra det med dets karakteristiske hvide, der grænser op til halen og vingerne.

Turdus philomelos

En sang udført af en sangfugle er meget let at skelne fra lyde fra andre fuglearter. Som regel flæser thrushes af thrushes harmonisk sammen med sang af andre sangfugle, repræsentanter for denne art udfører normalt deres intrikate triller, som de komfortabelt sidder på toppen af ​​buske eller høje træer. Denne art har også sine foretrukne melodier, som den enkelte periodisk gentager.

Bemærk, at sangrepertoiret for nogle fugle af denne art er så omfattende, at det samme motiv kun kan gentages efter flere dusin musikalske sætninger, hvorfor disse fugle kaldes skovnattenes.

Selvom trængsler er ganske små fugle, er de ikke desto mindre i stand til at udvikle en ret høj hastighed (når 48 km / t).

Ofte arrangerer fugle alvorlige slag i deres foderområder og finder ud af, hvem der får den mest lækre mad eller dens større mængde.

Denne art af fugle som troser akklimatiseres godt i Australien, efter at den blev introduceret der. Derefter optrådte disse fugle i New Zealand.

På nuværende tidspunkt er populationerne af sangfugle ikke i fare, dette skyldes den tilstrækkelige distribution af denne art i hele Europa og dens fremragende evne til at tilpasse sig, sprede sig til nye territorier.

Video: sangfugl (Turdus philomelos)

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer