Husky pepper F1 - beskrivelse og sorts karakteristika

Tidlig moden hybrid af paprika. Vægtykkelsen er moderat. Planten giver høje udbytter, både i åben og lukket jord. Hybriden er berømt for sin høje produktivitet og fremragende smag. Frugterne er søde, tætte, duftende, meget smukke.

Husky Pepper F1

Hybridbeskrivelse

Busken er kompakt, lav, viltvoksende med mørkegrøn rigeligt løv. Papirmassen er kødfuld og sød. I frøkamrene modnes et lille antal frø.

Frugterne har en pyramideformet, let aflang form. Denne variation af bulgarsk peber anbefales til dyrkning i åben jord.

Hybriden er ideel til fyldning og dåse. Saftig og aromatisk frugtmasse indeholder vitaminer, sporstoffer og karotenpigment. Planten har et fantastisk udbytte. Peberfrugter sænker kolesterol, forbedrer stofskiftet og har en vanddrivende virkning.

På trods af det faktum, at Husky-hybrid er underdimensioneret, kræves strømpebåndet. Planten er kendetegnet ved en lang frugtperiode. Det optimale tidspunkt for landing er det sidste årti af maj. Frugten er lang, i to, tre bølger.

Dyrkning af frøplanter

Når du dyrker peberfrøplanter, skal du bruge torvepotter. Du kan selv tilberede jordblandingen fra havejord, sort jord, sand og aske, men det er bedst at bruge købte jord med en neutral pH-værdi.

  1. Frøene kalibreres og ætses inden såning, og de behandles med kaliumpermanganat og fungicid.
  2. Advarsel! Brug frøene fra sidste år, gamle frø mister deres spiring.
  3. Frø sås til en dybde på 3 cm. Ved en temperatur på 22-24 grader vises frøplanter den 7. dag. I de tidlige dage skal du oprette et mikroklima til frøplanter ved hjælp af film eller glas. Skud skal beskyttes mod træk.
  4. Frø sås i kopper fyldt med frugtbar jord. For at få frøplanter af paprika af høj kvalitet i en bylejlighed, kan du ikke undgå yderligere belysning. Faktum er, at dagslys i marts stadig ikke er længe nok, og at frøplanterne absolut har brug for solenergi. Doser frøplanter om morgenen og aftenen i to timer.
  5. Uden yderligere belysning strækker planterne sig og bliver gule, sådanne planter er syge i lang tid efter transplantation og giver en mager høst.
  6. Den første topdressing med kompleks gødning udføres 15 dage efter opkomst.

På varme dage anbringes frøplanter på balkonen og dækker første gang med film.

pleje

Du kan kun opnå et højt udbytte, hvis sunde og stærke frøplanter plantes i jorden.

Peberhybrider elsker varm og fugtig jord. Jordtemperatur bør ikke være mindre end 20 varmegrader.

Efter at kimplanter af peber blev transplanteret til et permanent sted i jorden, begynder buskene at vokse aktivt og giver en masse stepons. Zhiruyuschie skyder og stepons skal straks fjernes. For at beskytte transplanterede frøplanter brugte de først plastfolie, polycarbonat, midlertidige hotbeds.

For at bekæmpe bladlus anvendes sprøjtning med infusion af løg eller peberfrugter med tilsætning af vasketøjssæbe.

Vand planterne kun ved roden. Hvis stænk rammer løvet og frugterne, kan der forekomme forbrændinger.

Fruktningen af ​​Husky-hybrid fortsætter indtil frosten. En række bulgarske Husky-peber er perfekt til at vokse i stort antal på gårde, der sælges til befolkningen.

Video: F1 Husky Peppers

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer