Pepper Triton - beskrivelse og karakteristika for sorten

Lavvoksende tidlig moden sort har et ret højt udbytte. Planten er uhøjtidelig i pleje. Høst kan udføres efter 110 dage fra udplantning i åben mark. Triton er en produktiv peber til universel brug. Planten er modstandsdygtig over for varmt vejr, tolerance over for solskoldning og god smag.

Pepper Triton

Karakterbeskrivelse

Den utvivlsomme fordel ved denne sort er modstand mod fusarium, apikalt forfald. Frugt tåler langdistansetransport. Peber er tykvægget, saftig, meget aromatisk, frugtvægt op til 300 g.
Frugt kan konsumeres frisk og bruges til konserves.

dyrkning

Først skal du kalibrere frøene. For at gøre dette skal du fylde dem med et glas vand, de der dukker op, sile. Udfør derefter hærdningsproceduren. Placer frøene i en opløsning af ikke-koncentreret kaliumpermanganat i femten minutter, i fremtiden vil dette beskytte planten mod udseendet af svampesygdomme.

Læg frøene i en fugtig klud, og lad dem kvælde. Efter nogle timer hældes de i glas. Brug ikke beholdere, der er for store, rodsystemet i peberfrugter udvikler sig langsomt. Frø bør ikke være for dybt, det er nok at drysse frøene med et 2 centimeter lag med frugtbar jord. En dybere frøplacering forsinker spiringen.

Mange gartnere, der ikke har havearbejde, begår fejlen ved at starte peberdyrkning for tidligt. I det tidlige forår er dagslys stadig for kort. Uden yderligere belysning er frøplanterne træg, i fremtiden vil planten ikke bringe det forventede resultat. Frøplanterne lyses om morgenen og aftenen i to timer.

pleje

Glem ikke, at peber føles ekstremt ukomfortabel i blæsende steder. Vælg de mest isolerede steder fra vinden. I denne forbindelse er naturligvis drivhusbetingelserne meget velegnede til peber.

Hvis kulturen dyrkes på fattig jord, kan komplekse gødning ikke undlades. Især til dette formål kan du lave urteinfusion. For at gøre dette skal du fylde en stor mængde friskskåret græs med vand, lad det stå i to uger. Sil derefter den gærede infusion, vand planterne under roden to gange om dagen, morgen og aften.

Bell pepper er meget glad for fugtighed, tåler ikke tørke. Men kultur favoriserer ikke et overskud af vand. Sørg for, at jorden ikke tørrer ud, men ikke overdriv, fordi overskydende fugtighed kan udløse et udbrud af svampesygdomme.

Vanding direkte under roden, da der ellers er risiko for solskoldning. Ved vanding anbefales det at bruge varmt, stående vand med tilsætning af træaske.

En vigtig procedure er dannelsen af ​​en busk. Glem ikke fjernelsen af ​​stepons og opfedningsskud.

Pasynkovka hjælper med at dirigere al energien i planten mod udviklingen af ​​frugten og ikke den vegetative masse af busken. På trods af de fulde fordele ved proceduren anbefales det at fremstille den ikke mere end en gang om ugen. Du kan fjerne højst tre trinsons ad gangen, ellers er der risiko for at skade planten.

Peber har et ret udviklet rodsystem, så mere end fire planter bør ikke placeres på en kvadratmeter.

Afgrødeplanten Triton har aflange røde frugter, der ikke revner under varmebehandling og transporteres godt.

Video: de mest tidlige sorter af peber

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer