Pepper Tolstoy barin - beskrivelse og karakteristika for sorten

Fedtmaster er en tidlig moden mellemvækstvariant, kendetegnet ved øget produktivitet. Høst kan udføres 110 dage efter udplantning i åben jord.

Pepper Fat gentleman

Karakterbeskrivelse

Sorten kan dyrkes ganske vellykket både i åben og lukket jord. Busken er kompakt, lav, bladene er mørkegrønne. Vægten af ​​frugter under gunstige forhold kan nå 300 g. Med korrekt landbrugsteknologi samles der op til tre kg frugt fra en busk.

Denne sort er meget sukker og karoten, frugterne har en behagelig aroma. Frugt varer til den første efterårsfrost.

Sorten er modstandsdygtig over for de fleste sygdomme og skadedyr. Frugt tåler godt transport over lange afstande. Peberfrugter anvendes friske, dåse, udstoppede.

dyrkning

Først skal du foretage et udvalg af frø. For at gøre dette skal du fylde dem med et glas vand, de, der kommer op, kan betragtes som et ægteskab. Udfør derefter proceduren med hærdning af frøene. Anbring dem i en ikke-koncentreret opløsning af kaliumpermanganat i femten minutter. Placer derefter i våd osteklæde og lad kvælde i 12 timer.

  1. Så frøene i små tørvepotter. Det er meget vigtigt at bruge små tørvepotter, da rodsystemet i peber udvikler sig langsomt. Når du planter, må du ikke uddybe frøene for meget i jorden.
  2. Næsten alle begyndere gartnere og gartnere begår en fejl, når de dyrker peberfrøplanter; de begynder at dyrke frøplanter for tidligt, når dagtimerne stadig er for korte, mens planterne ikke giver yderligere belysning. Med denne metode til dyrkning af frøplanter viser det sig bedøvet, strakt, bleg.
  3. Frøplanter tåler ikke træk og skygge.
  4. Frøplantning dyrkning begynder 65 dage før det forventede plantningsøjeblik i åben jord.

Cirka to uger før plantning udtages frøplanterne kort på gaden, så de tilpasser sig de forhold, hvor de vil vokse.

pleje

Peber reagerer på gødning med organisk gødning. Det anbefales, at råddyrgødning og kompost føjes til plantehullerne.

Når du planter planter, hæld masser af jord med varmt vand. Tag planter meget forsigtigt ud af beholderne, rotsystemet er meget skrøbeligt, det gendannes efter transplantation i lang tid.

Den første gødning med kvælstofgødning udføres to uger efter plantning i åben jord eller i et drivhus. Ammoniumnitrat eller urinstof anvendes til dette. Peber anbefales at plantes på rolige steder beskyttet mod vinden.

Jorden mellem rækkerne er klædet med slået græs eller savsmuld. Denne procedure gør det muligt at fastholde fugt i de øverste lag af jorden, lette ukrudtsbekæmpelse og reducere antallet af løsne.

Hvis afgrøden dyrkes på dårlig jord, er det nødvendigt med regelmæssig gødning med organisk gødning.

En vigtig procedure er dannelsen af ​​en busk. Det giver dig mulighed for at gøre belastningen på busken optimal. Fjernelse af stebørn kan ikke udføres mere end syv gange på ti dage. De nederste blade fjernes, hvor de fedtholdende skud klemmes.

Høstingen udføres i et stadium af teknisk modenhed. Frugtfrugter stimulerer dannelsen af ​​nye æggestokke, hvilket øger produktiviteten.

Varity Fat Baron er kendetegnet ved høj velsmagelse og saftig papirmasse. Fordelene ved denne sort inkluderer tørke tolerance.

Video: voksende peber fra A til Å

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer