Pepper Tolstyachok - beskrivelse og karakteristika for sorten

Rød, midt i sæsonen paprika. Fosterets vægge er ret kødfulde, de bliver lilla i farve, når de modnes. Papirmassen indeholder mange vitaminer, mineraler. Forskellig universel anvendelse, velegnet til frisk forbrug og forarbejdning. Frugt kan fryses, proppet, bruges til madlavning lecho.

Peberfedt

Peberfedt kan dyrkes på åben og beskyttet jord.

Et karakteristisk træk ved sorten er et højt indhold af lycopenpigment, der giver en lys mættet farve. Den modne frugt når en masse på 200 gram og har en pyramideform.

Røde blanke frugter tjener som dekoration til det festlige bord. Peber transporteres perfekt over lange afstande. Efter høst forringes frugterne ikke før en måned.

Busken er lav, kompakt, bladene er mørkegrønne på grund af den høje koncentration af klorofyl. Planten ser ret dekorativ ud under blomstring og modning af frugter.

Et lille antal frø modnes i de fire frøkamre, de kan opsamles og bruges til plantning i de efterfølgende år. Busken kræver strømpebånd i perioden med frugtning, dannelse.

Fordelene ved peberfedt inkluderer fremragende smag, modstand mod apik rådne, solskoldning og svampesygdomme.

Med ordentlig pleje, korrekt landbrugsteknologi fra en busk af peber Tolstyachok, kan du samle op til fire kg frugt af fremragende kvalitet.

Sådan dyrker man frøplanter derhjemme

Sorten Fedtstof dyrkes hovedsageligt i frøplanter. Frømaterialet syges, kalibreres og behandles med et stimulerende middel. Såede frø i containere, der drysses ovenpå et lille lag frugtbar jord.

Peber kan ikke lide sure jordarter; det er bedre at bruge en købt jordblanding med neutral surhed. Jorden skal være løs, struktureret, gennemtrængelig for luft og vand.

Brug ikke jorden fra haven, den indeholder sporer af patogene svampe, skadedyr. Bedst med at få jordblandingen i en speciel butik.

I tanken skal du foretage dræning fra ekspanderet ler eller stykker skum. Efter såning af frøene lukkes beholderen med glas- eller plastfolie. For spiring har frøene ikke brug for lys, nok varme og fugtighed, men så snart de første løkker af frøplanter vises, overføres beholderen til vindueskarmen, tættere på lyset.

Frø sås til frøplanter, normalt i slutningen af ​​februar. I løbet af denne periode er den solrige dag stadig meget kort, unge frøplanter får mindre lys, hvilket er ekstremt vigtigt for vækstprocesser. Manglen på tilstrækkelig solenergi vil ikke være i stand til at kompensere for nogen rettidig vanding eller anvendelse af gødning. Derfor skal du passe på yderligere belysning.

Så ikke frø for tæt, med fortykkede beplantninger begynder frøplanter at konkurrere om lys.

Rådet: Brug ikke beholdere, der er for dybe, dyrk frøplanter af paprika i små potter.

Frøplanter af paprika fremhæves i tre timer om morgenen og om aftenen. Der anvendes specielle lamper til dette. Uden yderligere belysning vil frøplanterne vise sig at være langstrakte, smertefulde, det vil skade i lang tid efter transplantation i åben jord eller i et drivhus.

I fasen af ​​4 ægte blade dykkes frøplanter. Plukket er designet til at stimulere rodsystemets vækst. Hvis planterne overlades til at vokse i en gryde, vil de begynde at konkurrere om lys og vand, de bliver trange, de vil strække sig ud.

Den første topdressing er tilladt 15 dage efter opkomst. Peber reagerer meget på organisk gødning.Du kan fodre unge planter med en svag opløsning af urinstof.

Tillad ikke stagnation af vand i containere og gryder, dette kan føre til forekomsten af ​​sygdommen "sort ben".

Plante frøplanter i jorden

Det er nødvendigt flere uger før plantning at tage frøplanterne ud i frisk luft til hærdning i et par timer dagligt.

Ved transplantation fjernes frøplanter omhyggeligt fra potterne med en klods jord, og vær forsigtig med ikke at skade rodsystemet. Landingshuller krydres med humus, kompost, superfosfat og aske, vandes rigeligt.

Efter plantning skal frøplanter udskiftes fra solens brændende stråler, du kan opbygge et midlertidigt husly mod filmen for at beskytte mod vindvind.

pleje

Fjern stebørnebørn og opfedningsskud rettidigt. Dette vil hjælpe med at dirigere al buskens energi til modningen af ​​frugterne og ikke til udviklingen af ​​busken.

Vand buskene under roden med varmt vand. Sørg for, at jorden i nærheden af ​​buskene ikke tørrer ud. Fjern ukrudt rettigt, løsne jorden. For at bevare fugt i de øverste lag af jorden skal du anvende mulching.

Udtagning af frugter fra busken er ikke helt moden, men i et stadium af teknisk modenhed.

Video: de bedste sorter af sød peber

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer