Pepper Sun - beskrivelse og karakteristika for sorten

Sorten refererer til tidlige modningssorter, høsten kan udføres 110 dage efter plantning af frøplanter. Buske med mellemhøjde op til 80 cm. Planter med rigelig frugt bør bindes til en støtte. En række universelle formål. Det er godt at lave lecho.

Pepper sol

Karakterbeskrivelse

Buske af solsorten skal dannes, bundet til understøtninger. Frugtmassen er meget kødfuld, saftig, aromatisk og sød. Frugtstørrelsen er medium, peberens form er cuboid. Peber får en gylden blank farve, når den modnes. Peber Solen er meget karoten og vitaminer.

Fordelene ved sorten inkluderer fremragende smag, tolerance over for solskoldning og svampesygdomme. I områder med koldt klima dyrkes peberfrugter i filmhuse. Endvidere er fordelene ved solens sort, at frugterne kan indtages friske, frosne, udstoppede.

Sådan dyrker man frøplanter derhjemme i vindueskarmen

Før plantning kontrolleres spiringen af ​​plantemateriale, frøene behandles med et vækststimulerende middel, en opløsning af kaliumpermanganat. Dernæst presses frøene ned på jorden og dryses med et lag frugtbar jord.

  1. Et vigtigt punkt er forberedelsen af ​​jorden til dyrkning af frøplanter. Beholdere til dyrkning af frøplanter har en lille diameter. Skud er dækket med film eller glas for at skabe en drivhuseffekt.
  2. Advarsel! Brug frugtbar, struktureret, løs jord til at dyrke spirer af paprika. Jo dybere frøene er i jorden, jo længere vil de spire.
  3. I de første 2-3 dage er tilstedeværelsen af ​​sollys ikke nødvendigt, nok varme og fugtighed. Efter udseendet af hvidlige løkker af skud, skal containerne overføres til vindueskarmen. Ved en temperatur på 22 grader spirer frøene efter 7 dage. Du har bestemt brug for belysning til frøplanter med phytolamps, da dagslysetiden i slutningen af ​​vinteren og begyndelsen af ​​foråret ikke er lang nok.
  4. Brug ikke for dybe gryder, dyrk frøplanter i små potter, da rodsystemet af peber langsomt udvikler sig. Peber er en varmekærlig kultur, der ikke tåler udkast.
  5. Lad aldrig planterne vokse sammen i en gryde. Unge frøplanter vil begynde at konkurrere om lys og vand, strække sig ud og blive gule, sørg for at dykke peberfrugter i separate containere.
  6. I fasen af ​​fire ægte blade, skal du plantes frøplanter af pebersol i separate gryder eller kopper.
  7. For at desinficere jorden, inden frøene sås, skal du behandle den med en Bordeaux-blanding. I gryder skal der være en dræning og en åbning for dræning af fugt.

Temperér frøplanterne to uger før plantning i jorden, tag planterne udenfor.

Plantepleje

Peber kan ikke lide tørke, men tåler heller ikke overskydende vand. For at bevare fugt i de øverste lag af jorden skal du anvende mulching. Brug hø, halm eller savsmuld som mulch.

Forsøm ikke at klemme, det vil hjælpe med at lede plantens energi mod frugtens udvikling og ikke den vegetative del af busken.

Pepper Sun reagerer meget på gødning med organisk gødning, f.eks. Urteinfusion.

I blomstringsperioden og æggestokkens udseende skal du behandle buskene med en urinstofopløsning.

Det er ønskeligt at hænge buskene op og binde sig fast til en støtte. Til kultivering af denne kultur er det værd at vælge de mest beskyttede steder fra vinden.

Vand peber direkte under roden for at undgå solskoldning på løv og frugter.

Vigtigt: voksende peber fra A til Å

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer