Sort hestepeber - beskrivelse og sorts karakteristika

Tidlig moden, temmelig højtydende sort sød peber med eksotisk sort farvning af frugter. Høstingen kan udføres efter 120 dage fra det tidspunkt, hvor plantningen er åben.

Black Horse Pepper

Karakterbeskrivelse

Skal af en moden frugt males i en mættet brun eller sort farve. Med korrekt landbrugsteknologi og gunstige klimaforhold kan der opsamles op til tre kg peber fra en busk. Jernindholdet i kombination med folinsyre bestemmer den store fordel ved peberfrugter i tilfælde af anæmi.

Sorthestesorten er ikke modtagelig for sygdomme som for eksempel senrode og rygsøjle og er også modstandsdygtig over for de fleste skadedyr af nattskyggeafgrøder. Sort frugt er ideel til frisk forbrug og til konserves.

Sort hestepeber er ideel til kommerciel dyrkning, da den er kendetegnet ved lang holdbarhed og modstand mod langtransport.

dyrkning

Mangfoldigheden af ​​paprika sort hest er ganske finurlig. For at planten kan bringe en rigelig mængde af afgrøden, er det nødvendigt at begynde dens dyrkning ved at plante forudforberedte frøplanter. Man skal være særlig opmærksom på det sted, hvor denne afgrøde vil vokse.

Hvis du ikke vil bruge penge på frøplanter, kan du dyrke dem selv.

  1. Jorden skal være frugtbar, struktureret. Der skal ikke være nogen udkast på webstedet.
  2. I tilfælde af, at peber bliver dyrket på fattig jord, er det nødvendigt med regelmæssig gødning med organisk gødning. Glem ikke at du kan dyrke peber i det samme område ikke mere end en gang hvert tredje år. Denne kultur udtømmer jorden i høj grad, den skal gives tid til at komme sig.
  3. Hvis du ønsker det, kan du øge jordens frugtbarhed ved regelmæssigt at tilføje tørv, sand, humus og torvjord til den.
  4. Om ønsket kan en lille mængde træaske og rådnet savsmuld tilsættes jorden.
  5. Det anbefales at plante frø i små tørvepotter.
  6. Planten reagerer positivt på tilsætningen af ​​forskellige komplekse gødningsstoffer. Det er ønskeligt, at stedet er så beskyttet som muligt mod vindbelastning.
  7. Efter at alle de nødvendige komponenter er indført i jorden, skal det graves for at sikre ensartet fordeling af gødning.
  8. I de første dage efter plantning i åben jord har planter brug for rigelig vanding. Det anbefales at vandes i disse dage med varmt, bundfældet vand med tilsætning af træaske.

Gange er sammenklædet med hø eller savsmuld for at fange fugt i de øverste lag af jorden.

Plantning af frøplanter

Dyrkning af frøplanter skal begynde 60 dage før plantning i åben jord.

Når der vises fire blade på frøplanterne, kan de plantes i åben jord. Plantning af frøplanter på stedet udføres i slutningen af ​​maj, efter at truslen om forårets frost er gået.

Når man planter frøplanter, skal lufttemperaturen være mindst 17 grader. Når du arrangerer frøplanter, skal du huske, at mere end tre frøplanterbuske ikke bør placeres på en kvadratmeter. Rotsystemet af peber er ret kraftigt. For fordybning af planterne i jorden er ikke nødvendigt, de første rigtige blade skal være over jorden.

Vanding udføres under roden, ellers er der risiko for solskoldning. Det er bedre at producere vanding ofte, men ikke rigeligt, da der med rigelig vanding på planten kan svampesygdomme udvikles. Det anbefales at fodre planter med organisk gødning.

For at sikre luftstrømmen til frøplanterne er det muligt at udføre en lav løsgørelse af de øverste jordlag. Det skal udføres meget omhyggeligt for ikke at skade plantens rodsystem.

Erfarne gartnere har ofte et sådant problem som at udtørre jorden. For at forhindre udtørring kan du anvende proceduren med mulching med tørrede græsrester osv. Laget af mulch bør ikke overstige 5 cm.

Mulch erstattes hver måned med en ny, ellers er der risiko for forskellige skadelige organismer.

Ideelle forløbere til peber er: bælgfrugter, tomater, løg, kål.

Sorthestesorten har en fordel: frugterne påvirkes ikke af grå rådne, revner ikke. Paprika frø opbevares i op til tre år.

Video: hvordan man danner peber

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer