Kan marshmallows amme?

En kvindes diæt efter fødsel er ret begrænset, da amning får dig til at være opmærksom på menuen. Men alligevel har de fleste af mine foretrukne fødevarer mor råd til. Dessertretter forbliver også tilgængelige, og de der ikke kun giver glæde, men også mætter kroppen med den nødvendige mængde næringsstoffer.

Amning Marshmallows

Sammensætning af marshmallows - er det sikkert for mor i HS-perioden?

Af alle sorter af slik er marshmallows overlegen i forhold til mange desserter på grund af deres naturlige ingredienser. Til dets forberedelsesbrug:

 • frugt og bærpuré;
 • æggehvide;
 • forskellige typer fortykningsmidler.

Hvad angår fortykningsmidler, kan dette være gelatine, der opnås efter knoglerne i kvæg undergår forarbejdning. De knuses og tilsættes derefter til forskellige produkter. Dets anvendelse giver marshmallow-elasticiteten. Pectin kan også bruges som en opløselig fiber, i marshmallows er dens tilstedeværelse palpable på grund af let surhed. Agar-agar-supplementet til gengæld gør marshmallows ret tætte. De udvinder det fra alger, der er rige på jod, aminosyrer og vitaminer, fordi det er sådan en skumfidus, der betragtes som den bedste og mest nyttige.

Er det muligt med GV: udtalelse fra eksperter og fordelene ved marshmallows

Læger tillader marshmallows at spise under amning, fordi dette søde produkt hører til kategorien lette desserter: kun 320 Kcal er i 100 gram og næsten intet fedt. Derfor er elskere af marshmallows ikke i risiko for at få en overvægt, medmindre selvfølgelig foranstaltningen følges.

For at bevare kroppen, svækket efter fødsel, kan marshmallows også bidrage. Der er praktisk taget ingen vitaminer i det, kun en lille mængde, men de vil også påvirke kroppen positivt:

 1. PP. Stimulerer den sekretoriske funktion af bugspytkirtlen og kulhydratmetabolismen, fremmer bedre peristaltik i maven.
 2. B2. Deltager i dannelsen af ​​røde blodlegemer og antistofproduktion. Letter en proces såsom iltoptagelse af væv.

Men i dette søde kvalitetsprodukt er der en masse andre nyttige stoffer, uden hvilke det er umuligt for en person at gøre:

 1. Jern. Det deltager i dannelsen af ​​hæmoglobin og transporterer ilt, producerer energi og understøtter immunforsvaret.
 2. Calcium. Først og fremmest afhænger knoglevævstilstanden af ​​den rette mængde i kroppen. Dette stof er også nødvendigvis til stede i processen med blodkoagulation, hjælper med at fjerne radionuklider og resterne af tungmetaller fra kroppen.
 3. Fosfor. Dette er også en uundværlig bestanddel af knoglevæv. Men på samme tid deltager han i energimetabolisme og mange metaboliske reaktioner. Marshmallows indeholder den optimale andel fosfor, magnesium og calcium, som er nødvendigt for en sund funktion af kroppen som helhed.
 4. Magnesium. Hjælper med at reducere trykket og er involveret i metabolismen af ​​fosfor.

Brug som fortykningsmiddel:

 1. Pectin - et produkt får egenskaberne ved at sænke kolesterolniveauer i blodet. Hjælper kroppen med at slippe af med akkumulerede giftige stoffer og metaller. Reducerer risikoen for tyktarmskræft.
 2. Agar-agar - betyder først og fremmest en kvinde får en så uerstattelig mikroelement som jod. Dens tilstedeværelse i kroppen sikrer syntese af skjoldbruskkirtelhormoner, som har en gunstig effekt på hjernens og nervesystemets funktioner og regulerer den nødvendige kropstemperatur.Dette stof hjælper med at opretholde den normale funktion af kønsorganet, inklusive livmoderen.

Marshmallows kan takket være de naturlige stoffer i deres sammensætning fungere som en antioxidant og neutralisere virkningen af ​​frie radikaler. Og hvis antioxidantbeskyttelsen opretholdes på det rette niveau, kan du også beskytte kroppen mod mange infektiøse og somatiske sygdomme.

Både velsmagende og sund.

Ved at inkludere marshmallows i din diæt kan du give bedre hjerneaktivitet på grund af tilstedeværelsen af ​​glukose i produktet. Ernæringseksperter anbefaler at spise marshmallows om eftermiddagen, da det er på dette tidspunkt, at mængden af ​​glukose i kroppen falder kraftigt, og der er en mulighed for at fylde manglen med en lækker og sund dessertret.

Fordelene ved marshmallows ved amning

Marshmallows kan have en let afføringseffekt, især hvis der blev anvendt agaragar i præparatet. Dette stof adsorberer giftige stoffer fra mave-tarmkanalen og understøtter den gavnlige mikroflora i tarmen.

Hvis du opsummerer de gunstige egenskaber ved marshmallows, viser det sig, at det bringer meget godt til en ammende kvinde:

 • sænker kolesterol;
 • renser kroppen;
 • fremmer godt humør og hjælper hjerneaktivitet;
 • mættes hurtigt.

Chokoladeisdannelse såvel som forskellige fyldstoffer forbedrer smagen af ​​desserten, men den tilføjer også kalorier.

Sikkerhedsforholdsregler

Marshmallows, selvom det er nyttigt, men begrænsninger under amning skal overholdes. Selvfølgelig er det mest nyttige marshmallows, der tilberedes med deres egne hænder, fra velprøvede ingredienser.

I de første måneder efter fødslen bør du begrænse brugen af ​​marshmallows til et minimum, da babyen kan lide. Han kan være intolerant over for visse komponenter, især protein, som vil påvirke den allergiske reaktion. Maven eller tarmen kan også blive påvirket. Derfor vil det være nok at spise 2-3 ting om ugen.

Hjemmelavet opskrift

Det er let at fremstille marshmallows uafhængigt:

Hjemmelavet marshmallow-opskrift

 1. Saml hele, uskadede æbler, og kog dem eller bag dem. Dernæst, ved hjælp af sukker, slibes til en purékonsistens, det er bedre med en blender. Den resulterende masse tilføres i en time.
 2. I løbet af denne tid tilberedes sirup. Den valgte fortykningsmiddel skal være gennemvædet og derefter simre sammen med sukker over lav varme under omrøring konstant.
 3. Tilsæt let pisket protein i potetmos, og vis massen.
 4. Tilsæt sirupen til den fluffede piskede potetmos og slå godt igen.
 5. Dann en skumfidus, det er mere praktisk at gøre dette med en konfektionssprøjte. Læg ud på en bakke. Efter en dag, når desserten er grundigt fortykket og klar, kan du begynde at smage.

Valg af butik Marshmallow

Du skal være i stand til at vælge en butikskvalm, da ikke kun naturlige komponenter altid kan være i den. Så dette fødevareprodukt kan opbevares i lang tid uden at miste sin præsentation, for at give en smag "zest" og for at forlænge holdbarheden, sættes forskellige kemiske tilsætningsstoffer i det. Hvis marshmallow er lyserød eller andre farver nuancer, indeholder den madfarve. Derfor bør en ammende kvinde stoppe sit valg på hvide marshmallows og uden en chokoladeoverflade for ikke at provokere en allergisk reaktion hos babyen.

Når du vælger marshmallows, skal du ikke være opmærksom på en for lav pris - marshmallows i høj kvalitet kræver store udgifter til madlavning eller salgsfremmende produkter - marshmallows er hurtigt letfordærvelige produkter.

Kontraindikationer

Ikke alle kvinder kan spise marshmallows. Disse kategorier inkluderer dem, der er tilbøjelige til fedme, og hvis der er risiko for at udvikle diabetes. Marshmallows kan have en negativ virkning, hvis forskellige inflammatoriske processer forekommer i maven eller en allergi begynder på grund af intolerance over for de enkelte komponenter i produktet.En sød struktur kan påvirke syge tænder negativt.

Video: er det muligt for en sød ammende mor?

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer