Kan tørrede frugter ammes?

Tørret frugt er nyttigt for alle kategorier af borgere, nyligt er mødre med amning ingen undtagelse. Et sådant produkt er udstyret med naturlige stoffer, der har en positiv effekt på en kvindes og en babys krop. Derfor besvares spørgsmålet om, hvorvidt tørrede frugter er tilladt. Ja, du kan og endda have brug for det! Lad os lære alle de subtiliteter og regler for optagelse. Vi giver også kompottopskriften og de typer tørrede frugter, der kan accepteres i HS.

Tørrede frugter til amning

Sammensætningen og nyttige egenskaber af tørrede frugter

Hovedværdien af ​​de diskuterede råvarer er, at der er mange kostfiber i tørrede frugter. De er ansvarlige for fordøjelsessystemets funktion, derfor forhindrer de forstoppelse og fordøjelsesproblemer (et almindeligt problem hos ammende kvinder). Men i denne sag er det meget vigtigt ikke at overspise, ellers kan babyen begynde at få en tarmsygdom.

Baseret på eksperters udtalelser er det nyttigt at spise datoer, tørrede abrikoser, rosiner, dette er en traditionel trio. Tørrede rosebær i form af kompott, æbler og pærer, svesker er tilladt. De anførte sorter hjælper med at styrke amning, forbedre kvaliteten af ​​mælken og rydde morens psyke.

Næsten alle tørrede frugter koncentrerer organiske syrer, kostfiber, mineral-vitaminkompleks og en masse (!) Sakkarider. På grund af indtagelse af kulhydrater må man ikke overspise.

Det er ikke nødvendigt at fejlagtigt tro, at det er muligt at konsumere gavnlige frugter enormt. En dag må ikke spise mere end 3 stykker tørret abrikos, 2 dadler, halvdelen af ​​rosiner. Alle tørrede frugter undtagen tørrede abrikoser konsumeres efter hovedmåltidet.

Nu om vitaminer og mineraler. Tørrede frugter er rige på fosfor, jern, magnesium, mangan, calcium, kalium. Blandt vitaminer gives et æressted til gruppe B, askorbinsyre, tocopherol med retinol og vitamin K.

En sådan omfattende liste er vigtig for en nyligt mumie, fordi den hjælper med at bevare immunitet, forbedrer fordøjelsen, letter byrden på hjertet og nyrerne, øger de kognitive evner og forbedrer de metaboliske processer.

Sæt tørrede frugter i mad

 1. Kompotter og te fremstilles på basis af tørrede råvarer. De får adgang til den daglige menu efter et par uger efter fødslen. Tørrede frugter indføres selv i kosten efter cirka en måned (nogle gange tidligere).
 2. Stopp ikke med det samme på et stort antal tørrede frugter eller spis flere sorter på én gang. Begynd med en ting, gradvist øges lydstyrken og se barnets reaktion.
 3. Hvis barnet ikke har nogen bivirkning, er en stigning i mængden tilladt. I tilfælde af uønskede konsekvenser udelukkes en bestemt type tørret frugt fra menuen i mindst en måned.
 4. I de fleste tilfælde fordøjes næsten alle tørrede frugter hurtigt og forårsager ikke allergi. Men deres overspisning kan føre til kolik, gas, smerter i babyens mave.

Accepterede tørrede frugter

Acceptabel tørret frugt til amning

 1. Rosiner. Ledende blandt de tilgængelige sorter. Tørrede druebær akkumulerer en masse mineraler, der er nødvendige for den korrekte dannelse af barnets muskel-skelet-system. Vi taler om fosfor og calcium, som i kombination er en ideel duet. Rosin er nyttig, fordi det forbedrer aktiviteten i en kvindes hjerte, overvåger trykindikatorer og eliminerer spring.
 2. Æbler / pærer En universal type tørret frugt og relativt sikker til brug for nyligt myntede mødre. Te og kompoter fremstilles ofte på basis af æbler med pærer.Men de må også tages i tørret form. Det indeholder en masse jern, magnesium og kalium. Et positivt træk er, at et barn sjældent har en allergi.
 3. Svesker. Det betragtes som en mester i akkumuleringen af ​​kostfiber, derfor renser den tarmkanalen perfekt fra stagnation og forhindrer en langsommere metabolisme. Forbedrer fordøjeligheden af ​​mad, fjerner gæringen af ​​mad i spiserøret. Det er et glimrende middel mod forstoppelse hos mor og fordøjelsesproblemer hos barnet.
 4. Tørrede abrikoser. Det anbefales at spise det før et måltid, så mad optages lettere og hurtigere under indtagelse. Således vil den nyligt mumie ikke mærke nogen tyngde, spiser en moderat mængde, mætter kroppen med det manglende mineral- og vitaminkompleks.
 5. Datoer. I processen med at tage tørrede frugter af denne type øges mælkeproduktionen markant. Derfor er det med problemer med amning det værd at medtage datoer i menuen. De har også en masse kalium, der er godt for hjertet.

Reglerne for indtagelse af tørrede frugter

 1. Tørrede frugter må indføres i den daglige diæt 2-3 uger efter fødslen. Kogt frugt kan drikkes efter 7-9 dage fra begyndelsen af ​​amning. Sådanne produkter vil være en fremragende tilføjelse til diæternæring. Derudover betragtes tørrede frugter som allergivenlige.
 2. Hvis du lige ved at introducere sådanne fødevarer i din diæt, skal du gøre det gradvist. Spis først en bestemt type tørret frugt i flere dage. Se reaktionen fra din egen krop og baby. Hvis barnet ikke har fordøjelsesproblemer og ikke udviser allergi, kan du fortsætte med at spise produktet.
 3. Hvis kroppens reaktion på sammensætningen manifesterer sig på en negativ måde, skal du sørge for at udsætte forbruget af tørrede frugter i ca. 1 måned. Derefter er det tilladt at gentage proceduren. Det er forbudt at prøve flere typer produkter på én gang. Overhold intervaller på flere dage.
 4. Uden at fejle skal du observere den daglige hastighed på råvarer. Det er forbudt at overspise med sådanne forbindelser. Ellers kan du støde på ganske alvorlige problemer. Tørrede frugter kan udvikle en alvorlig allergisk reaktion eller individuel intolerance.
 5. Produkter kan i høj grad skade babyen. Barnet øger gas og kolik markant. Når du køber tørrede frugter, skal du altid se på udløbsdatoen og sammensætningen. Kontroller bundtet for integritet. Den bedste mulighed er selvfølgelig selvtørrende frugt. Tilføj sammensætningen til korn og andre retter.

Tørret frugtkompott

Tørret frugtkompott til amning

 1. For at tilberede en lækker kompott behøver du ikke have en kokkes færdigheder, du behøver heller ikke mange komponenter. Det er nok at tage rosiner, æbler, svisker, citron og 120 gr. sukker. Før brug hældes tørret frugt over kogende vand.
 2. Tag kun skaldet fra citronen. Kombiner alle ingredienserne i en gryde og hæld 2 liter. oprenset vand. Det vil tage omkring 400 g. tørrede frugter. Kog kompotten efter kogning ca. 12 minutter. Lad drikken tilføres i cirka 2-3 timer. Hvis du har lyst til slik, skal du foretrække frem for tørrede frugter.

Tørret frugt er af stor værdi for den mere retfærdige køn, som ammer babyen. I fravær af kontraindikationer giver sådanne produkter dig mulighed for fuldt ud at styrke morens og babyens krop. Det vigtigste er at følge enkle instruktioner. Ved eventuelle afvigelser skal du straks kontakte en specialist for rådgivning.

Video: fordelene og skadene ved tørret frugt

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer