Er det muligt at brystsure?

Ernæring af en ammende mor skal dannes under hensyntagen til lægenes anbefalinger og egenskaberne ved hendes egen krop. Nogen kan forkæle sig med krydret mad hver anden dag, og dette påvirker ikke kvaliteten af ​​mælken og babyens velbefindende, mens nogen skal følge en streng diæt, da barnet er følsomt over for nye produkter.

Er det muligt at brystsure

For ammende piger er grøntsager og frugter en fornøjelse, da de gør det lettere at arbejde med indre organer, især mave-tarmkanalen og fordøjelsessystemet. Derudover giver indholdet af lavt kalorieindhold dig ikke mulighed for at få ekstra pund, men tværtimod begynde at tabe dig for at genoprette vægten.

Blandt de mest populære grøntsager er det værd at bemærke agurker i frisk og saltet form, så det vil ikke være overflødigt at overveje deres fordele og skader ved amning. Dette vil undgå de problemer, der er forbundet med kvaliteten af ​​modermælken og babyens sundhedsstatus.

Fordelene ved modermælk for babyen

Brystmælk indeholder nyttige mikro- og makroelementer, der overføres til babyen til den normale funktion af kroppen og dens beskyttelse mod negative eksterne påvirkninger. Læger anbefaler amning af babyen i mindst de første to måneder for at styrke deres immunsystem og hjælpe kroppen med at tilpasse sig det nye miljø.

Hvad angår kosten til en ammende mor, skal den have vitaminprodukter. Hvis der er et ønske om at spise syltede agurker eller tomater, som ikke anbefales på grund af en krænkelse af amningskvaliteten, er det vigtigt at konsultere en børnelæge i første omgang for at finde ud af nøjagtigt, hvordan produktet påvirker den nyfødte krop.

Amningstiden er meget vigtig for en kvinde og et barn, så de produkter, som mor foretrækker, udgør de gastronomiske præferencer for sit barn. Hvis nogle nye produkter introduceres i kosten, skal du overvåge babyens tilstand for at træffe de nødvendige foranstaltninger i tilfælde af en negativ reaktion. Hvis barnet normalt reagerer på nye retter for sig selv, kan du gradvist øge antallet af dem i kosten for moderen. Pigen glæder sig således med en afbalanceret diæt med nye muligheder, og babyen får velsmagende og nærende modermælk.

Nyttige egenskaber ved agurker

Friske og syltede agurker giver store fordele for kroppen på grund af koncentrationen af ​​sådanne stoffer:

 1. En stor mængde kalium - påvirker arbejdet i det kardiovaskulære system positivt.
 2. Vitaminer B og E - fremskynder metabolismen og sikrer den normale funktion af mave-tarmkanalen.
 3. Jern, magnesium, zink og jod er vigtige nyttige stoffer, der deltager i bloddannelse, hjertemuskulaturen og indre organer. Hurtig assimilering af kroppen eliminerer ophobningen af ​​toksiner i mave-tarmkanalen.
 4. Plantefiber, der er placeret i agurker, forbedrer fordøjelsessystemet, der normaliserer afføring og forhindrer forstoppelse. Det er også vigtigt, at agurker betragtes som et let vanddrivende produkt, derfor fjernes toksiner, og nyrerne rengøres for ophobning af sand.

Mætning fra agurker undgår overspisning, hvilket kombineret med et produkt med lavt kalorieindhold garanterer hurtigt vægttab uden skade på sundheden.

Friske agurker

Friske agurker kan ikke fjerne toksiner helt fra kroppen på grund af væsken i sammensætningen, men regelmæssigheden af ​​indtagelse gør det muligt at forbedre tilstanden, hvilket betragtes som en vigtig fordel med hensyn til etablering af mave-tarmkanalen.

Hævelse af hænder og fødder er en hyppig ledsager af graviditet og postpartum periode, efterhånden som kroppen tilpasser sig, hvilket vises negativt på sundhedstilstanden. Kalium, der er placeret i agurker, giver dig mulighed for at fjerne fugtighed, og derfor tilvejebringes en lille lymfedræneringseffekt, som eliminerer ødemer og forhindrer, at de vises igen.

Problemer med skjoldbruskkirtlen efter graviditet er berettigede af hormonelle ændringer i kroppen, så der skal være iodiserede fødevarer til stede i kosten for at kompensere for manglen på et stof i blodet. Agurker på grund af iod i sammensætningen betragtes som et nyttigt produkt til at forhindre eller eliminere sådanne problemer.

pickles

Amme Pickles
I saltningsprocessen mister produktet det meste af næringsstofferne. Udskiftelige processer forekommer, for eksempel erstattes kalium med natriumsalte, der holder vand i kroppen, hvilket provoserer udseendet af ødemer og højt blodtryk. Derfor vil et sådant produkt ikke give fordele, men skade, til den ammende mor, derfor er det vigtigt at evaluere alle fordele og ulemper, før det inkluderes i kosten.

Glem ikke, at syltede agurker har en lys krydret smag, hvilket medfører bitterhed i mælk, hvilket negativt påvirker babyens helbred.

Salt er den vigtigste årsag til tørst, så barnet kan konstant ønske at drikke, hvilket vil føre til forstyrrelse i mave-tarmkanalen. En stor mængde væske belaster nyrerne, som betragtes som en anden ulempe med pickles.

Men hver organisme er individuel, hvis en pige spiser 1 saltet agurk, sker der intet dårligt, da når en grøntsag kombineres med andre produkter, der ikke indeholder salt, skabes en saltbalance. Som et resultat bliver mælken ikke beriget med natriumsalt, hvilket fjerner bivirkningen hos barnet.

Vigtigt! Det er nødvendigt at overvåge barnets trivsel, selv efter at have indtaget en lille mængde af produktet.

Pickles, hvis enzymer kommer ind i barnets krop, kan forårsage følgende symptomer:

 • Føler mig meget tørstig.
 • Flatulens.
 • Krænkelse af afføringens konsistens.
 • Udseendet af en allergisk reaktion.
 • Angststilstand.

Hvis barnets tilstand forværres, skal du konsultere en læge, der vil rådgive dig om, hvad du skal gøre i denne situation.

Reglerne for at spise pickles

For at undgå problemer forbundet med nedsat mælkekvalitet anbefales det at tage hensyn til følgende regler for pickling:

 1. Syltede agurker og hjemmelavede tomater betragtes som de sikreste, da sammensætningen ikke indeholder nogen ukendte produkter, der kan forårsage en negativ reaktion i kroppen. Og også saltopskriften kan justeres for at undgå en høj koncentration af salt eller eddikesyre.
 2. Du kan ikke spise sylteagurker på tom mave for at undgå irritation af slimhinderne og forekomsten af ​​inflammatoriske processer i nyrerne.
 3. Du må under ingen omstændigheder drikke pickles med vand, da dette kan føre til aflejringer af salte i nyrerne, hvilket i fremtiden vil føre til udseende af sten.
 4. Det anbefales kun at introducere pickles i en ammende diæt, når barnet når en alder af tre måneder.

Under hensyntagen til børnehjælps anbefalinger er den korrekte holdning til dannelsen af ​​kosten og overvågning af barnets reaktion en mulighed for at undgå en bivirkning og forværring af tilstanden under amning.

Video: fodring af en ammende mor

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer