Er det muligt at amme chokolade?

Når en kvinde ammer en baby, kræver hendes krop meget glukose. Dette skyldes, at glukose spiller en stor rolle i kroppens produktion af mælk. Af denne grund har mor et ønske om at spise mere sød for at kompensere for manglen på dette stof. For at tilfredsstille dette ønske vil jeg konstant spise mad, der indeholder sukker. Dette er desserter, søde kager, tørret frugt, is. Børnelæger anbefaler også i denne periode kun at være begrænset til sød te.

Chokolade til amning

En af de mest lækre og sunde muligheder for at kompensere for en mangel på glukose er chokolade. Lad os overveje mere detaljeret, hvor nyttigt det er. Kan jeg bruge det overhovedet, og hvad er kontraindikationerne?

Fordelene ved produktet under fodring

 1. Indeholder antioxidanter. Naturlig chokolade i høj kvalitet indeholder kakaobønner. Kakaosmør skal også være til stede i det. Derudover indeholder chokolade, afhængigt af dens type, en vis mængde sukker. Dette produkt, leveret af høj kvalitet, indeholder antioxidanter. Det indeholder meget mere end grøn te, som er berømt for sine antioxidantegenskaber. De er meget vigtige for enhver person, og især for en kvinde i denne periode. Disse stoffer understøtter hjertesundhed og forhindrer tidlig aldringsprocesser i kroppen. De bekæmper også frie radikaler, der forårsager mange farlige sygdomme.
 2. Kilde til glukose. Når kroppen mangler dette stof, kan det føre til ubehagelige symptomer. Hovedpine begynder, humøret forværres, mental og fysisk aktivitet falder. Efter fødsel er den kvindelige krop allerede svækket af mange belastninger. Hun er ikke kun fysisk udmattet, men bruger også en masse energi på at passe babyen, bliver vant til morens rolle. Brug af produkter, der indeholder glukose, inklusive chokolade, vil hjælpe med at støtte kroppen i denne vanskelige periode.
 3. Forbedrer humøret. Alle ved, at det at spise chokolade er med til at producere endorfiner. Dette hormon giver en følelse af lykke, forbedrer ydeevnen. En ung mor vil drage fordel af denne funktion. Det vigtigste er, at produktet er naturligt, fordi det er meget vigtigt ikke at skade sundheden, især under fodring. Overdriv det ikke, da dette produkt har sine egne kontraindikationer. For at overvinde træthed og stress er en ung mor bare nødt til at spise en fjerdedel af flisen om dagen.

Produkt skade

Skadene ved chokolade under amning

 1. Mulige allergier. Hvis den ammende mor spiser chokolade, er det sandsynligt, at babyen vil udvikle en allergisk reaktion på den. Det tilrådes i de første tre måneder at bruge produktet helt. Et barns krop, netop født, er ikke tilpasset til mange ting, som han møder i verden omkring ham. Derfor bør moderen nærme sig valget af produkter med ekstrem forsigtighed for ikke at skade babyen.
 2. Unaturligt produkt. Når du køber produkter i dag, skal du være særlig forsigtig. Flere og flere kemikalier bruges i fødevareproduktion. Vi ved ofte ikke, hvordan kroppen reagerer på en eller en anden komponent. Det samme gælder for chokolade. Naturligt kakaosmør erstattes i stigende grad med fedt, hvis anvendelse er tvivlsom. En ung mor, der bruger mad, er ikke kun ansvarlig for hendes helbred, men også for babyens helbred. I denne periode bør du derfor nøje nærme dig valget af produkt i butikshylder. Læs etiketterne, spørg sælgerne om sammensætningen.Når alt kommer til alt, afhænger helbredet af kvaliteten af ​​de produkter, der forbruges i denne periode, hvilket betyder barnets fremtid.
 3. Vanedannende til chokolade. Fra ernæringseksperter kan du høre, at overdreven forbrug af fødevarer, der indeholder chokolade, kan være vanedannende og vanedannende. Men ifølge de nyeste data fra forskellige undersøgelser foretaget af forskere fra forskellige lande, skal du spise mere end 50 bar chokolade hver dag for at forårsage afhængighed. Derfor er fremkomsten af ​​afhængighed ikke værd at frygte. Men vi må ikke glemme, at det på trods af fordelene ved produktet har mange kalorier. Begræns dig selv til et par skiver pr. Dag. En sådan dosis bør hverken skade mor eller baby.
 4. Skader på tænderne. Sukker er altid til stede i chokolade. Som nævnt er det denne komponent, som en ammende kvinde har brug for at kompensere for den mangel på glukose, der går tabt under mælkeproduktionen. Men som alle andre desserter kan chokolade påvirke tænderne negativt. Du kan forhindre denne skade. Efter brug af produktet er det nødvendigt at rengøre mundhulen og tænderne ved hjælp af specialværktøjer til dette. Hvis du er hjemme, børste dine tænder. I løbet af dagen er det praktisk at bruge et specielt skyllemiddel eller tyggegummi.

Ernæringsmæssige chokoladetips

Ernæringsmæssige chokoladetips

 1. Vær opmærksom på hududslæt. Hvis barnet har rødme i nogle dele af kroppen (oftest er det kinderne, maven, balderne), er diarré begyndt, er det nødvendigt at nægte at bruge produktet, i det mindste i et par dage. Spis derefter en lille skive chokolade og se reaktionen fra barnets krop. Hvis udslettet vises igen, er barnets allergi over for dette produkt. I dette tilfælde bliver du nødt til at opgive den i hele perioden.
 2. Vælg chokolade af høj kvalitet. Hvis du er forvirret over sammensætningen af ​​produktet, som er skrevet på emballagen, er det bedre at nægte at købe det. En for lav pris bør heller ikke tiltrække dig. Kvalitetschokolade har en passende pris. Spar ikke penge i dette tilfælde. Når alt kommer til alt, afhænger sundheden af ​​kvaliteten af ​​produkterne. Derudover vil det forbedre dit humør og give energi. Mørk chokolade er mere gavnlig. Det har mere kakao og færre kalorier.
 3. Overvej babyens alder. Da babyen lige blev født, tilrådes mor at nægte slik. Det er bedst, hvis hun ikke spiser chokolade i flere måneder. Derefter kan du begynde at bruge chokolade et par gram om dagen og gradvist øges til 25 g om dagen.
 4. Start med at spise chokolade om morgenen. Dette skal gøres med alle de produkter, som en ammende mor introducerer i sin diæt. På denne måde vil hun være i stand til at følge reaktionen fra babyens krop i løbet af dagen. Men det er vigtigt at huske, at reaktionen muligvis ikke forekommer øjeblikkeligt, det kan tage flere dage. Hvis babyen ikke tåler andre produkter, skal hans mor begynde at spise chokolade, når han bliver 10 måneder gammel. Spis ikke dette produkt om natten. Det indeholder koffein, hvilket vil forårsage overdreven ophidselse.

Læger forbyder ikke chokolade til ammende mødre, men taler om de mulige konsekvenser af dens anvendelse. Men du bør ikke helt opgive denne delikatesse kun til genforsikring. Hvis barnet ikke har en negativ reaktion, kan du meget godt spise lidt af dette produkt om dagen. Det vigtigste er ikke at glemme forholdsregler, spise mad af høj kvalitet. Dette gælder ikke kun for chokolade, men også for andre produkter.

Video: er det muligt for en sød ammende mor?

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer