Er det muligt at amme løg?

Efter fødslen forsøger hver mor at omringe sit “lille mirakel” med maksimal omhu. Derfor forsøger mange kvinder at skabe de ideelle betingelser for barnet til fuldt ud at udvikle sig. I denne proces indtager modermælken en dominerende position: det er hos ham babyen får alle de nødvendige ingredienser. Derfor sletter mange mødre med næsten manisk persistens alle skadelige produkter fra deres egen diæt. Ofte falder løg sammen med bælgfrugter, kål og hvidløg på denne "sorte liste". Denne mangel på et meget sundt produkt forklares af det faktum, at de fleste kvinder stadig tror på myten om, at løg angiveligt er i stand til at påvirke smagen af ​​modermælk negativt. Lad os prøve at finde ud af, hvor sandt denne erklæring er.

Løg til amning

Løg og modermælk

Ernæringseksperter på alle niveauer betragter løg som en af ​​de mest sunde naturlige fødevarer. Efter deres mening er en grøntsag under amning ikke kun mulig, men endda meget nødvendig for en kvinde at spise. Ved at fratage sig dette ernæringstilskud til kosten fratager mor hendes baby også mange nyttige stoffer, der er designet til at beskytte den lille krop mod infektioner. Lige når man spiser løg, er det værd at overvåge den foranstaltning, der dog gælder for andre fødevarer.

Friske løg bør ikke indføres i kosten umiddelbart efter fødslen. Børnet skal tilpasse sig nye forhold, så det anbefales, at alle produkter i de første faser underkastes varmebehandling. Det vil sige, løg skal føjes til det første og andet kursus efter passivering med andre grøntsager, det kan stekes, bages og stewes. Retter, hvor løg er til stede, bør indtages om morgenen. Først er det nødvendigt at observere babyens reaktion på løgtilskuddet. Hvis der ikke observeres ændringer i hans adfærd og sundhedstilstand, kan den ammende mor efter nogle dage forsøge at spise en lille mængde frisk produkt.

Praksis har vist, at babyer tolererer løg glimrende. Faktisk brugte mange kvinder under graviditet dette produkt aktivt, derfor er det kendt for sådanne børn.

Smagens finesser

Nu angående virkningen på smagsegenskaber. At forstå vanskelighederne ved dette emne vil hjælpe komælk, hvis smag er kendt for alle fra barndommen. Faktum er, at hos alle pattedyr, og mennesker hører til denne gruppe af levende indbyggere på vores planet, udføres produktionen af ​​modermælk efter et princip. Mange mennesker, der bor i landdistrikterne, ved, at smagen på komælk ændrer sig dramatisk, hvis dyret græsses i en eng, hvor malurt eller kamille vokser. Haveafgrøder såsom kål og radiser afspejles også i smag af hjemmeproduktet. Det er sandt, at kun mennesker føler sådanne ændringer, og kalven nægter overhovedet ikke mad. En lignende virkning forekommer hos nyfødte børn. Afvisning af et bryst er normalt forårsaget af helt forskellige grunde: tarmkolik, smerter, besvær med at sutte og dårligt humør. Det er, der er masser af sådanne grunde til børn. Du skal bare installere dem og ikke afskrive alt på buen.

Hvad der giver løg er sammensætningshemmeligheden

Løg falder i kategorien af ​​de produkter, der er vanskelige at erstatte med noget. Dets sammensætning er repræsenteret af sådanne vitale komponenter:

 • carotener;
 • vitamingruppen inkluderer nikotinsyre og askorbinsyrer, vitaminer "E" og "B";
 • sporstoffer;
 • organiske syrer;
 • quercetin - en kraftig naturlig antioxidant;
 • flygtige - biologisk aktive stoffer, der hæmmer væksten af ​​patogen mikroflora.

Denne rigdom findes ikke kun i havekulturens masse, men også i dens skall, grønne skud. Og selvom løgen har en bestemt lugt og smag, bør denne funktion ikke tjene som en grund til at nægte at bruge et så værdifuldt produkt.

Nyttige egenskaber

Regelmæssig løg har en unik egenskab - den kan meget godt erstatte tropiske frugter og grøntsager. Denne ejendom er meget nyttig til familiebudgettet. Men ud over de materielle fordele er løg i stand til aktivt at påvirke de processer, der finder sted i kroppen af ​​en ammende mor og baby. Her er bare dets mest bemærkelsesværdige egenskaber:

Nyttige egenskaber ved løg til amning

 1. Løg er en pålidelig assistent i kampen mod vitaminmangel. Det er især nyttigt at bruge det i lavsæsonen, når der ikke er naturlige vitaminkilder. En frisk grøntsag er i stand til at genopfylde forsyningen med vitaminer og andre elementer, men retter, hvor den er til stede i kogt og stegt form, er ikke mindre nyttige.
 2. Denne grøntsag hjælper med at tackle forstoppelse, som ofte ses hos babyen. Mange mødre lider også af denne lidelse under amning.
 3. På grund af dets rigtige phytoncidindhold beskytter løg to organismer mod indtrængen af ​​vira og anden infektiøs flora. En grøntsag er i stand til at modstå selv tubercle bacillus.
 4. I postpartum-perioden er kvinder ofte bekymrede for hæmorroider. Løg juice behandler denne sygdom meget godt.
 5. Ved helminthiske angreb bruges løg ofte til at bekæmpe parasitter.
 6. Hudsygdomme med pustulære formationer behandles med succes ved hjælp af havekulturen, som diskuteres her. Løg klarer seborrhea.
 7. Grønne fjer af frisk løg stimulerer produktionen af ​​modermælk. Derfor vil en lille mængde saftige greener kun gavne mor og baby.

Løg er et effektivt middel mod forstoppelse

Jeg vil gerne bo separat på denne egenskab ved vegetabilsk kultur. Med graviditetens begyndelse begynder de fleste kvinder at opleve vanskeligheder med naturlig tarmbevægelse. Efter fødsel forbedres situationen undertiden ikke til det bedre, men tværtimod bliver det bare værre. Problemet er især akut, når uregelmæssig afføring kombineres med manifestationer af hæmorroider.

Som du ved, bør mødre ikke tage medicin, da dette kan skade babyens helbred. I en sådan situation er buen den eneste mulighed, der kan ændre situationen på en positiv måde. Og i betragtning af det faktum, at dets anvendelse ikke medfører øget gasdannelse hos spædbarnet og allergier, kan denne egenskab ved løg være uvurderlig.

Liste over kontraindikationer

På trods af den imponerende liste over nyttige egenskaber har løg deres ulemper. Det anbefales ikke til personer, der:

 • der er akutte og kroniske sygdomme i mave og tarme;
 • der er afvigelser i arbejdet i leveren og galdeblæren;
 • markeret hypertension bemærkes;
 • der er risiko for allergiske manifestationer.

Bliv ikke båret med dette produkt til kvinder, der har nyrepatologier. I nogle tilfælde, som regel med stor begejstring for dette produkt, kan der forekomme halsbrand eller kvalme. Opkast er meget sjældent. Med sådanne manifestationer bør løg straks udelukkes fra kosten.

Det er tydeligt, at løg er en vidunderlig naturlig gave, der er til stor fordel for mennesker. Med den dygtige anvendelse af denne kultur kan du kun berige en ammende diæt. Nyttige komponenter, der er løg, der kommer ind i babyens krop sammen med modermælken, beskytter babyen mod mange problemer og sygdomme.

Video: hvad der er nyttigt til løg

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer