Kan majsgrød amme?

En kvindes angst under drægtighed og amning er berettiget. Hun tager sig af sin baby, da babyen på dette tidspunkt er helt afhængig af sin mor. En kvinde er nødt til at kontrollere sin ernæring fuldstændigt for at gå i dybden i funktionerne og værdien af ​​hvert spist produkt for en lille, udviklende organisme. Hver dag opstår spørgsmålet - er det bedre at undlade at stemme? Den ammende mor er især bekymret over dette i den periode, hvor den nyfødte mave-tarmkanal bliver aktiv og befolker den med gavnlig mikroflora. Det er vigtigt ikke at påvirke kvaliteten af ​​amning med dine diætændringer.

Amning Majsgrød

Grød er et nødvendigt produkt i ernæring for enhver person. Ofte er de den vigtigste komponent i kosten. De er rige på fiber, der er involveret i de metabolske processer i kroppen. Der er mange sorter af korn, de adskiller sig i struktur og egenskaber. Derfor står en kvinde over for en alvorlig opgave under amning - at tage det rigtige valg. Derudover har hver grød sine egne kontraindikationer.

Hvorfor skulle en ammende kvinde være opmærksom på majsgryn. Hvordan er det sundt?

Fordelene ved majsgrød

 1. Styrker kroppens barrierefunktioner. Styrker immunsystemet.
 2. Sænker aldringsprocessen i kroppen, forhindrer dannelse af rynker og hudens aldring.
 3. Det forbedrer fordøjelsessystemet. Forbedrer den vigtige aktivitet ved gavnlig mikroflora. Forhindrer gæring og rådne i tarmen.
 4. Forebygger fordøjelses- og metabolske lidelser i børnenes krop.
 5. Det påvirker funktionen af ​​centralnervesystemet positivt, forbedrer hjernens funktion.
 6. Det bidrager til modelleringen af ​​figuren efter fødslen, fødslen af ​​et barn.
 7. Normaliserer blodcholesterol og hjertets arbejde, blodkar.
 8. Eliminerer blodtryksproblemer.
 9. Understøtter sundt hår, hud, negle. Normaliserer sved. Fremmer milde hormonelle ændringer i en kvindes krop i postpartum perioden.
 10. Det nærer kroppen med værdifulde stoffer og har et relativt lavt kalorieindhold.
 11. Fjerner toksiner og toksiner.
 12. Reducerer blodsukkeret, reducerer sukkeroptagelsen.
 13. Det er nøglen til et godt humør.
 14. Styrker tandemaljen, forhindrer ødelæggelse af tandstrukturen.
 15. Det har en antitumoreffekt.
 16. Forbedrer blodstrukturen, beriger det med jern. Det er en profylaktisk mod anæmi.

Ovenstående værdifulde egenskaber ved majsgrød på grund af dens rige kemiske sammensætning.

struktur

Kornstruktur:

 • Fedtstoffer, proteiner, kulhydrater.
 • Vitaminer i gruppe B (B1, B2, B5, B6, B9).
 • Caroten.
 • A, RE, PP, NE, Niacin, E.
 • Makronæringsstoffer (kalium, fosfor, calcium, svovl, magnesium, natrium).
 • Sporelementer (aluminium, zink, krom, bor, jern, titan, mangan, tin, kobber, nikkel, molybdæn).
 • Dextriner og stivelse.
 • Disaccharider, monosaccharider.
 • Væsentlige aminosyrer.
 • Væsentlige aminosyrer.

Majsgrød er velsmagende og har en bestemt, behagelig aroma af kogte ører, og den er også meget nyttig. Et vigtigt træk for mødre og spædbørn er deres hypoallergenicitet på grund af det fulde fravær af gluten i kornet.

Kan det gøre skade?

Det er vigtigt at overveje, at produktet indeholder meget stivelse, og dette kan være årsagen til forstoppelse hos babyen. Når majsgrød introduceres i mors kost, er det nødvendigt nøje at overvåge mulige ændringer i afføring hos den nyfødte. Grød er også kontraindiceret ved sygdomme i maven hos en kvinde eller babyer.

Skaden på majsgrød under amning

Alle produkter baseret på majsgrøder er tilladt til brug af en kvinde under amning. Du kan unne dig korn, popcorn, majsstokke, mens kogt majs er kontraindiceret. Det kan forårsage en forværring af kolik, oppustethed og flatulens i tarmen. Hermetiske produkter betragtes generelt ikke til ernæring under amning.

Sådan bruges majsgrød under amning

Det er værd at bemærke, at nøglen til succes og få det maksimale resultat for helbredet fra majsgrød er korrekt tilberedning af korn. En masse salt og krydderier er ikke passende i morens diæt, da dette kan være farligt for babyens krop. Steg ikke kogt grød. Saucer indført i skålen vil ikke medføre fordele for det udviklende organ.

Korrekt kogt majsgrød er en kombination af korn (200 g) og vand (1 l). Et duftende kulinarisk produkt er godt kombineret med stuede grøntsager, en skive kylling eller tørrede frugter og honning.

Indførelsen af ​​en lys, solrig ingrediens i kosten bør begynde tidligst tre måneder efter fødslen af ​​babyen, dette forhindrer mulige bivirkninger fra forbrug. Det anbefales at spise majsgrød højst to gange om ugen og ikke overskride normen i 175 g. Denne andel gør det muligt at genopfylde kroppen med nyttige stoffer, vitaminer og mineraler uden at forårsage sundhedsskader.

Det er denne grød, der kan blive den første af de korn, der introduceres i morens diæt efter fødsel. Dette er en lækker og nærende morgenmad, hvis der ikke er åbenlyse kontraindikationer til forbrug.

Kontraindikationer

 1. Overdreven nervøs irritabilitet, epilepsi, følelsesmæssig ustabilitet.
 2. Fordøjelsessår. Krænkelse af integriteten af ​​slimhinden i tolvfingertarmen, tyndtarmen, mave.
 3. Smertefuld menstruationscyklus.
 4. Urolithiasis, nyresvigt, kronisk nyresygdom.

Og selv mødre, der har sådanne kontraindikationer, underlagt den tilladte norm, kan bruge grød ikke mere end to gange om ugen - de kan spises uden at skade deres helbred.

Introduktion af majsgrød til spædbørn som første fodring anbefales ikke. Det kan forstyrre syre-basebalancen og bidrage til eliminering af calcium fra babyens krop. Det er værd at udskyde supplerende fødevarer med denne type korn indtil et senere tidspunkt, hvor barnets menu bliver mere forskelligartet.

Video: fremstilling af majsgrød med mælk

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer