Kan rosiner amme?

De fleste unge mødre spekulerer ofte på - er det muligt at spise rosiner mens hun ammer, og hvor meget er der behov for babyens krop? I denne artikel lærer forældre meget på bekostning af oplysninger om rosins gunstige og skadelige egenskaber under amning.

Amning rosiner

Anbefalinger til brug af rosiner til ammende mødre

Faktum er, at ankomsten til en tilstrækkelig mængde mælk har kroppen til en ammende mor brug for en masse sunde kulhydrater. Det er grunden til, at de fleste kvinder under amning er så tiltrukket af mad med sukker og kalorier. Blandt yndlingsprodukter fra unge mødre: slik, sukker, kager og forskellige lækre kager. Dette er ingen tilfældighed, fordi det vides, at slik klassificeres som hurtige kulhydrater. Denne type kulhydrat har den egenskab at nedbrydes hurtigt nok i den menneskelige mave. De hæver også niveauet af glukose i kvindenes blod. Dette hjælper med at øge den følelsesmæssige stemning og energiproduktion i kroppen af ​​en ammende mor.

Imidlertid kan hurtige kulhydrater desværre ikke betragtes som nyttige produkter, og deres anvendelse bør begrænses. De fleste ernæringseksperter hævder, at det at spise chokolade og slik under amning kan påvirke babyens helbred. Så for eksempel kan kakaofrugter blive farlige allergener for et barn. I dette tilfælde rådgiver lægerne at udskifte de sædvanlige slik med sunde tørrede frugter. Blandt de mest nyttige, beriget med tørrede frugt vitaminer, kan rosiner skelnes.

Det er kendt, at tørrede druer indeholder naturligt sukker. Og at spise rosiner understøtter aktiviteten i nervesystemet, hvilket er meget nødvendigt for kvinder efter fødslen af ​​babyen.

Hvordan reagerer barnets krop på rosiner

På trods af det faktum, at tørrede druer ikke er et yderst allergifremkaldende produkt, er det vigtigt at huske, at kroppen af ​​en nyfødt baby kan reagere på enhver ukendt ingrediens på forskellige måder. Af denne grund bør en ammende mor vælge produkter i sin daglige diæt mere omhyggeligt og lave en mere sund menu.

Nogle gange kan tørret druefrugt forårsage kolik hos en umoden baby. Babyen udvikler rigelig gasdannelse, og han føler smerter i maven. For ikke at forårsage smerter hos babyen er det bedst for den ammende mor at fjerne rosiner fra menuen i det første par.

Føj til din daglige menu de tørrede druer fra en ung mor skal være et par måneder senere. Samtidig er det nødvendigt at introducere en ny ingrediens i trin. Til at begynde med skal du forberede en sund afkok af tørrede frugter med tilsætning af tørrede druer. Hvis babyen ikke har nogen negative konsekvenser, kan rosiner bruges som en nyttig ingrediens til grød fra ris eller havregryn. Derefter anbefales en ammende mor at spise rå druer med tørrede druer.

Hvad er nyttige rosiner til amning

Ernæringseksperter foreslår, at ammende mødre inkluderer et afkok af tørrede druer i deres daglige diæt. Dette vil hjælpe ikke kun med at fylde kvindekroppen med nyttige vitaminer, men også øge amning.

Hvad er nyttige rosiner til amning

Takket være observationer fra eksperter var det muligt at finde ud af, at unge mødre, der spiste rosiner under amning, følte sig meget bedre.Sagen er rosins evne til at påvirke funktionen af ​​cellerne i nervesystemet og påvirke kvindernes immunitet. Rosiner indeholder også en masse sund glukose. Hun understøtter den korrekte funktion af mors krop under amning.

Rosiner i menuen til en ammende mor:

 1. Det påvirker funktionen af ​​hjertet og blodkarene i en ung mors krop.
 2. Hjælper med at forhindre udvikling af sygdomme og reducerer mængden af ​​hæmoglobin i en kvindes krop.
 3. Fremmer positiv nyre- og leverfunktion hos en ammende mor.
 4. Det er en nødvendig ingrediens til smerter i maven og tarmen.
 5. Opretholder tandkødet og blodkarene i en sund tilstand.
 6. Det har nyttige egenskaber til hypertension.
 7. Spise rosiner hjælper med at reducere puffiness.

struktur

Nyttige vitaminer i rosiner:

 • rosiner er rige på kalium og magnesium;
 • den tørrede frugt indeholder mangan;
 • rosiner indeholder jern;
 • tørret frugt er rig på proteiner;
 • indeholder antioxidantstoffer;
 • en af ​​komponenterne i rosiner er thiamin;
 • sammensætningen af ​​rosiner koncentrerer aske, nitrogenholdige stoffer;
 • rosiner er rige på vitaminer i gruppe B1, B2, B5.

Et afkog af rosiner i kampen mod manifestationen af ​​symptomer på acetone

Når alle reserver af nyttig glukose i form af glykogen, der findes i leveren og musklerne, er opbrugt i kroppen til den ammende mor, vises den kaustiske aroma af acetone. Ved dannelsen af ​​en sådan sygdom skal en sund krop nedbryde fedtvæv til glukose og acetone, hvilket vil øge koncentrationen af ​​sukker i blodet og slippe af med den skarpe lugt.

Oftest observeres manifestationen af ​​acetone hos børn i alderen 1 år til 4-7 år. Kvinder, som ammer, kan imidlertid også være i fare, hvis de ikke fylder deres daglige diæt med sunde kulhydrater. Denne gruppe inkluderer primært langsomme kulhydrater, der findes i grød, fuldkornsbrød og nogle grøntsager. Også nyttige kulhydrater inkluderer hurtige kulhydrater. De vil holde sig i frisk eller tørret frugt, blandt hvilke rosiner også kan skelnes.

Når de første manifestationer af acetone forekommer i en kvindes krop, skal du forberede en sød afkok af rosiner. Takket være det naturlige sukker, der er indeholdt i tørrede druer, kan du hurtigt genoprette kroppen i perioder med kraftigt stress efter fødsel og følelsesmæssig omvæltning.

Begrænsninger i brugen af ​​rosiner ved amning

Det er kendt, at mere sukker koncentreres i frugterne af tørrede druer end i friske bær. Derfor anbefaler eksperter ikke at spise rosiner med manifestationen af ​​sygdomme, såsom:

Begrænsninger i brugen af ​​rosiner ved amning

 • fedme i krop;
 • diabetes mellitus;
 • mavesår;
 • hjertesvigt.

Hvis en ammende mor dog ikke har nogen sundhedsmæssige problemer, anbefales det at forbruge ikke mere end 60 gram tørrede druebær pr. Dag.

Hvor kan man købe uforarbejdede rosiner?

Det er vigtigt at huske, at tørrede frugter i butikshylder ofte behandles med forskellige kemikalier. Den eneste måde at beskytte den ammende moders krop og babyens helbred er at købe deres egen tørretumbler til tørret frugt og tørre druerne derhjemme.

Også nyttigt til helbredet er rosiner "soyagi" behandlet ved hjælp af skyggetørring. Denne drue har et ikke særlig præsentativt udseende, har ofte ikke en glans, den bliver mørkeblå med en naturlig mat farvetone. Dette bær opsamles og tørres på en naturlig måde, derfor er det mest nyttigt for ammende mødre. Typisk kan en række af sådanne rosiner findes i hylderne på store markeder eller på Internettet på websteder for vegetarer eller rå madproducenter.

Hvordan laver man rosiner mens man ammer?

Under amning bør unge mødre supplere deres daglige mad med friske rosiner. Dette skal dog gøres gradvist, så babyens krop vænner sig til et nyt produkt. Samtidig anbefaler ernæringseksperter at hælde rosiner med kogende vand til dampning eller dampning.

Rosiner anbefales heller ikke at spise sammen med andre typer frugter eller grøntsager samt kombinere med mælk, mineralvand eller tilføje til kvass. Rosiner går godt sammen med forskellige sunde korn, gryderetter, cottage cheese og melprodukter.

Bagte rosin æbler

Mens du ammer, er det nyttigt for unge mødre at spise bagte vind æbler. Hvis du beriger denne søde delikatesse med rosiner, bliver den endnu mere nyttige vitaminer og mineraler. Opskriften på madlavning er ganske enkel. Det er nok at skrælle æblerne fra skrælen, fri fra kernen, fylde de tørrede rosiner med en teskefuld tørrede bær og sende behandlingen til ovnen eller mikrobølgeovnen til bagning.

Video: hvad er nyttige rosiner

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer