Er figner til diabetes?

Figner er en temmelig populær sød, der har mange følgere. Det kaldes også figen, frugterne er ret velsmagende og sukkerholdige. Delvis af denne grund stiller folk med diagnosticeret diabetes spørgsmål om muligheden eller umuligheden af ​​at indtage figner med en diagnosticeret sygdom. Interessant nok taler vi ikke kun om friske frugter, men også tørret figen. I den anden type går sukkermængden fra skala på grund af fordampning af fugt. Lad os tale om alt i orden.

Fig. Til diabetes

Fordelene ved fig

 1. Tager hovedfunktionerne for at forbedre blodcirkulationen, dens sammensætning. Hæver hæmoglobin, eliminerer intrakranielt og arterielt tryk.
 2. Forbedrer aktiviteten i leveren, milten, nyrerne. Men hvis diabetes ledsages af sygdomme i de anførte indre organer, er det værd at konsultere en højt specialiseret specialist, inden du indtager fig.
 3. Det er indiceret til brug sammen med åreknuder, thrombophlebitis og andre problemer af denne art. Forebygger åreforkalkning ved at rense blodkanalerne fra kolesterolplaques.
 4. Renser væv og indre organer fra giftige stoffer, henfaldsprodukter og andre skadelige forbindelser. Med deres tilstedeværelse vil diabetikeren lide af problemer med fedme og langsom metabolisme.
 5. Forskellige afkok og tinkturer tilberedes på figner for at hjælpe med at bekæmpe forkølelse, laryngitis, lungebetændelse, bronkitis. Drikken renser luftvejene for slim.
 6. Fig. Fungerer som et naturligt afføringsmiddel. Systematisk forbrug af frugter vil eliminere vanskelighederne i spiserøret. Figner spiser med forstoppelse, slagger, problemer med tarmen og mave.
 7. Det præsenterede produkt øger stofskiftet, og derfor mindsker en patient med diabetes sandsynligheden for at blive overvægtig eller få overvægt.

Tørrede figner til diabetes

 1. Under varmebehandlingen fordampes al fugtigheden fra figen, og følgelig øges den indeholdte sukker. Hvis glukose i friske frugter er ca. 20%, er det i tørrede frugter 60%.
 2. Samtidig stiger kalorieindholdet i en portion, der vejer 0,1 kg. koncentreret ca. 224 kcal. Et sådant produkt er kontraindiceret til diabetikere på grund af dets høje næringsværdi og sukkerindhold.
 3. Da friske frugter er berømte for at sænke blodsukkerniveauet, går denne egenskab helt tabt efter tørring. Efter indtagelse af en sådan tørret frugt fører straks til spring i glukose og forværrer sygdomsforløbet.
 4. Det er værd at forstå, at når du forbruges, vil du ikke kun helbrede kroppen, men også bringe den betydelig skade. Når man sammenstiller mad, er det vigtigt at udelukke alle fødevarer med et højt glykæmisk indeks og kalorieindhold.
 5. Hvis du stadig ønsker noget sødt, kan du en gang om måneden forkæle dig med tørrede figner i en mængde på højst 10 gram. Dette vil ikke skade meget, hvis alle diabetesmedicinere tages rettidigt. Men vær på udkig.

Friske figner til diabetes

Friske figner til diabetes

 1. Det modne figentræ har en masse på ca. 75–85 g. på samme tid indeholder frugten en brødenhed. Derfor skal mennesker, der lider af diabetes, bestemt overveje sådanne indikatorer, når de konsumerer produktet.
 2. Hvis din sygdom er mild eller moderat, er det værd at overveje, at figner må forbruges strengt i begrænsede mængder. Det er også værd at bemærke, at frugten skal være usædvanligt frisk. I figner er der en høj koncentration af glukose.
 3. På grund af forekomsten af ​​aktive stoffer i figen hjælper enzymer med at reducere højt blodsukker. Du skal også vide, at det glykæmiske indeks for figner er relativt lavt. Dens indikatorer er omkring 35 enheder. Misbrug af frugterne er dog stadig ikke det værd.
 4. Den utvivlsomt fordel ved frugterne er også det faktum, at de indeholder en stor mængde pektin. Et sådant stof er nyttigt til diabetes. Fiber i denne form fjerner alle skadelige forbindelser fra kroppen, inklusive dårligt kolesterol. Sådanne processer påvirker også positivt patientens generelle tilstand.
 5. Sukker, der findes i friske figner, opretholder en normal mængde kalium i kroppen. Husk, at frugterne er strengt kontraindiceret til mennesker, der lider af svær diabetes. Produktet indeholder også et enzym i form af ficin. Et sådant stof hjælper med at tynde blodet.
 6. Denne funktion er slet ikke nødvendig for en person, der lider af en alvorlig form for diabetes. Oftest med en sådan lidelse udvikler patienter mavesår og forskellige sår. Sådanne skader heles meget dårligt. Derfor skal figner fra kosten udelukkes.

Fig kontraindikationer

 1. Blandt kontraindikationerne er det også værd at fremhæve tilstedeværelsen af ​​gigt og patologi forbundet med mave-tarmkanalen.
 2. Mavesår og øget surhedsgrad i maven er også kontraindikationer. Eventuelle allergier bør ikke udelukkes.

Valg og anvendelse af fig

 1. Det er ekstremt vanskeligt at plukke figner, der vil være saftige og moderat søde. Normalt leveres frugter til hylderne for at smage "nej" vandigt. Når du vælger, skal du være opmærksom på densitet, kvalitetsfigner er tungtvejende. Når den trykkes ned, deformeres den ikke og vender tilbage til sin tidligere tilstand.
 2. Når man taler om smag, kan figner være sød, honning eller sød og sur. Den første type inkluderer frugter i stor størrelse, den anden - små prøver. Modtagelse af figner udføres på tom mave.
 3. Før brug skylles det med koldt vand. Du kan spise figner helt med undtagelse af "benene" i bunden. De smider det væk.

Fig. Må forbruges med den præsenterede lidelse, men kun i frisk form. Når du tager tørrede frugter, risikerer du spidser i blodsukkeret. Frist derfor ikke endnu en gang skæbnen. Nyd figen i frugtperioden. Før du introducerer et nyt produkt i kosten, skal du sørge for, at du ikke har nogen kontraindikationer.

Video: fordelene og skadene ved figner ved diabetes

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer