Er det muligt at spise marshmallows, når man taber sig?

Hvis noget er forbudt, vil du bestemt gerne. Derfor er det mere klogt ikke at opgive produktet, men vælge dets specifikke form. Marshmallows i den klassiske version er kalorifattige og vil ikke krænke kosten. Tredjepartsadditiver, konserveringsmidler og smagsforstærkere, som bør undgås ved omhyggeligt at undersøge sammensætningen af ​​skumfidus, før de køber, øger dens næringsværdi.

Er det muligt at spise marshmallows, når man taber sig

Sammensætning og fordele ved marshmallows

Det menes, at du under kosten er nødt til at eliminere slik helt. Fremgangsmåden er forkert og endda skadelig. Faktum er, at tilstedeværelsen af ​​glukose i ernæringsprogrammet er nødvendigt for den normale funktion af hjertet og hjernen. Fjernelse af sukker hæmmer hastigheden af ​​nervøse reaktioner, reducerer opmærksomheden og hukommelsen, hvilket er uacceptabelt for mentale medarbejdere, ansatte i industrielle virksomheder og chauffører. Et andet spørgsmål er hvor og i hvilken form man skal få de nødvendige elementer. Ernæringseksperter rådes kraftigt til at erstatte sukker med honning, fjerne produkter fra kosten, der indeholder syntetiske tilsætningsstoffer, farvestoffer, konserveringsmidler.

Den klassiske marshmallow-opskrift består af æggehvide, frugtpuré, fortykningsmiddel, melis eller sand. Kalorieindholdet på 1 portion er 145 kcal. I modsætning til kager, kager og komplekse desserter, indeholder marshmallows kun naturlige ingredienser. Som fortykningsmiddel anvendes agar-agar, frugtpektin eller gelatine. De forstyrrer ikke kroppen, hvilket bringer ham visse fordele:

 1. Pectin aktiverer tarmens bevægelighed, fjerner skadelige stoffer.
 2. Agar-agar opnås fra brune alger, indeholder polysaccharider og organiske syrer, bevarer evnen til at rense tarmene kraftigt, stabilisere fordøjelseskanalen og skaber et neutralt miljø til en vellykket udvikling af gavnlig mikroflora.
 3. Gelatin normaliserer surhedsgraden, stimulerer den accelererede absorption af kulhydrater og anbefales til brug i ledssygdomme.

Sukker tilsættes i små mængder. Det bærer en ladning med energi, fremmer produktionen af ​​serotonin, der lindrer depressive tilstande, forbedrer humøret og skaber en positiv holdning.

Æggeprotein er aktivt involveret i processen med at opdele og forbrænde fedt, det stimulerer væksten af ​​muskelmasse, opretholder knogletætheden.

Frugtpuré bliver en kilde til mineraler og fiber, der er nødvendig for normal fordøjelse og eliminering af stagnation i tarmen. Marshmallow sammen med chokolade anbefales til betydelig intellektuel stress under eksamener, sessioner, prøver. Delikatessen kan gives til babyer fra 1 år gammel, det forårsager ikke allergi og karies.

Regelmæssig brug af skumfiduser:

 • kompenserer for manglen på mikro- og makroelementer;
 • fjerner salte af tungmetaller;
 • renser for toksiner;
 • sænker kolesterol;
 • styrker væggene i blodkar;
 • øger immuniteten;
 • forbedrer hudfarve;
 • stabiliserer den følelsesmæssige baggrund.

Det viser sig, at sødme giver konkrete fordele i stedet for skade, ud over at tilføje variation til kosten.

Historien om godbidder

Mange mennesker har en negativ holdning til kosten. Det opfattes som tvang, vold mod kroppen. Der er ofte et modvirkningssyndrom, når man i stedet for et fald i appetit observerer en kraftig bølge, humøret forværres og apati sætter ind. Lad være med at fratage dig livs glæder, og holdningen til kosten hjælper med at ændre marshmallows.

Jeg undre: prototypen på godbidder var pastille.

Dette er et af de sjældne tilfælde, hvor opskriften ikke kom fra udlandet, men snarere tog franskmændene og udviklede den russiske idé.Eksperimenter med sammensætningen, introduktionen af ​​pisket protein og et geldannende stof gjorde det muligt at skabe en luftig delikatesse kaldet marshmallows, hvilket betyder ”en let forfriskende brise”.

Faktisk smelter marshmallows simpelthen i tungen, hvilket efterlader en følelse af lethed og et mærkbart brist af energi. Den oprindelige opskrift inkluderede æble sauce, honning og æggehvide. Massen blev grundigt pisket, når den størknet, og dannede en tæt skorpe. Med fremkomsten af ​​en række farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler er de kulinariske muligheder udvidet, men den mest nyttige marshmallow inkluderer stadig ikke smag og har en kort holdbarhed.

I butikshylder findes ofte:

 • glaserede marshmallows;
 • pulveriseret med pulveriseret sukker;
 • med forskellige smag.

Det er værd at overveje: klassiske æble- eller vanilje-marshmallows er meget mindre almindelige, men det er han, der er den mest nyttige.

Typer af marshmallows som en del af kosten

Det er meget vigtigt at se nøje på produktets sammensætning, ellers kan du i stedet for en sund behandling købe en tom dessert, som ikke kun ikke giver fordele, men også belønner dig med allergi. I forfølgelsen af ​​billigere produktomkostninger erstatter nogle producenter naturlige ingredienser med analoger, der inkluderer farvestoffer, stabilisatorer, konserveringsmidler. Det viser sig, at ud over sukker og smag, er der intet tilbage i skumfidus.

Typer af marshmallows som en del af kosten

Sammensætningen skal nødvendigvis indeholde frugtpuré og en af ​​deres naturlige fortykningsmidler: gelatine eller agar-agar. Hvis karmuazin og tartrazin er angivet på etiketten, skal du lægge posen med marshmallows på hylden og se efter et bedre produkt. Syntetiske farvestoffer tilføjer farve til slik. I denne kapacitet er curcumin, carmin og beta-caroten med succes blevet anvendt. Hvis målet er at få marshmallows helt uden farvestoffer, skal du kigge efter hvidt.

Marshmallow-tip

For at vælge et nyttigt produkt med et minimum af tredjepartsadditiver, skal du vide, at det er mere praktisk at købe marshmallows i gennemsigtig emballage, så du visuelt kan bestemme dets kvalitet. Farvestoffer findes ikke kun i hvid delikatesse, det er dens naturlige farve, der giver pisket æggehvide. Multifarvet dessert eller lyse, almindelige nuancer signaliserer syntetiske farvestoffer, naturlige giver en blød pasteltone. Grå farve giver tilsætningsstoffer af vand, eddike eller mælkepulver, hvilket er en krænkelse af opskriften og reducerer næringsværdien.

Friskhed kontrolleres ved let at tappe på overfladen. Hurtig restaurering af formularen indikerer god kvalitet og overholdelse af udløbsdatoer. Glaseret produkt skal have en skinnende overflade. En mat skygge indikerer udskiftning af chokolade med konfekturglasur med sojapulver og palmeolie.

Et naturligt produkt uden konserveringsmidler er kun egnet i 3 måneder. Hvis der er indikeret en længere periode, medtages konserveringsmidler, hvilket er uønsket ved slankekure.

Hjemmelavet marshmallow-opskrift

Det kan tilberedes derhjemme, teknologien er enkel, kræver ikke særlige færdigheder. Til madlavning har du brug for:

 • 0,5 kg sukker;
 • 30 g gelatine;
 • 3 æg;
 • 1 tsk citronsyre;
 • 0,5 tsk soda.

Gelatin blødgøres i 1 time, sukker hældes i 100 g vand og koges over svag varme i 8 minutter under konstant omrøring. Gelatin tilsættes omhyggeligt, blandes, fjernes fra varmen. Derefter indføres soda og citronsyre, massen piskes i 5 minutter. Piskede æggehvider kombineres med resten af ​​ingredienserne, massen slås endnu en gang, indtil piskeriet begynder at efterlade et tydeligt præg.

Pergamentpapir anbringes på en bageplade, små cirkler dannes af blandingen eller doseres med en konfektionssprøjte

og lagt på papir. Behandlingen rengøres i køleskabet i 4-5 timer. Du kan diversificere opskriften ved at introducere frugt, græskarpuré, cottage cheese.

Air marshmallows passer perfekt ind i vægtkontrolprogrammet og introducerer et element af mangfoldighed i det uden at gå på kompromis med vægttabsprocessen.

Video: sunde slik til en figur

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer