Kan majsstokke gives til børn?

For mange er majsstokke stadig populære og en af ​​de mest lækre godbidder. Problemet er, at produktet er mættet med en enorm mængde skadelige stoffer og alle slags konserveringsmidler. Af denne grund anbefales det ikke forfriskninger til små børn. Pinde kan provokere alvorlig forgiftning, manifestation af allergier, diarré og andre patologier forbundet med mave-tarmkanalen. Vi vil forstå alt mere detaljeret.

Er det muligt for børn majsstokke

Hvad majsstokke er lavet af

 1. For at tilberede alles yndlingsbehandling bruges salt og majskerner. Korn selv er til stor fordel for børn og voksne. Sammensætningen indeholder vigtige mineralforbindelser og mange vitaminer. Systematisk spising af majs styrker immunforsvaret. Tonen for hele organismen stiger.
 2. Maiskorn normaliserer arbejdet i hele fordøjelseskanalen, fjerner overskydende galle og renser kroppen for skadelige forbindelser. Efter behandling af kulturen mister den imidlertid næsten alle nyttige egenskaber. Resultatet er et langt fra nyttigt produkt uden smag og med en stor mængde stivelsesindhold.
 3. Desuden krænkes forarbejdningen af ​​råmaterialer og hygiejnestandarder i fremstillingen af ​​majsmel i stigende grad. Kornstokkernes kvalitet er dårlig. De fremstilles i industriel skala fra andenklasses råvarer. Konserveringsmidler osv. Tilføjes for at forbedre velsmagelsen.
 4. For at få virkelig velsmagende pinde indføres skadelige komponenter også i sammensætningen i form af saccharose, farvestoffer, vegetabilsk olie og forskellige kemikalier. Som et resultat går behandlingen langt ulønnsom og højt kalorieindhold. En godbid er svær at fordøje. Det forstyrrer fordøjelseskanalen og bidrager til gasdannelse, oppustethed og forstoppelse.
 5. På grund af den høje koncentration af farvestoffer og alle slags smag begynder barnet at udvikle en allergi. På baggrund af højt kalorieindhold vises problemer med overvægt. Pindene indeholder hurtige kulhydrater, der øjeblikkeligt mætter kroppen med energi. Sammen med dette øges blodsukkerniveauet markant.

Skaden af ​​majsstokke

 1. Glem ikke, at fabrikanterne ikke producerer korn, men mel i produktionen af ​​en sådan behandling. Det er i det nyeste produkt, at der ikke er noget nyttigt. Under varmebehandlingen ødelægges værdifulde forbindelser. Sådanne stoffer omdannes til stivelse.
 2. På grund af det høje kalorieindhold er behandling forbudt for personer med fedme og diabetes. Det er en fejltagelse at tro, at der findes fiber i pindene, der er i stand til at rense kroppen for slagg og giftige forbindelser.
 3. En godbid, der kommer ind i maven, opløses fuldstændigt. På denne baggrund er der tværtimod en afmatning i fjernelsen af ​​skadelige forbindelser fra væv. Som et resultat forekommer forgiftning af kroppen. Derudover bidrager forfriskninger til stærk flatulens og oppustethed.
 4. Eksperter anbefaler ikke at tilbyde produktet til små børn, der er under 1 år. Det er også værd at udelukke pinde fra kosten for gravide og ammende kvinder. En hel liste over skadelige stoffer kan have en negativ indflydelse på en persons tilstand. Børn har også ofte en allergisk reaktion.
 5. Når du vælger godbidder, skal du foretrække pinde i pulveriseret sukker. De fleste producenter erstatter det med et sødestof. Dette gøres for at gemme. Et sådant produkt vil være utrygt for kroppen og endda giftigt. Behandlingen indeholder også majsmel, der bremser fordøjelsesprocessen.
 6. Hyppig spisning af pinde påvirker tændernes tilstand negativt.Karies begynder at udvikle sig. Derfor er behandling ikke kun skadeligt for børn, men også for voksne. Lækker er også kontraindiceret i peptisk mavesår og gastritis, der forekommer i det akutte stadie.

Hvornår kan jeg give majsstokke til børn?

 1. Hvis et barn virkelig ønsker at prøve en godbit, skal du undersøge sammensætningen omhyggeligt og ikke lade ham overspise. Derudover er en sådan behandling bedre at inkludere i kosten fra 3 år. Dette vil undgå udviklingen af ​​de fleste negative reaktioner.
 2. Når du vælger, anbefales det at tage de mest naturlige pinde uden indholdet af tilsætningsstoffer. Skadelige komponenter øger kun chancerne for allergi. For første gang gives kun en stav. Dernæst skal du overvåge reaktionen fra babyens krop. Portioner kan øges over tid.

Cornsticks kan ikke tilskrives nyttige produkter, der skal inkluderes i børnenes menu. Hvis det er muligt, skal du beskytte dit barn mod forbrug af sådanne godbidder. Under alle omstændigheder medfører de ingen sundhedsmæssige fordele.

Video: majsstokke: skade eller fordele?

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer