Kan børn få krabberpinde?

Mange mennesker ved, at dette produkt overhovedet ikke er fremstillet af krabbekød. Ikke desto mindre blev forbrugere forelsket i pinde for en lang holdbarhed, velsmagendehed og hurtig forberedelse. Den ældre generation bruger dem uden frygt, men hvad med børn? Forældre ved førstehånds, hvor omhyggeligt de har brug for at vælge menuen til deres barn. Mange produkter bidrager til udviklingen af ​​en alvorlig allergisk reaktion. Der skal udvises maksimal forsigtighed med krabberpinde. Men først ting først.

Kan børn få krabberpinde

Funktioner i produktionen af ​​krabberestokke

 1. Produktet opnås ved forarbejdning af hakket fisk, mere præcist, dets rester. Smag og pigmentering opnås ved hjælp af specielle smagsstoffer og farvestoffer til mad. Tilsætningsstoffer, der øger eksponeringstiden, indføres også i pindene. På denne baggrund er det vanskeligt at bedømme produktets anvendelighed.
 2. Grundlaget er resterne af sulimilendele. Imidlertid er det kun bona fide-producenter, der bruger ægte affald. Alle de øvrige stikker på kunstige erstatninger. Denne egenskab ved produktionen fratager produktet de potentielle fordele, især for den yngre generation.
 3. Vi går videre. Krabbepinde opbevares i lang tid, hvilket er usædvanligt for et fiskeprodukt. Konservering kan kun opnås ved introduktion af konserveringsmidler eller produktion af et produkt kun fra substitutter (helt uden naturlige stoffer).
 4. Der blev foretaget en masse undersøgelser, hvor de påviste skade på råvarer og fraværet af ægte krabbekød i sammensætningen. I stedet er pinde fremstillet af stivelse, smagsforstærkere, syntetiske tilsætningsstoffer, fiskeaffald eller affaldserstatninger, farvestoffer, salt.
 5. Krabbekød er meget dyrt for 1 kg. spørger omkring 3.500 rubler. Derfor er denne delikatesse i pinde fraværende. På bagsiden af ​​pakken udarbejder producenterne en liste over indgående komponenter, herunder mange stoffer med en "E" (120, 160, 171, 450 osv.). I udviklede lande er disse tilsætningsstoffer længe blevet forbudt, men ikke i vort hjemland og nabolande.

Introduktionen af ​​krabber pinde i børnenes kost

 1. Bemærk, at introduktionen til børnemenuen bliver mulig, når barnet bliver 5 år. Fordøjelsessystemet er tilpasset, det vil derfor klare behandling og fordøjelighed. I processen med at fodre babyen, skal du overvåge reaktionen i kroppen, starte med små portioner.
 2. Hvis du beslutter at købe et produkt til børn, skal du ikke tage de billigste pinde, der kan findes på hylderne. De dannes udelukkende fra erstatning for fiskeaffald og stivelsesholdige stoffer.
 3. Krabbepinde har visse forbud mod indtagelse, herunder intolerance over for hvide fiskesorter, allergier over for fiskeprotein, soja og skaldyr. Behandl heller ikke børn med kroniske mave-tarmpatologier med dette produkt.
 4. Hvis kroppen ikke reagerer negativt, øges serveringen gradvist. Kog salater, snacks og andre godbidder med spisepinde. Pinnarne passer meget godt til dåse, majs, friske grøntsager, creme, mayonnaise, kogte æg, kartofler, kål osv.
 5. På Internettet er der mange opskrifter på krabbesalater, der suppleres med appelsin- eller æbleskiver. Men kun salater er ikke begrænset til babymad. Erfarne værtinder fremstiller kolde supper, hovedretter, ruller fyldt med ost og greener på deres basis.

Faren for krabber klæber for barnets krop

Faren for krabber klæber for barnets krop

 1. I dag er der mange producenter, der ønsker at bryde ud i ledere og sælge produkter billigere end konkurrenter. Følgelig lider kvaliteten. Stol ikke på billighed, læs kompositionen omhyggeligt og vælg det mindste af alt ondt.
 2. Ovenfor har vi beskrevet detaljeret, hvad denne skål består af. Naturlige ingredienser er ude af spørgsmålet. De vigtigste stoffer er konserveringsmidler og stabilisatorer, der er forbudt i civiliserede lande. De provokerer aktiviteten af ​​frie radikaler og fører (i store mængder) til udvikling af kræft.
 3. Fordøjelsessystemet og urinsystemerne påvirkes især. Disse organer påtager sig hele byrden ved behandling og filtrering af skadelige forbindelser. Kemien, der indgår i sammensætningen af ​​pindene, provoserer alvorlig rus, især for babyer. Naturligvis er dette et produkt af lav kvalitet.
 4. Faren for pinde er dårlig håndtering af de komponenter, der udgør sammensætningen. Hvis betingelserne for produktion, transport, opbevaring overtrædes, vil sandsynligvis patogene bakterier blive introduceret i produktet. Når den kommer ind i den menneskelige krop, påvirker de alle systemer og forårsager forgiftning.

Valg af krabberpinde til børn

Hvis selv de ovenstående argumenter ikke fik dig til at skifte mening, skal du tage en ansvarlig tilgang til valg af et produkt.

 1. Vejestænger skal kasseres, hvilket foretrækker et produkt i en vakuumpakning. Glem ikke undersøgelsen af ​​eksponeringens sammensætning og varighed.
 2. Køb ikke produkter med is. Dette indikerer en krænkelse af sikkerhed, gentagen afrimning og gentagen frysning. Sådanne pinde vil aldrig være nyttige, især for et barn.
 3. Foretrukne kopier, der er malet jævnt. Gode ​​krabberpinde ser appetitlige, skinnende ud, berømte for saftighed.
 4. Du bør afstå fra at erhverve pinde af for lys pigmentering. Dette betyder, at der indføres en masse farvestoffer. Læs også sammensætningen, ca. 30% bør gives til surimi.

Vi beskrev den potentielle fare for produktet for barnets krop. På trods af de alvorlige argumenter mod krabberestokke ønsker mange forældre stadig at behandle barnet med en lækker slagteaffald. I dette tilfælde skal du starte introduktionen til menuen fra 5 år gammel. Vælg dit produkt omhyggeligt for at undgå konsekvenser.

Video: hvad krabberpinde er lavet af

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer