Kan jeg give fødselsdagskors?

Pectoral cross er ikke kun en dekoration, men et symbol på den ortodokse tro, et genstand for frelse og forsoning for menneskeheden fra synder og død. Siden antikken har korset været det mest hemmelige symbol, der altid har beskyttet sin ejer. Der er mange tegn og overtro forbundet med pectoral cross. Korset bæres tæt på kroppen og skjules for nysgerrige øjne. I dag vil vi prøve at finde ud af, om det er muligt at give et kryds til en fødselsdag eller acceptere denne hellige gave.

Kan jeg give fødselsdagskors?

Hvorfor kan jeg ikke give et kryds til en fødselsdag?

Der er et populært tegn, der siger, at du ikke kan acceptere et kors som en gave. Der er en vis sandhed i dette, fordi giveren sammen med korset kan give væk sine synder og livets problemer, bliver du nødt til at bære en andens kors og dets problemer for livet. Af samme grund skal du under ingen omstændigheder hente et kors, der findes på gaden, selvom det er lavet af ædle metaller. Sammen med korset kan du tage på problemer og sygdomme hos en person, der har mistet trosbekendelsen.

Kirken har sin egen mening om korsets afgivelse. Præsten siger, at du i nogle tilfælde kan give et kryds, hvis du er sikker på giverens gode intentioner. Det vil sige, at sådanne gaver ikke bør finde sted blandt ukendte mennesker. Du kan kun give et kors til nære slægtninge, hvis tanker du ikke er i tvivl om. Især hvis en person har brug for et kors, hvis han har ændret tro eller mistet (brudt) et gammelt kors. I dette tilfælde er gaven helt passende og kommer godt med.

I hvilke tilfælde kan jeg give et kryds til en fødselsdag?

I henhold til en lang tradition gives pectoral cross af faddere under dåb i kirken. Dette kors forbliver hos en person for livet. Der er dog tilfælde, hvor korset går i stykker eller går tabt. I sådanne situationer skal du bestemt få et nyt kryds. Det menes, at faddere skal tage sig af dette, selvom barnet allerede er voksen og selv er i stand til at købe sig en trosbekendelse. Gudfaren eller mor køber et nyt kryds, men en person kan købe en kæde til det selv. Et brudt kors må ikke kastes, det er nødvendigt at tage det til kirken og bede Batiushka om at acceptere det. Som regel er der i kirken specielle ovne til sådanne produkter.

At give et kors til en nær og kær person med gode og gode intentioner er en vidunderlig gestus af goodwill. Så du ønsker, at personen skal være begavet til at være tættere på Gud, styrke hans tro. At modtage et kors fra nogen som en gave er et godt tegn, dette symboliserer kærlighed og en persons oprigtige kærlighed til dig. Ofte giver de et kryds til yngre slægtninge, antages det, at du på denne måde overfører din styrke og livserfaring. Men husk, at du kun skal give et kors, hvis personen har brug for det. Det er uønsket at give et andet kors i nærværelse af dit eget kropskors.

Når din elskede har brug for et nyt kryds, er det ikke nødvendigt at vente på en fødselsdag. Det er meget symbolsk og korrekt at modtage korset på dagen for beskyttelsesenglen eller på tærsklen til større ortodokse helligdage. Hvis der ikke er planlagt nogen fejring, skal du købe en velkomstgave ligesom den. Det købte kors kan være lavet af ethvert materiale, Kirken ser ikke nogen særlig mening i dette. Guld, sølv, kobber eller træ - det gør ingen forskel, det vigtigste er betydningen, som du lægger i en gave. Det købte produkt skal indvies i kirken, husk dette.

Kan jeg give mit kors?

Kan jeg give mit kors
Som nævnt tidligere kan du ikke give dit eget kors, ellers kan du give dine synder, sygdomme og problemer til en person. I nogle tilfælde er det dog tilladt at give ens eget kors. For eksempel, hvis giveren har overlevet en dødbringende sygdom og er kommet sig. Du kan give dit kors til en elsket med en lignende ulykke. I dette tilfælde er korset håb om helbredelse fra sygdommen. Nogle gange giver kors ægtefæller til hinanden, det vil sige udveksle dem. Dette er et tegn på særlig kærlighed, respekt og kærlighed. Men som regel sker dette i ekstreme tilfælde, bare giv ikke dit kors til nogen, du er nødt til at behandle symbolet med respekt, ærefrygt og sparsomhed. Hvis du plages af tvivl, og du ikke ved, hvad du skal gøre i øjeblikket, kan du henvende dig til far for at få råd og fortælle ham alt. Det vil hjælpe med at tage den rigtige beslutning, ikke i modsætning til religion. Hvis du er bange for, at du med den positive energi passerer negative kvaliteter sammen med korset, er det inden du giver det nødvendigt at velsigne korset i kirken. Det hellige sakrament renser troens symbol fra al negativitet og hjælper med at formidle en ny person kun styrke, lys og tro på Gud.

Kan jeg acceptere et kors som en gave?

Som tidligere nævnt kan du kun acceptere et kors som en gave fra de nærmeste mennesker, hvis intentioner du ikke er i tvivl om. At acceptere et kors som en gave skal være med stor taknemmelighed ikke kun til giveren, men også til Gud. Du kan ikke acceptere kryds som en gave fra mennesker, der fører en uretfærdig livsstil. Sådanne krydser, selv efter belysning, skal overlades som en gave til kirken eller gives til dem i nød. Hvis du pludselig blev præsenteret for et andet kryds, kan en af ​​dem bæres, og den anden sættes ved siden af ​​ikonerne i huset. Korset kan gives til nogen fra slægtninge, der tidligere har tændt det. En fødselsdagskors er en meget delikat, intim gave, der kun laves blandt venner og familie. Naturligvis skal han ikke modsige fødselsdommens tro, han bør ikke give en sådan helligdom til ateister eller repræsentanter for en anden tro, i det mindste vil personen i det mindste blive tvunget til at nægte gaven.

Husk, at pectoral cross ikke er en talisman, der bringer held og lykke. Dette er en beskyttelse mod ondskab og ulykke, som skal beskytte enhver ortodoks person. Bær et kors med respekt og ærefrygt, og det vil hjælpe dig i vanskelige situationer.

Video: kan jeg give et kryds?

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer