Kan jeg give blomster i gryder?

At vælge en gave er en meget kompleks og ansvarlig proces, som reaktionen fra den person, der er begavet, afhænger af. Selvfølgelig vil en høflig fødselsdagsdreng altid takke dig og sige, at din gave er nøjagtigt det, han altid drømte om. Men faktisk ønsker jeg, at nutiden skal komme godt med, til at behage, at det er nødvendigt. I vores land er det sædvanligt at give blomster eller slik til hovedgaven. Ikke alle kan lide slik, og blomster står ikke længe - de visner. Derfor tænker mange mennesker på at give en blomst i en gryde. Hjemblomster er en moderne tendens, der virkelig er relevant for enhver person. En sådan blomst vil ikke falme, og hvis du fortsætter med at pleje den, vil den vokse, stadig i mange år huske sin donor.

Kan jeg give blomster i gryder

Hvorfor kan du ikke give blomster i gryder?

For et par årtier siden var det en dårlig tegn, at give en blomst i en gryde, der var flere grunde til dette. Oftest var potten forbundet med fugtig jord, som kunne tiltrække død. Derfor anbefales det stærkt, at en alvorligt syg person fremstiller sådanne gaver. Derudover kunne de i gamle tider sammen med en spirer af et levende træ eller blomst overføre skader, der faldt ned i huset og voksede, og fjerne væk fra ejernes styrke, held og lykke og velstand. Derfor er det muligt at acceptere en blomst i en gryde kun fra en elsket, hvis intentioner du ikke er i tvivl om.

Hvordan giver man en blomst i en gryde?

Før du vælger denne gaveindstilling, skal du finde ud af noget om fødselsdagspersonen.

 1. Nogle mennesker kan ikke lide indendørs blomster, som regel har de ikke husplanter. At give en sådan person en blomst i en gryde er i det mindste ikke rationelt.
 2. En allergi mod indendørs blomster, eller rettere til nogle af deres arter, er ganske reel. For at undgå en detaljeret forlegenhed, prøv at finde ud af det på forhånd om en mulig allergisk reaktion fra nogen tæt på den fremtidige fødselsdagsperson.
 3. Prøv at vælge en plante, der ikke kræver kompliceret pleje eller særlige levevilkår. Det er nødvendigt at transplantere planten på forhånd, "fodre" blomsten med den nødvendige gødning osv. Giv kun sunde og stærke kopier af blomster. Hvis blomsten dør af en eller anden grund, vil fødselsdagspersonen være ked af det. Derudover kan nogle konkludere, at blomsten blev præsenteret med onde intentioner.
 4. Giv fødselsdommen sammen med blomsten et lille memo om, hvordan man plejer planten, hvor meget der skal vandes, hvordan man befrugter osv.
 5. En blomst kræver opmærksomhed, derfor er det ikke nødvendigt at give blomster i vanskelig pleje til travle mennesker. Kvinder vil kunne lide en sådan gave, de er af natur klar til at tage sig af alle omkring. Men mænd skal give blomsten i en gryde med forsigtighed.
 6. Hvis du giver en blomst til en erfaren blomsterhandler, interesser dig for hans præferencer. Bliv enig i, at han ikke har brug for hundrede og første rødfiolette, men en sjælden slags plante kan godt lide mere end den dyreste gave.
 7. Hvis du er bekymret for, om fødselsdagsmanden er bekymret for tegn, og om han ikke vil acceptere gaven med fjendtlighed, skal du bare ændre plantens udseende. Du kan slippe af med fugtig jord, hvis du transplanterer en blomst i våd dekorativ jord. Det ser simpelthen fantastisk ud, en sådan gave vil helt sikkert blive husket. I fremtiden kan en person transplantere en blomst i en gryde i den rigtige størrelse.

Det er bedre at give en stueplante i blomstrende form, dette vil øge effekten af ​​gaven. Undtagelsen er små og sjældne spirer, som i sig selv er af høj værdi.

Hvilken blomst i en gryde at give til en fødselsdag?

Der er mange indendørs planter, hver af dem har sin egen betydning og hemmelige betydning. Her er nogle muligheder, som du måske finder nyttige.

Hvilken blomst i en gryde at give til en fødselsdag

 1. Spathiphyllum eller feminin lykke. Dette er en meget smuk og spredt blomst der glæder sig over hvide blomster. Det er ikke svært at tage sig af en sådan blomst, det antages, at det bringer en kvinde i familie og kærlighedsforhold harmoni. Desuden kan du ikke købe en blomst, du kan kun modtage den som en gave. Derfor vil enhver kvinde være tilfreds med en sådan gave.
 2. Crassula eller pengetræ. En sådan gave præsenteres for stærke og succesrige mennesker med et ønske om velstand og rigdom. Dette er en af ​​de få blomster, der kan gives til mænd. Sammen med et træ giver de ofte en rød tråd vævet ind i løv, som et symbol på held og succes i forretningen.
 3. Kaktus og Ficus. Hvis fødselsdagsmanden arbejder ved computeren eller konstant er omgivet af teknologi, er Benjamins kaktus og ficus perfekte til ham. Begge disse planter har ganske konkrete fordele - de neutraliserer skadelig stråling.
 4. Pepper. På salg kan du finde dekorativ peber, som efter blomster giver ganske ægte og spiselige frugter. De har en brændende smag og udtalt aroma. En sådan gave vil ikke kun dekorere køkkenet, men kan også bruges som mad. Dette vil helt sikkert blive værdsat af kokke eller ældre kvinder.
 5. Anthurium eller mandlig kraft. Dette er en af ​​de få mandlige blomster, der kun gives til det stærkere køn. Det antages, at anthuriet vokser godt ved siden af ​​spotiphyllum, disse blomster skal parres med huset. Anthurium er et symbol på seksualitet, magt og maskulinitet.
 6. Orchid. Dette er en måde at indrømme for en kvinde at hun er smuk. Hvide eller lyserosa nuancer af blomsten er mere velegnede til unge kvinder, lilla og rød understreger en voksen dames værdighed og livserfaring.
 7. Svigermors sprog. Denne plante kan være en vidunderlig gave til de nygifte ved brylluppet. Og pointen er ikke, at du med denne gave ønsker at bringe uenighed til familien, snarere tværtimod. Det antages, at blomster af svigermorens tunge absorberer al den hjemlige negativitet, hvilket efterlader ejerne en lys og god aura.
 8. Bonsai. Et lille dekorativt træ er en rigtig filosofi, en ideel gave til kloge og dybe mennesker. Ved at give en mand eller kvinde en bonsai, anerkender du, at du dybt respekterer intelligensen hos den nye ejer af anlægget.
 9. Citrontræ. Det antages, at denne plante bestemt vil bringe en masse lyse og livlige følelser til huset. Det er sædvanligt at give et citrontræ til et hus, hvor der er børn, det kan beskytte små familiemedlemmer mod det onde øje. Desuden er dette ikke kun en smuk, men også en nyttig plante, der vil nægte hjemmevoksede, personligt dyrkede citruser?
 10. Dracaena. Denne plante symboliserer begyndelsen på en ny kærlighed og fødslen af ​​en familie. Hvis en ung fyr eller en ung pige ikke kan finde en soulmate, skal du sørge for at præsentere en dracaena. Planten hjælper dig med at finde din mand og finde kærligheden i livet. Det vigtigste er, at den nye ejer begynder at pleje blomsten - han ærbødigt og omhyggeligt vanding den, hilling den osv.

Når du giver en blomst, skal du huske at tage en lille mønt eller en lille regning fra fødselsdagspersonen. Så han betaler mulige onde tegn.

En levende blomst i en gryde er et symbol på fortsat liv, vækst, energi og udvikling. Dette er en vidunderlig gave til enhver person til enhver lejlighed. Hvis du desuden giver en stueplante fra hjertet, vil det kun give den nye ejer lykke, velstand og held og lykke.

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer