Kan gravide gå på havet?

Den følelsesmæssige baggrund under graviditeten har en vis effekt på dens forløb. Hvis en kvinde regelmæssigt får positive indtryk, vil hendes humør være god, da dette vil med fordel påvirke babyens tilstand. Hvad angår hvor man kan få den fremtidige mor så mange behagelige, positive følelser, der ville vare i lang tid, er der mange meninger. Dette er vandreture, friluftsliv og afslapning til musik med en beroligende rumling af havbrændingen. Men der er en anden mulighed, der kan hjælpe med at kombinere alt, hvad der er nyttigt for en kommende mor i et scenarie - dette er en sommerferie på stranden.

Kan gravide gå til havet

Selvfølgelig, hvis vi undersøger eksperters afgørelser om en sådan mulighed for en gravid kvinde, så vil der være både tilhængere og modstandere af en sådan version. For at give en objektiv vurdering vil vi forsøge at analysere detaljerede fordele og ulemper.

Gode ​​hvileforhold

For det første er det værd at huske endnu en gang, at graviditet er en kvindes naturlige tilstand. Derfor er det ikke nødvendigt at omringe den kommende mor med sådan pleje, som om hun er syg. For en sund kvinde, der har en normal graviditet, er enhver form for hvile nyttig. En sommerferie tilbragt ved bredden af ​​det varme hav vil være dobbelt nyttig. Der er selvfølgelig flere betingelser for en god hvile af en gravid kvinde.

 1. Den kommende mor skal nødvendigvis koordinere sine planer med den læge, der observerer hende.
 2. En tur til havet bør ikke udføres alene, men med en tæt på dig. Det er bedst at rejse med barnets kommende far. I dette tilfælde kan toget betragtes som den første opdeling af en fælles familieferie.
 3. Sørg for at fylde op med lægeres anbefalinger til enhver ekstraordinær sag.
 4. Når du vælger en feriested, er det vigtigt at tage hensyn til klimatiske forhold og andre faktorer, der kan have negativ indflydelse på den fremtidige mors tilstand. Den ideelle mulighed er at vælge et hvilested baseret på råd fra en læge.

Hvis du fuldfører denne indledende forberedelse fuldt ud, vil resten virkelig fortsætte roligt uden stress og overraskelser, og kvinden får en positiv ladning.

Fordelene ved at slappe af på havet

Havferie styrker ånden og sundheden. Det er nyttigt for kroppen af ​​den vordende mor - det er, hvis der ikke er kontraindikationer for denne type hvile, og lægen vil godkende kvindens beslutning om at gå i havet.

Fordelene ved havvand
Havvand i sig selv er nyttigt, fordi det indeholder næsten hele det periodiske system. Det har en masse værdifulde ingredienser, men to skal bemærkes - dette er selen med jod. Hvis jod positivt påvirker udviklingen af ​​det ufødte barn, nemlig hans mentale evner, kan selen tværtimod provosere alvorlige graviditetskomplikationer. Dette punkt skal altid overvejes og ikke være ivrig efter havbade. Selvom korte svømme kun vil styrke musklerne og hjælpe dig med at slappe af, hvilket er meget gavnligt for en gravid kvinde.

Generelt er selve det maritime klima meget nyttigt. Indånding af friskhed i havbrisen kan du forbedre vejrtrækning og blodcirkulation. Og mens hun nyder musikken fra havbrændingen, vil den vordende mor helt sikkert få en del af det positive og styrke nervesystemet.

Vi må ikke glemme et mere meget stort plus for enhver kvinde - dette er ekstern tiltrækningskraft. Da havvand er en helbredende løsning, når den interagerer med huden, renser og mættes dette følsomme væv med nyttige sporstoffer. Som et resultat forstærkes gasudvekslingen på det cellulære niveau, niveauet af blodtryk stabiliseres, ødem forsvinder.

Korrekt solbadning
Nu til solbadning. Naturligvis er solen i moderate doser fordelagtig. Men under graviditet kræver enhver procedure, endda opnået naturligt, ekstrem forsigtighed. Nyd det blide solskin, skal den vordende mor huske følgende:

 1. Langvarig eksponering for den brændende sol kan føre til blødning i livmoderen.
 2. En gravid kvindes krop er især følsom overfor solen, så besvimelse kan forekomme ved overophedning.
 3. Lidenskab til solbadning kan forårsage åreknuder i benene.
 4. Og endnu et minus er pigmentpletterne, der ødelægger udseendet markant.

Hvis de varer, der er nævnt ovenfor, er inkluderet i samlingen af ​​nyttige anbefalinger, og de følges, vil den kommende mors ferie være vellykket.

Risikofaktorer

Det vides, at plus og minus altid er i tæt interaktion. Det er sådan, hvordan verden fungerer. Derfor er en romantisk sommerferie ved havet for en gravid kvinde muligvis ikke skyfri, men skjuler den virkelige trussel.

Graviditetsrisikofaktorer

Her er nogle farlige forhold, når tilbringe tid ved havet kan blive til:

 1. For tidlig frigørelse af placenta er den mest almindelige komplikation af sommerhvile. Faktum er, at morkagen af ​​naturlige årsager er placeret meget lavt i livmoderhulen. Selv en lille belastning øger risikoen for blødning. Denne patologi kan påvises ved hjælp af ultralyddiagnostik.
 2. Truslen om abort kan også udvikle sig på baggrund af ændrede klimatiske forhold og øget stress. Risikoen for spontanabort kan kun fjernes ved streng sengeleje. Undertiden varer denne periode indtil fødslen.
 3. Fænomenerne toksikose i anden halvdel af graviditeten er kendetegnet ved forekomsten af ​​alvorligt udtalt hævelse hos en kvinde. På denne ugunstige baggrund kan blodtrykket hoppe, og protein kan forekomme i urinen. Denne tilstand truer også det normale graviditetsforløb.
 4. Sandsynligheden for allergiske reaktioner øges altid dramatisk, når en person skifter klimazoner. Derfor, hvis den vordende mor har en tendens til allergi, er det bedre at opgive lange ture under graviditeten.

Hvis problemerne beskrevet her ikke komplicerer en fremtidig mors liv, har hun ret til at drømme om havet og kan endda forberede sig til en tur. Ifølge læger er det mest bekvemme tidspunkt at slappe af midt i graviditeten. I denne periode føler næsten alle kvinder sig ganske komfortable, hvilket kun vil bidrage til en god hvile.

Sikkerhedsregler

Og endelig et par tip, der kommer godt med i din ferie. Disse henstillinger bør læres ud af hjertet, fordi sikkerheden for den fremtidige mor og barn afhænger af dem.

 1. Det anbefales ikke at foretage nogen tur før drægtighedsperioden på 12 uger. I denne periode er der en aktiv dannelse af hovedorganerne og systemerne i fosteret. Du kan ikke rejse til havet efter 34 uger.
 2. Tilhængere af resten ”vilde” bliver nødt til at opgive de sædvanlige traditioner og vælge mere komfortable levevilkår. En god mulighed: et pensionat, et sanatorium, et lejet hus.
 3. Ved en temperatur på havvand under 22 grader er det bedre at nægte at bade, da koldt vand kan provokere livmoderens muskeltone.
 4. Efter svømning i havet er det ikke nødvendigt at tage et brusebad med det samme. Lad næringsfugtigheden suge ind i huden.
 5. Når du er i vandet, skal du nøje lytte til dine egne følelser. Hvis træthed eller tegn på hypotermi vises, skal badning straks stoppes.
 6. Det er også klogere at afvise støjende underholdningsbegivenheder. Det er bedre at tilbringe aftener på stranden eller gå i et parkområde.

Afslutningsvis er det kun at minde om, at når den rejser til havet på ferie, er den vordende mor simpelthen forpligtet til at tage hensyn til alle nuancer, der er forbundet med den kommende tur.Faktisk afhænger babyens udvikling helt af hendes tilstand af sundhed og humør.

Video: er det muligt at rejse under graviditet

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer