Kamilleolie til ansigtet - fordele og anvendelser

Kamilleolie (Oleum Chamomillae) er et overkommeligt og værdifuldt naturprodukt. På trods af den brede vifte af dens anvendelser vil jeg gerne bemærke dens unikke egenskaber for at bevare skønheden og sundheden i hudens ansigt og krop.

Kamilleolie til ansigt

Historien om brugen af ​​essentiel olie i kamille stammer fra det gamle Egypten. Europa satte pris på egenskaberne ved kamille i det 17. århundrede. Parkinson beskrev den magiske effekt af en plante på kroppen som et resultat af badning.

klassifikation

Der er flere typer olier:

 1. I apotekskæder kan du købe et rimeligt prissat eterisk olie, der fås ved dampdestillation fra romerske kamilleblomster, har et sådant produkt i blåt eller blåt.
 2. Brug ansigtsolie til kosmetiske formål. Det ekstraheres med ekstraktionsmiddel tilsat til tørstof.

Den kemiske sammensætning af kamilleolier

 • Flavonoider (luteolin, apigenin).
 • Alpha bisabolol.
 • Kumarer - inden for kosmetologi er værdifulde som aromaer.
 • Bisabolol er et naturligt, sikkert stof, der bruges i børns kosmetik.
 • Farnesol - har en let lugt af liljekonvalen, justerer talgkirtlerne.
 • Kadinener er et kulhydrat.
 • Terpener er en iltholdig organisk forbindelse.
 • Limonen tones op, giver en behagelig bemærkning om citron og nåletræ.
 • Kumminaldehyd - giver en let, behagelig karvearoma.

Azulen (Hamazulen) er et aktivt, allergenisk olieagtigt stof med en stærk aroma. Det er hovedkomponenten i kamille.

Egenskaber ved essentielle og kosmetiske kamilleolier

Dette stof kan kaldes et balsam til ansigtshud. Det har ingen kontraindikationer og kan bruges selv i dens reneste form.

Værdifulde egenskaber til hudpleje i ansigtet:

 • antiseptisk;
 • bakteriedræbende;
 • antiinflammatorisk;
 • beroligende;
 • aktivering af blodcirkulation
 • rengøring;
 • regenererende;
 • antioxidant.

Et ekstrakt af kamilleblomster er en god naturlig analog til elitekosmetik. Det vinder med sin naturlighed og mangel på syntetiske tilsætningsstoffer og duftstoffer såvel som overkommelige priser.

Effekten af ​​at bruge kamilleolie kommer ikke længe, ​​resultatet er især mærkbar hos mennesker, der lider af tør hud, dermatitis, rosacea og pustulære udslæt.

Det har uvurderlige anti-aging, toniske og regenererende egenskaber, som gør huden hvid. Som et resultat af brugen kan du slippe af med aldersrelaterede alderspletter. Det vil hjælpe med at lindre rødmen og give jævnhed i tarm i dermis. I voksen alder glatter rynker, giver en løftende virkning og korrigerer ansigtets form.

Det er en fremragende og ufarlig hjælper til teenagerhud, der strammer porerne, opløser sorte pletter.

Kosmetiske olieopskrifter

Opskrifter baseret på kosmetisk kamilleolie

 1. En creme til foryngelse fremstilles ved at blande: destilleret vand (200 g), kamilleblomstekstrakt (50 g), biavlsprodukt - voks (60 g), boraks (5 g). Alle ingredienser opvarmes i vandbad under omrøring kontinuerligt. Opbevares ved en temperatur på +5 grader. Effektiv ved daglig brug.
 2. Balsam for at give blødhed til for dehydreret hud: brug en blanding af kamilleekstrakt (1 spsk. Ske), kalkether, mandel og einer (tre dråber hver).
 3. Et middel mod udslæt og acne fremstilles ved at kombinere eucalyptusestere, geraniums og kamilleolie. Anvendt med applikationsteknik. Bomuldspuden fugtes med sammensætningen og efterlades på det berørte område af huden i 20 minutter.
 4. En velkendt og praktisk form til påføring er creme. For en hudoverflade med tegn på tørhed blandes blomsterolie (1 spsk.ske), jojoba og roseester (2 dråber hver).
 5. En blanding af koncentrater af blomster og oliven har en gunstig effekt på huden under påvirkning af massage.
 6. Sammensætningen, der er fremstillet af de samme dele af ekstrakter af jojoba og kamille, er udelukkende egnet til bekæmpelse af fine rynker under øjnene.
 7. Den nemmeste måde at forberede et hud revitaliserende produkt er at blande den sædvanlige hjemmecreme med kamilleolie. For en enkelt dosis er 5 dråber nok.
 8. Lavendelekstrakt, hvedekim, blå kamille, granuleret sukkerkrat - til skånsom rengøring af huden fra døde epidermale celler.

Opskrifter med æterisk olie i sammensætningen

 1. Et stof til fjernelse af pigmentering og fregner med blegningsegenskaber fremstilles ved at blande 0,5 teskefulde salt, hvedeether (10 dråber), citronkoncentrat og blå kamilleether (5 dråber hver). Brug en applikator, når du ansøger.
 2. Gnidet cottage cheese med honning og blomsterether (4 dråber). Det påføres i 30 minutter. Bidrager til afhjælpning af overhuden.
 3. Tør is af is: destilleret vand (100 ml), blandet med kamille-essentiel olie, frosset. Tonic til daglig brug.
 4. Anvendelse med inkludering af æterisk olie af geranium (2 dråber), kamille og nelliker (én ad gangen) - sådan forberedes et effektivt middel mod acne.
 5. Sammensætning til lindring af træthed: kamilleether (2 dråber), blandet med koncentrater af levei og patchouli (1 dråbe hver). Påfør i stedet for fløde.
 6. En blanding af to dråber af et blomsterkoncentrat med citron og fyrretræolie (1 dråbe hver) - denne sammensætning renser huden dybt og hjælper med at indsnævre porerne.
 7. Rivet agurkmaske med kamilleekstrakt. Påfør på ansigtet og lad huden næring (20 minutter). Effektive midler til friskhed.
 8. Balsam til dehydreret hud: en kombination af æteriske olier af kamille, orange og palisander giver hydrering og giver en sund glød til ansigtets hud.
 9. Æterisk olie i ufortyndet form påføres patogene udslæt (herpes, acne). Fremmer hurtig heling og fjernelse af smertsymptomer. Regenererer huden.

Ved anvendelse af kamilleolie til enhver hudtype kan du opnå epitelisering i høj kvalitet og restaurering af turgor.

Video: egenskaber og anvendelser af kamilleolie

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer