Ylang-ylang olie til ansigtet - fordele og anvendelser

Når du går til en specialforretning til hudplejecreme, kan du snuble over et stort udvalg af kosmetiske produkter. Skønhedssektoren tilbyder os et bredt udvalg af produkter til enhver hudtype i kampen mod forskellige problemer. Hvis du tror på etiketterne og de høje løfter, kan disse produkter ændre ansigtets hud fuldstændigt - stram, gør det mat, rent, glat og strålende. Blandt al denne mangfoldighed vender kvinder i stigende grad tilbage til rødderne - de bruger naturlige olier til deres pleje. Blandt de populære og virkelig effektive hudplejeprodukter er ylang-ylang olie. En masse cremer til hud og krop, forskellige lotions og tonics er lavet på dens basis. I denne artikel vil vi tale om ren ylang-ylang olie - hvordan den fungerer på huden og hvordan man bruger den korrekt.

Ylang-ylang ansigtsolie

Nyttige egenskaber ved ylang-ylang olie til ansigt

Ylang-ylang er en blomstrende plante, der vokser i de asiatiske tropikker. Den fantastiske aroma af lysegule blomsterstande har erobret hele verden for længe siden - storslåede parfumeriprodukter fremstilles på basis heraf, olie bruges til aromaterapi, selv til medicinske formål. Det menes, at ylang-ylang olie perfekt beroliger, normaliserer blodtrykket. Ekstern brug af olie kan lindre hudproblemer. Og ylang-ylang olie er en rigtig afrodisiakum, uden hvilken ingen bryllupsceremoni kan gøre i Indonesien. Hvad er fordelene ved olie for vores kvinder? Hvordan påvirker det overhuden, lad os prøve at finde ud af det.

 1. Anti-aging pleje. Olien indeholder fenoler, der stimulerer blodcirkulationen i de dybe lag af overhuden. Faktisk er en storskala hudregenereringsproces lanceret. Med kursuspåføring af olie strammes ansigtet mærkbart, det ovale er komprimeret, linerne på kindbenene bliver mere klare. Det er godt at bruge olien mod hældende brylya - i kombination med koldterapi og kosmetisk massage kan du slippe af med dem. Olien er perfekt til moden og aldrende hud.
 2. Acne og betændelse. Ylang-ylang olie har en udtalt antiseptisk effekt på grund af indholdet af en bestemt mængde alkohol i dens sammensætning. Olien fjerner blidt betændelse og rødme, lindrer hævelse, heler væv perfekt uden ar og ar. På samme tid tørrer olien ikke ud og strammer ikke huden, efterlader ikke skrælende acne og de berørte områder på plads.
 3. Farve og tone. Dette værktøj er effektivt til brug, selv i mangel af synlige problemer med overhuden. Olie toner forsigtigt huden, lyser farven ud, fjerner mørke cirkler og poser under øjnene. Ved hjælp af olie kan du opnå den perfekte udstråling af huden - nu behøver du ikke at påføre et tykt lag fundament og pulver under makeup for at skjule defekter.
 4. Til tør hud. Olien er perfekt til tør, solbrændt eller forvitret hud. Det nærer, fugter og beriger huden med vitaminer, gendanner det naturlige beskyttende lag. Ved regelmæssig brug af olie skabes en subtil barriere på huden, som beskytter overhuden mod de aggressive effekter af ultraviolette stråler, salt hav eller kloreret vand i poolen.
 5. Til fedtet hud. Ylang-ylang olie er en af ​​de få olier, der kan bruges til både tør og olieagtig hud. Et sådant produkt efterlader ikke et fedtlag på overhuden med en drivhuseffekt, tilstopper ikke porer, men fjerner snarere sorte pletter, hæmmer aktiviteten af ​​talgkirtlerne og indsnævrer porerne.Ved hjælp af ylang-ylang olie kan du gøre huden mere mat og attraktiv.

Derudover bruges olie til hårpleje - dette gør dem levende, smidige og strålende. Ylang-ylang olie er effektiv til svage, tynde og beskadigede negle - smør hver dag neglepladerne med olie for at styrke dem fra rødderne.

Hvordan bruges ylang-ylang olie til ansigt?

For at drage fordel af et kosmetisk produkt skal det bruges med omhu.

Sådan bruges ylang-ylang olie til ansigt

 1. Olie skal påføres strengt på rengjort hud. Fjern makeup med specielle produkter, der fjerner makeup-rester og støv fra dybe porer.
 2. Forvarm olien i et vandbad, eller sænk flasken ned i varmt vand. Varm olie er meget mere fordelagtig for huden.
 3. Anvend under ingen omstændigheder ylang-ylang-olien i sin rene form, den er stærk nok og kan aggressivt påvirke huden. Ylang-ylang blandes normalt med baseolier - ethvert kosmetisk produkt kan blive en base. Hvis der ikke er nogen cremer til rådighed, skal du bare bruge den olivenolie, der findes i ethvert hjem.
 4. Olie påføres huden i en mængde af 5-6 dråber, som gnides omhyggeligt ind i overhuden med massage bevægelser. Det er især værd at arbejde på området omkring øjnene, nasolabial trekant, nakke, pande. Som regel er disse hudområder de første, der gennemgår aldring.
 5. Efter påføring af olien skal du forlade huden i en time, så resterne af det kosmetiske produkt absorberes. Hvis der forbliver et tyndt lag olie på huden efter en time, kan du tørre det af med et papirhåndklæde og skyl dit ansigt med koldt vand.
 6. Ylang-ylang olie kan bruges om natten som natpleje. Men for dette skal du lægge en særlig pudebetræk på puden for at undgå fedtede mærker på sengen.
 7. Fra ylang-ylang kan du lave en vidunderlig krat, der perfekt eksfolierer overskydende hud og forfrisker ansigtet. Hæld lidt bordsalt i olien og fortynd sammensætningen med citronsaft. Syrer brænder forsigtigt det døde hudlag, salt i stedet for en børste fjerner alt unødvendigt fra overhuden, og olie nærer og beroliger irriteret hud. Sådan skrælning kan udføres ikke mere end en gang om ugen.

Hold ylang-ylang olie altid med dig. Sæt whisky dråbe - dette vil hjælpe dig med at slappe af og slippe af med hovedpine. Lav en let massage af nedre del af maven med olie - dette vil undertrykke kramper med menstruationssmerter.

Ansigtsmasker med ylang-ylang olie

For at øge effekten af ​​olien kan den kombineres med andre lige så nyttige komponenter.

Ansigtsmasker med ylang-ylang olie

 1. Olie, aloe juice, kamille bouillon. Hvis du har problemer med huden, skal du bare bruge denne opskrift. Bland smøret i halvdelen med en stærk kamillebuljong, tilsæt lidt aloe juice og påfør blandingen på hudens ansigt. Efter den første applikation vil du bemærke, at rødmen vil forsvinde, og hævelse og betændelse bliver meget mindre udtalt. Ved regelmæssig brug af masken kan du fjerne acne helt.
 2. Kartoffel- og smørterninger. Dette er et fremragende middel til aldring og moden hud. Rå kartofler skal rives og presses juice fra det. Stivelse, der findes i kartofler, strammer huden perfekt. Bland juice med olie i forholdet 3: 1, hæld i en form til frysning af terninger, placer i køleskabet. Tør dit ansigt hver aften efter at have fjernet makeup. De kolde toner perfekt, og kartoffelsaft med ylang-ylang olie giver en kraftig løfteeffekt.
 3. Olie, honning, æggeblomme, creme fraiche. Bland alle ingredienserne i lige store mængder, så får du en nærende bombe, der perfekt gendanner og fugter tør hud. Til masken skal du tage naturlig honning og fed creme fraiche.
 4. Citronsaft, protein, smør og havregryn. Hvis du har fedtet hud, skal ovennævnte ingredienser sættes til masken med ylang-ylang. Med forstørrede porer tilsættes citronsaft også.Masken gør huden mat uden olieagtig glans efter den første påføring.

Husk at du kan passe på din hud når som helst. Alle frugter, grøntsager og bær, juice, mejeriprodukter kan blandes med olie. Olie kan føjes til traditionelle masker, som du er vant til at bruge. For enhver af din pleje vil huden sige "tak" og svare med naturlig udstråling og sund elasticitet.

Brug den fantastiske ylang-ylang olie ikke kun til pleje af hår, negle og hud. Føj olie til aromalampen - det vil fylde rummet med den delikate aroma fra Østen og troperne. Erotisk massage kan udføres med ylang-ylang olie - dette øger styrken perfekt. Tilsæt olie i badet for at slappe af efter en lang dag på arbejdet. Berig dine cremer, lotioner og tonik med olie - du får huden smidig, sund og ren!

Video: Ylang Ylang Essential Oil

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer