Ansigt orange olie - fordele og applikationer

Alle æteriske olier er udstyret med bakteriedræbende og antiinflammatoriske egenskaber. De bruges ofte i aromaterapi og kosmetologi, vi er interesseret i den anden mulighed. En åbenlys repræsentant for esterne er orange olie. Det lugter dejligt om sommeren, efterlader en subtile noter af zest, forbedrer hudtilstanden. I dag vil vi overveje de vigtigste punkter forbundet med de positive aspekter af etheren og metoderne til dens anvendelse.

Ansigt Orange Essential Oil

Hvad er fordelene ved orange etherhud

 1. Sammensætningen bruges ofte til at forbedre hudens tilstand. Air er berømt for sin evne til at dække ansigtet med en beskyttende film og beskytte det mod miljøfaktorer. Orange olie gendanner, fremmer den naturlige regenerering af væv på celleniveau.
 2. Det er værd at nævne hver for sig, at det værktøj, der diskuteres, ikke kun er egnet til nogen bestemt type overhuden. Det påvirker ideelt skønheden og sundheden i alle hudtyper (inklusive overdrevent følsom).
 3. Værdien ligger i det faktum, at sammensætningen renser porerne, lukker dem, fjerner inflammatoriske processer på et tidligt tidspunkt. Ether hvidgør fregner og stærk pigmentering, skaber ansigt og hudfarve.
 4. Råmaterialer kontrollerer frigørelsen af ​​talg, så det er velegnet til brug af mennesker med konstant forurening af ansigtet. Hvis du er træt af at bekæmpe hudens glans, vil orange olie normalisere udskillelsen af ​​fedt.
 5. Sammensætningen reflekteres positivt i ansigtet med ansigtsrynker og de første tegn på visne. Ved at trænge ind i porerne accelererer frigørelsen af ​​kollagen og elastinfibre. En oval i ansigtet dannes på denne jord, en kæbelinie fremhæves, for tidlig aldring forhindres.
 6. Æteriske olier af enhver type, herunder citrusfrugter, fjerner giftige stoffer fra cellerne. Takket være dette er ansigtet synligt forynget, den naturlige glans vender tilbage. Det er værd at nævne etherens ernæringsmæssige, regenererende og fugtgivende egenskaber.
 7. Med en stærk ruhed og sagging citrusester bliver et uundværligt værktøj. Det er bedre at kombinere det med andre naturlige olier, f.eks. Oliven eller majs. Et sådant værktøj vil lindre afskalning og gendanne hudceller.
 8. Fagfolk inden for kosmetologi gentager enstemmigt, at brugen af ​​dette produkt til problemhud har en positiv effekt på ansigtets generelle udseende. Dette bliver muligt, fordi de bakteriedræbende egenskaber ved orange ether dræber bakterier, behandler acne, acne, mavesår, sorte pletter.
 9. Sammensætningen, der diskuteres, kontrollerer blodcirkulationen, renser blodkarene fra kolesterol og toksiner og forlænger derved ungdommen. I østlige lande smøres acne-spor med dette værktøj til delvis blegning af dem. Olie udjævner også arvæv.
 10. Meget ofte bruges råvarer til fremstilling af kosmetiske produkter. Vi taler om cremer, salver, tonics, lotions, masker, serums, balsamer, emulsioner og parfumer. Ether tilsættes massivt til badeprodukter for at eliminere cellulite og klare hududslæt.

Ar Orange Aether

Hvis der er spor af acne, arvæv, gamle ar i ansigtet, kan du prøve at fjerne dem med det præsenterede produkt i stedet for at bruge dyre apoteksmediciner. For at opnå effekten skal du udføre ca. 10 procedurer.

Ar Orange Aether

Så kombiner 6-8 dråber af den vigtigste citruskomponent med 20 gr.kartoffel eller majsstivelse. Indtast efter skøn olivenolie eller mandelolie i en mængde på 2 ml. Stir.

Påfør denne sammensætning med en kosmetisk børste over hele hudens overflade. Men rør ikke området omkring læber og øjne. Lad produktet stå i mindst en halv time. Skyl derefter, tør ansigtet med is og påfør fløde. Gentag disse trin 2 gange om ugen.

Olieolie skinner i ansigtet

Sammensætningen betragtes som ideel med hensyn til hudpleje af ansigtet af den olieagtige type, så den skal bruges til at eliminere fedthed og til at rense porerne. Blodcirkulationen stiger også, pH-niveauet normaliseres.

Slib en håndfuld havregryn i en blender, kombiner med varm mælk til grødtilstand. Indtast 6-7 dråber af den diskuterede æter, gnid denne sammensætning over huden (skrælningsprocedure).

Lad masken stå på i cirka et kvarter, skrub derefter dit ansigt igen og vask dig selv med koldt vand. Derudover kan du tørre huden med isterninger for at indsnævre porerne. Gentag manipulationer tre gange om ugen.

Orange olie til tør hud

Det er allerede blevet sagt, at en af ​​de største fordele ved denne type olie er dens evne til at fugtige huden på det cellulære niveau. Orange olie fastholder fugt, eliminerer ruhed og kæmper med stærk følsomhed.

Til madlavning skal du kombinere 8 gr. gær med 4 dråber orange olie og en velling af en avocado. Påfør på huden og gnid. Lad stå i en halv time, fjern med vand.

Acne orange lugt

Sød æterorange har helbredende egenskaber, der giver dig mulighed for effektivt at pleje problemhuden. Råmaterialet eliminerer perfekt inflammatoriske processer i form af acne og mavesår. Det anbefales også at bruge olien som profylaktisk.

Acne orange lugt

Som et resultat af den systematiske anvendelse af sammensætningen kan du undgå udvikling af acne, acne og komedoner. Produktet anbefales især til personer med forøget olieagtig hud. Citrusether har ikke vist sig dårligt ved fjernelse af alderspletter, ar og ar, der forbliver efter acne.

Det er også vigtigt at følge enkle regler. Husk, i kampen mod acne er det strengt forbudt at anvende produktet i dets rene form på huden. En stærkt koncentreret forbindelse kan alvorligt skade væv. I sjældne tilfælde tillades ether at blive anvendt lokalt. Udfør proceduren, hvis der kun er nogle få acne i ansigtet.

Glem ikke at orange i andre tilfælde skal blandes med forskellige kosmetik. Blandt disse komponenter kan der ofte skelnes mellem basisk kosmetisk olie, lotioner, cremer, masker og lotioner.

Masker med orange æter

 1. Ether af orange med mandelolie. Brug en kop af en passende størrelse, en lille er påkrævet. Kombiner 12 ml. mandelolie og 5 dråber af den præsenterede ether. Det anbefales at distribuere produktet over et for dampet ansigt. Vent ca. 25-30 minutter, vask derefter med varmt vand.
 2. Ler med et kyllingæg. Fortynd i beholdere på 30 gr. blå ler med 50 ml. grapefrugt frisk. I en separat kop adskilles æggeblommen fra proteinet. Pisk den sidste komponent. Bland derefter ingredienserne i en kop og tilsæt 3 dråber citrusether. Spred produktet i et tyndt lag over ansigtet. Fjern masken efter 10 minutter og fugt din hud med en nærende creme.
 3. Ether af palisander med orange. Rør 10 ml godt. hvedekimolie, 1 dråbe palisanderether og 2 dråber citrusether. Plantsammensætningen skal holdes på ansigtet i cirka en halv time. Vask derefter med vand ved stuetemperatur bagefter.
 4. Stivelse med creme fraiche. Rør om 20 gr. stivelse med 15 gr. rustik creme fraiche. Introducer 10 dråber citrusether. Damp dit ansigt på forhånd over dampbadet.Som et alternativ anbefales det at ty til brugen af ​​kompresser baseret på medicinske urter. Påfør med en kosmetisk spatel. Lav en let massage. Efter en halv time skylles produktet med en hibiscus-infusion. Fugt dit ansigt med fløde. Som et resultat får du effekten af ​​Botox.
 5. Mango med drueolie. Drej til en homogen masse på 20 gr. avocadomasse, 15 dråber druefrøolie og 5 dråber orange æter. Rens dit ansigt på forhånd med en blød krat. Påfør masken i masserende bevægelser. Anti-aldringslaget skal være stramt. Fjern en sammensætning med varmt vand efter en halv time. Som et resultat forsvinder små rynker og folder. Huden er tonet i sin helhed og modtager værdifulde stoffer.

Citrusether har en masse nyttige egenskaber. Den korrekte anvendelse af sammensætningen i kosmetologi opnår imponerende resultater på kort tid. Følg de enkle tip, så der i fremtiden ikke er problemer med ansigtets hud.

Video: hvordan man fremstiller orange olie

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer