Masker til ryazhenka-hår: 5 opskrifter

I en moderne verden fuld af kemikalier er naturlige produkter især værdsatte. I skønhedsindustrien forsøger de at bruge nye udviklinger, der garanterer en hurtig effekt. Men glemme eller tavse over det faktum, at tilstanden i huden, negle og hår er en indikator for kroppens generelle tilstand. For at opnå en håndgribelig virkning er halvt mål ikke nok, et omfattende supplement med vitaminer og mineraler indefra og udvendigt skal udføres. Naturlige mejeriprodukter har en rig vitaminsammensætning med et fuldstændigt fravær af kontraindikationer. Masker fra dem gendanner styrke og skinner i håret.

Hårmasker fra ryazhenka

Sammensætning og egenskaber af ryazhenka

Det fremstilles derhjemme, gærende mælk og fløde, stuet over svag varme. I en produktionsskala anvendes specielle bakteriestammer. Det naturlige produkt har en afbalanceret sammensætning, er let fordøjelig og har ingen bivirkninger. Sammensætningen af ​​ryazhenka inkluderer organiske syrer, protein, vitaminer.

Den tykke konsistens er praktisk til påføring på hår, absorberes hurtigt i hovedbunden, kræver ikke ekstra midler ved skylning. Fermenteret bagt mælk bruges i sin rene form og som basis for komplekse masker. Regelmæssig brug:

 • hjælper med at styrke hårsækkene, stopper massivt hårtab;
 • nærer og styrker strukturen, forhindrer splittede ender;
 • returnerer elasticitet, giver volumen;
 • toner op;
 • beskytter mod aggressivt ydre miljø;
 • stimulerer cellefornyelse.

Den fordelagtige virkning kan ses efter 3-4 procedurer, hårets struktur forbedres, de bliver skinnende, føjelige, stærkere. Meget nyttige produkter baseret på ryazhenka til tørt, sprødt, svækket og farvet hår.

Det er vigtigt at: Det høje indhold af fosfor og riboflavin understøtter sundheden i strengene og leverer det nødvendige materiale til fuld regenerering.

Kombinationen af ​​folkemedicin til hårpleje

I den vanskelige kamp for skønhed foretrækker de i stigende grad naturlige midler. Deres fordele:

 • ingen kemiske komponenter, parfume, farvestoffer;
 • forårsager ikke allergi;
 • handle forsigtigt;
 • let at bruge;
 • er billige.

Desuden er effekten af ​​regelmæssig brug vedvarende og sikker for kroppen. Som komponenter til masker bruges honning, æg, sennep, urter, æteriske olier. Surmælkprodukter er rige på nyttige stoffer, er godt kompatible med andre komponenter, er lette at påføre og vaske af, har langvarig effekt. Opskrifter baseret på ryazhenka har længe vist sig at være effektive og har fast indgået i arsenal af curlplejeprodukter.

Opskrifter og metoder til brug af masker

Ryazhenka er så alsidig, at den kan bruges til alle typer masker, inklusive pleje, ernæring og bedring.

Styrke rødder og struktur af hår
Tjener til at forhindre opdelte ender, justering i densitet, rodfodring. Ingredienser:

 • 200 gr. gæret mælkeprodukt;
 • 1 æg
 • 1 spsk ricinus og olivenolie.

Alle ingredienser undtagen ægget blandes, opvarmes i et vandbad. Ægget bankes i skum, hældes i en blanding med en tynd strøm under konstant omrøring. Det påføres langs hele krøllens længde, jævnt fordelt, dækket med en film og isoleret. Proceduren tager 40 minutter. Derefter vaskes det forsigtigt med varmt vand til en behagelig temperatur.

Ernæring og forebyggelse
Kun gæret bagt mælk uden tredjepartsadditiver anvendes. Det påføres håret, isoleres, ældes i en halv time.Efter vask af sammensætningen skylles med kamillebuljong eller vand med et par dråber citronsaft. Basalzonen modtager et kompleks af vitaminer og mikroelementer, der aktiverer blodcirkulationen og processen med opvågning af hårsækkene. Krøller bliver mere tætte og lydige.

At regulere talgkirtlerne
Fedtet hår kræver en særlig tilgang. Paradokset er, at de ofte skal vaskes for at se pæn ud. Fra dette stiger fedtproduktionen endnu mere. Brug rugbrød til at normalisere arbejdet i kirtlerne. Et stykke blødlægges i gæret bagt mælk, mashes grundigt i velling og påføres hovedbunden i en varm form, masseres forsigtigt, henstilles i 30 minutter. For at øge effekten af ​​opvarmning med et håndklæde. Vaskes uden shampoo med knap varmt vand.

Masken stabiliserer kirtlets arbejde, fjerner irritation, lindrer kløe. Påfør 1 - 2 gange på 7 dage.

Regenerering og styrkelse
Sammensætningen undtagen ryazhenka inkluderer banan og flydende honning i lige store andele, 2 spsk. l.

Det skal bemærkes: et par dråber æterisk olie tilsat blandingen giver håret en delikat aroma, der vil vare 2-3 dage.

Komponenterne blandes grundigt i en blender, den resulterende masse påføres generøst på håret, der er særlig opmærksomhed mod tipene. Det rengøres under en hat, isoleret. Det varer 20-30 minutter, derefter vaskes håret uden shampoo. Masken er rettet mod nærende krøller, styrkelse i hele længden, beskyttelse mod ydre påvirkninger.

Stop og forhindrer prolaps
Der er mange grunde til, at hår begynder at falde ud. Blandt dem er de førende positioner besat af kroniske belastninger, et ugunstigt miljø, mangel på næringsstoffer og vitaminer, en skrøbelig hårstruktur og cirkulationsforstyrrelser i hovedbunden. Med de fleste af forudsætningerne, udtynding af krøller, vil en kompleks maske hjælpe med at klare.

1 pakke farveløs henna fortyndes i 75 ml. gæret bagt mælk, kør i et råt æg og bland grundigt. Påfør langs hele krøllens længde, kør let ind i massen af ​​hår med fingrene, dæk og indpak. Eksponeringstiden for masken er 1 time. Sammensætningen vaskes af med varmt vand med en lille mængde shampoo, efter vask skal balsam påføres. Anbefalet brugsfrekvens - 1 gang på 4-5 dage. Resultatet kan ses efter 2 uger, strengene styrkes, bliver skinnende, elastiske, hudtilstanden normaliseres, nye hårsækker vågner op.

Masker er perfekt kombineret med urteafkogninger af kamille, brændenælde, egebark, kuldrod som skylning. Det skal huskes, at mejeriprodukter lyser håret, så med farvede krøller er det værd at overveje brugen af ​​andre nærende og opstrammende stoffer.

Video: ryazhenka til hår

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer