Hårmasker til solsikkeolie

Et så simpelt og udbredt produkt som solsikkeolie kan være en effektiv redningsredskaber til overdreven og sprødt hår i enhver sæson. Hjemme-kosmetik er berømt for det naturlige ved alle ingredienser og overkommelige priser, så masker og komprimerer med solsikkeolie er en meget rentabel mulighed for at opretholde sundt hår: billigt, let at bruge og effektivt. Mager råvarer er altid ved hånden, derfor vil det hjælpe selv i krise eller "felt" -forhold. Spar dig nogle værdifulde opskrifter til at gendanne krøller med solsikkeolie - og brug det med fornøjelse.

Hårmasker til solsikkeolie

Hvad er fordelene ved solsikkeolie

Vegetabilsk olie af høj kvalitet er et lager med vitaminer og værdifulde syrer, der nærer og heler celler. I tilfælde af hår har de en maksimal gavnlig virkning:

 1. De holder fugt i krøller, hvilket forhindrer dem i at udtørre selv under den brændende sol eller i den tørre luft i opvarmede rum.
 2. Gendan hårsneglen struktur, udjævner vægten, så håret bliver glat og lydigt, mindre brudt og delt, bedre kæmmet.
 3. De mætter pærerne med næringsstoffer, som stimulerer hårvækst, nærer hovedbunden og sparer mod tør skæl.
 4. Returnerer en sund glød og rig farve til håret, selv når det er farvet.
 5. De hjælper med at udjævne krøller, som ofte udsættes for kemisk behandling og varmebehandling: maling, anvendelse af resistente kosmetik til styling, krølning, glatning og andre procedurer.
 6. Fjern effekten af ​​elektrificering.

Takket være midlerne med tilsætning af naturlige olier bliver håret lydigt, passer smukt, får blødhed og glans og er også altid beskyttet mod effekterne af sol, frost, regn, hvilket gør krøllerne kedelige og livløse.

Sammensætningen af ​​solsikkeolie inkluderer keratin og fosforsyre, der opretholder hårets elasticitet og en sund hovedbund. Det indeholder også oliesyre og linolsyre, vitamin A, E, gruppe B, calciferol og andre værdifulde forbindelser. Antioxidanterne i olien holder op med at ældes og holder håret "i live". Raffineret olie er sikker, derfor kan den bruges i alle situationer på alle hårtyper.

Regler for udvælgelse af olie og anvendelse

For at gøre resultatet behageligt behageligt fra tid til anden skal du følge et par enkle anbefalinger om brugen af ​​solsikkeolie i hårkosmetik:

 1. Vælg rene filtrerede råvarer. Ideelt set bør dette være et koldpresset produkt, hvor alle fordelagtige stoffer opbevares. Tilstedeværelsen af ​​suspenderet stof er ikke et problem, fordi det indeholder fosfatider - disse bioaktive stoffer er nyttige til krøller.
 2. Indehavere af tørt og sprødt hår kan bruge olien selv i sin rene form, men til fedtet eller normalt skal du fortynde olien med urteafkogning eller tilsætte citrusether. Koncentreret fedtet ekstraktion kan være vanskeligt for huden med aktive kirtler.
 3. Masker med solsikkeolie elsker varme og er mere aktive, når de opvarmes. Derfor, før du introducerer den fede bestanddel i blandingen, tilrådes det at opbevare den i et vandbad og bringe den til en temperatur på + 30- + 40 grader, ikke mere - olien holder varmen godt, du kan brænde den delikate hovedbund med en varm blanding. Af samme grund tilrådes det at indpakke sådanne masker og lotioner efter påføring: først med polyethylen og derefter med et håndklæde. Det er dog ikke værd at holde produktet i lang tid - håret skal trække vejret. En sådan maske kan typisk tåle 10-30 minutter afhængigt af andre aktive komponenter i dens sammensætning.
 4. Det er bedre at anvende produktet på tørre krøller - på den måde absorberes det bedre og trænger dybere ind i strukturen på krøller. Først påføres blandingen på hårrødderne, mens huden masseres og fordeles derefter omhyggeligt langs hele længden til enderne.
 5. Skylleolie er ikke altid let. Til at begynde med kan du anvende en lille shampoo tør og forsøge at opløse hovedparten af ​​produktet på denne måde, fordele det gennem håret og derefter skylle med varmt vand. Herefter påføres sæbeopløsningen en anden gang. Hvis olien er dårligt udvasket, hjælper sur juice - tilsæt et par dråber citron frisk til vandet.

For at opnå en varig effekt er det bedst at tage et forløb - 10-15 applikationer i træk. For tørt hår - 2 gange om ugen, for fedtede - 1 gang på 7-10 dage. De anbefales dog ikke at blive brugt regelmæssigt; efter afslutningen af ​​et sundhedsforbedrende kursus får håret hvile i et par måneder.

Varmpresset olie kan bruges til kosmetiske formål, men det vil være mindre effektivt. Et sådant produkt kan skelnes ved farve og lugt: det er normalt en mørkebrun-te-væske med en udtalt aroma af stegt frø og et muligt sediment. Koldpresset olie har som regel ikke en lugt, eller den er delikat, græsklartet, og råmaterialets farve er lys gylden.

Advarsler og kontraindikationer

Solsikkeolie passer til alle og skader ikke ringlets. Det skal dog bruges i små mængder og sjældent, så strengene ikke synes tunge og beskidte. Virkningen af ​​ernæringsproceduren varer i lang tid, og dens for tidlige gentagelse fører til en slags overdosis. Håret skal trække vejret, så løbet af olie udføres i tilfælde af behov for at forbedre og genoprette krøller. Til forebyggende formål er det nok at bruge det 1-2 gange om måneden.

Naturligvis er det kun muligt i kosmetiske procedurer at anvende frisk, ikke-stegt olie uden urenheder. Og hvis skarpe aktive komponenter, for eksempel opvarmning af væsentlige dråber, er inkluderet i produktet, er det nødvendigt at overvåge ældningstiden for masken.

Nyttige opskrifter med solsikkeolie

 Håropskrifter med solsikkeolie
Med tilsætningen af ​​en helbredende ingrediens fremstilles balsam, indpakning og hårmasker, der kræver skylning, ofte, da denne olie har en temmelig tung struktur og er mærkbar på håret. En stor mængde olie vaskes af med shampoo, og en mindre mængde er nok til at skylle med varmt syrnet vand eller et afkog af urter, såsom kamille, burdock, brændenælde, tistel, plantain.

Flassebalsam
Hvis din hovedbund tørrer op, er der en brændende fornemmelse og en følelse af tæthed, vil en sådan opskrift være meget nyttig:

 • 30-40 ml calendula-infusion;
 • 30-40 ml kamilleafkogning;
 • 25 ml olie;
 • 50 ml infusion af egebark;
 • 4 dråber tea tree olie;
 • 1 æggehvide.

For at fremstille produktet er det nødvendigt at piske proteinet med olie i et skum og derefter introducere de flydende komponenter. Denne balsam fordeles over håret med vægt på hovedbunden og er i alderen 10-15 minutter. Det er nødvendigt at fremstille præparatet frisk hver gang - med tiden går nyttige forbindelser i opløsning, og blandingen forsvinder. Du kan bruge kurset i 10 procedurer.

Rehabilitering af beskadiget og træt hår: indpak med solsikkeolie
For at gøre dette behøver du kun ca. 50 ml olie - hvor meget der tager på hårets længde. Produktet skal opvarmes i vandbad til kropstemperatur, påføres tørre låse og indpakkes med en film eller pose. Olie opbevares i 30-40 minutter, i nogle tilfælde - en time. For at øge effektiviteten kan du bruge en hårtørrer i varm tilstand, lede en strøm af luft over posen for at opretholde temperaturen eller blot vikle hovedet i et badehåndklæde.

Efter den specificerede tid vaskes hovedet med shampoo og får tørt håret naturligt. Proceduren kan udføres en gang om måneden.

Gør-det-selv skånsom reparationsshampoo
Til periodisk brug kan denne opskrift være praktisk:

 • mælkebøtte og brændenælde blade - 10 g hver;
 • lavendelolie - 6 dråber;
 • vand - 20 ml;
 • sæbe komponent - 50 ml;
 • solsikkeolie - 5 ml.

Tilberedning af shampoo er enkel: du skal fylde bladene med vand og holde i et vandbad i cirka 20 minutter. En anstrengt bouillon blandes med en base og olier. Værktøjet styrker og forfrisker håret.

Maske til normalt til fedtet hår mod splittede ender
For at holde håret længere rent og friskt og heller ikke beskadiget under styling kan du bruge denne maske:

 • geraniumolie - 3-4 dråber;
 • solsikkeolie - 25 ml;
 • citronsaft - 25-30 ml.

Den færdige, grundigt blandede masse påføres håret, indpak hovedet og stå masken i 40 minutter. Derefter vaskes håret med shampoo.

Ernæringselixir til tørt hår
En sådan maske vil hjælpe, hvis du ofte bruger en hårtørrer, farver, krøller eller bærer løst hår i sne og i solen. Det blødgør hår, gendanner strukturen og gendanner glansen.

Du har brug for:

 • 1 æggeblomme;
 • ricinusolie - 15 ml;
 • solsikkeolie - 30 ml;
 • kefir med højt fedtindhold - 100 ml.

For at tilberede olien skal du blande med kefir og varme i et vandbad og derefter gå ind i den piskede æggeblomme. Den resulterende blanding påføres jævnt på håret langs hele længden og indpakningen. Hold masken i mindst en time, skyl derefter med shampoo.

Bland til aktiv vækst
For at gøre dit hår tykt kan du lave en sådan nærende maske:

 • 50 ml solsikkeolie;
 • 50 ml creme fraiche;
 • 290 g sennepspulver.

Sennep skal blandes med creme fraiche, hvorefter tilsættes varm olie. Massen piskes med en visp, og det resulterende skum påføres hårets rødder og langs hele længden. Hår skal pakkes ind for at få en bedre effekt. Efter 20 minutter kan masken vaskes af.

For at se, om komponenten passer til dig, skal du se dit hår reagere på masker. Måske er det solsikkeolie, der hjælper dig med at genvinde perfekt glans og volumen.

Video: solsikkeolie til hår

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer