Syltet ingefær til vægttab: fordele og anvendelser

Hvis en person, der besluttede at bekæmpe overvægt, stilles et spørgsmål - hvordan skal han slippe af med hatede kilogram, vil han i de fleste tilfælde entusiastisk svare på sine planer for at gå på gymnastiksalen, en ny stiv diæt og en hel liste over nyttige aktiviteter. Uden at tigge om effektiviteten af ​​ovenstående metoder skal det siges, at det mest enkle og effektive værktøj i kampen for en slank figur kan findes i køkkenet. Vi taler om ingefær - et produkt, som husmødre og ejere oftest bruger i madlavningsprocessen, uden at have mistanke om, hvilken slags "bjørneservice" han kan yde dem i kampen mod overvægt.

Pickled Ginger Slimming

Det er nødvendigt at gøre en lille bemærkning om, at roden til denne plante, der oprindeligt voksede i landene i Sydasien, gradvist bevægede sig rundt om landene, fik popularitet i Rusland. Sagen er dens unikke smag, store omfang og forskellige former.

Ingefær kan findes i form af krydderier, frisk rod og syltede. På grund af dets smag er det kun få, der har råd til at spise en frisk rod på grund af dens spiciness. Krydderi er mere relevant som krydderier. Ingefær rodpulver er uundværlig til fremstilling af mange retter. Den syltede rodtype har en krydret smag med en smule krydderi og bliver en selvstændig skål, der kan konsumeres både separat og i kombination med andre produkter.

Det skal her bemærkes, at roden ved at erhverve en eller anden form beholder sine værdifulde egenskaber. Imidlertid bør ingefær i processen med at forbrænde fedt "deltage" i den syltede tilstand på grund af nogle af dens funktioner.

Virkningen på kroppen af ​​syltede ingefær rod

Ufuldstændig ved første øjekast indeholder den lyserøde plade af den syltede rod en række specielle egenskaber, der hjælper den med at bekæmpe fedtforekomster. han:

 • stabiliserer metaboliske processer;
 • undertrykker appetitten;
 • forbedrer tarmens bevægelighed;
 • fremmer bedre optagelse af mad;
 • lindrer tarmkramper;
 • lindrer flatulens;
 • forbedrer sekretorisk funktion af maven.

Generelt kan man forestille sig virkningen af ​​syltede ingefær på subkutant fedt som følger. Gingerol - et stof, der er indeholdt i ingefær, virker på fedt, opdeler dem og fjerner dem fra kroppen. Med en konstant indtræden af ​​ingefær i den menneskelige krop fjernes gradvist alle toksiner, toksiner og kræftfremkaldende stoffer fra tarmen. Over tid forbedres fordøjelsen. I gennemsnit begynder processen med at forbrænde fedt at finde sted i løbet af dagen. Ingefær har et lavt kalorieindhold, kun 15 kalorier pr. 100 gram produkt, hvilket betyder, at det i sig selv ikke akkumulerer overskydende kalorier.

Det er også værd at være opmærksom på det faktum, at den generelle tilstand i kroppen, som forbedrer sig på grund af en række andre nyttige egenskaber ved ingefær, påvirker hele processen med vægttab - nemlig:

 1. Tilstedeværelsen af ​​et stort antal vitaminer, mineraler og antioxidanter. Sidstnævnte har den egenskab at bremse aldringsprocessen i kroppen. Hele sættet med nyttige stoffer styrker immunforsvaret.
 2. Aminosyrer findes i roden, der stimulerer produktionen af ​​endorfiner.
 3. Forøget blodcirkulation.
 4. Positiv effekt på lungerne.
 5. Tilstedeværelsen af ​​antimikrobielle og antiinflammatoriske egenskaber.
 6. Lavere kolesterol.
 7. Normalisering af den hormonelle baggrund, som som et resultat løser problemet med overdreven arbejde i talgkirtlerne.
 8. Forøg den samlede tone i kroppen.

Det vil ikke være ukorrekt at sige, at ingefær sammen med forbrænding af fedt hjælper med at ødelægge og fjerne eksisterende parasitter fra kroppen, reducere cellulite og er en effektiv måde at bekæmpe kræft på.

En af de specifikke, men ikke mindre vigtige fordele ved ingefær, er det faktum, at det stimulerer blodcirkulationen i bækkenorganerne, hvilket øger niveauet for seksuel lyst hos repræsentanter for begge køn. Her kan vi med sikkerhed sige, at ingefær rod er en stærk afrodisiakum. I processen med at tabe sig har denne omstændighed en ret til at eksistere på grund af det faktum, at sex ligesom fysisk aktivitet også har en positiv effekt på processen med at forbrænde fedt.

Men på trods af den imponerende liste over nyttige egenskaber er ingefær ikke egnet til alle at spise. For nogle mennesker kan roden være for krydret eller en svag brændende fornemmelse, når den bruges, kan forårsage ubehag. For nogle mennesker er ingefær helt kontraindiceret.

Kontraindikationer for brugen af ​​ingefær i mad

For alle, der ønsker at tabe sig med ingefær, er det ikke ude af sin plads at huske tilstedeværelsen af ​​visse sygdomme. Ingefær anbefales derfor ikke til mennesker, der har sygdomme:

 • mave-tarmkanal;
 • galdeblære;
 • leveren;
 • nyre;
 • hjerte og blodkar.

Roden anbefales heller ikke i sådanne tilfælde:

 • i nærvær af enhver type allergi;
 • under graviditet;
 • under amning;
 • i barndommen;
 • i nærvær af højt kolesteroltal;
 • i nærvær af sten i galdeblæren eller nyrerne.

Hvis ønsket om at prøve ingefær for at reducere vægten er stort, men en person har en af ​​de ovennævnte kontraindikationer, anbefales det at søge råd fra din læge.

Brug af syltede ingefær rod

Der er ingen klare regler for brug af syltede rod til vægttab. Det er nok at observere foranstaltningen og lytte til din krop. Der er dog en række generelle anbefalinger, der kan følges for at opnå det bedste resultat.

Brug af syltede ingefær rod

 1. Regelmæssigt forbrug af ingefær i små portioner bidrager til hurtigt vægttab.
 2. Salat er en fantastisk sidetallerken til syltede ingefærrod.
 3. Under brugen af ​​ingefær skal resten af ​​kosten være kalorifattig.
 4. En effektiv kombination er ingefær med rød fisk. På grund af kombinationen af ​​nyttige komponenter har denne kombination en positiv effekt på processen med at forbrænde fedt.
 5. Ingefær rod kan også drikkes. Det er dog bedre at brygge roden frisk. Det er bedre at tilberede det som te eller tinktur.
 6. Mængden af ​​ingefær, der anvendes, skal kontrolleres, da overskydende virkning kan have negativ indflydelse på maven, tarmen og huden.
 7. Ud over brugen af ​​ingefær til vægttab er det nødvendigt at følge den korrekte diæt bestående af grøntsager og korn så vidt muligt og inkludere fysisk aktivitet i det obligatoriske program for fedtforbrænding.
 8. Pickled rod går godt med kød.
 9. For sushi-elskere vil en behagelig opdagelse være det faktum, at på trods af deres kalorieindhold serveres syltede ingefær altid i "sæt".
 10. Spis ikke og drik ingefær i perioder med sygdom, når kropstemperaturen overstiger 38 grader.
 11. At medtage ingefær i din daglige diæt giver mening ikke kun under vægttab, men også på almindelige dage.
 12. Spis ikke ingefær på tom mave.

Pickling opskrift

Hvad kræves:

 • Ingefær rod
 • Ris eddike - 1/4 kop.
 • Sukker - 3 spsk. skeen.
 • Fint salt - 2 tsk.

forberedelse
Til at begynde med skal du købe en stærk, let størrelse, let langstrakt rod. Den skal være glat og fri for pletter, rynker og andre mangler. Duften skal også være frisk og levende. Dette kan kontrolleres ved let at berøre huden med en negle. Duften skal vise sig straks.Når der er købt en passende ingefær, skal den vaskes, flås og skæres med en skarp kniv i tynde kronblade. Bland de resterende ingredienser i en ikke-metalbeholder. Kog blandingen til kogning og kog i ikke mere end 10 minutter. Hæld ingefærblandingen. Afkøles og lad det stå på et koldt sted i 7 timer. Efter tiden kan roden spises.

Det anbefales at opbevare ingefær i kulden i en glasbeholder i højst tre måneder.

Sammenfattende med ovenstående skal det siges, at syltede ingefær er en kombination af smag og fordel i et produkt, som ikke er vanskeligt at finde i butikshylder. Dens brug i en syltede form helbreder ikke kun kroppen, men hjælper også med i kampen for en slank figur.

Video: ingefær til vægttab - fordel eller skade

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer