Løvblad under graviditet: fordele og skader

Alsidigheden i brugen af ​​denne plante er baseret på dens kemiske sammensætning. Den lyse aroma antyder, at den indeholder flygtige, som har en antiviral virkning sammen med løg og hvidløg. Men ud over dette er der i et så kendt laurbærblad mange flere hemmeligheder. Gravide kvinder er nødt til at nærme sig brugen af ​​dem med stor omhu og huske deres sarte position.

Løvblad under graviditet

Hvor kom den ædle laurbær fra?

Denne stedsegrønne busk foretrækker et subtropisk klima, hvor varm sol og høj luftfugtighed kombineres. Plantens krone er tæt, ligner en pyramide. Udseendet af bladene er velkendt for enhver værtinde. De er friske i mørkegrøn farve, dækket med en læderagtig film, let bølget i kanterne. For at bevare næringsstoffer er det bedre at købe et frisk snit af grene og tørre derhjemme i et skyggefuldt, godt ventileret hjørne. Det er nødvendigt at opbevare på et tørt sted i en beholder med et tæt bundet låg.

Laurelens hjemland betragtes som Middelhavet. I det antikke Grækenland havde det en rituel betydning, idet den betragtes som et hellig træ. Kun nogle udvalgte få tildelt en laurbærkrans.

På vores lands område føles planten godt i Kaukasus, Krasnodar-territoriet, Georgien, på Krim-halvøen. På global skala vokser i det subtropiske bånd af den nordlige og sydlige halvkugle.

Der er 3 hovedtyper af laurbær:

 • ædel;
 • Azorerne;
 • Kamfer.

Som krydderier bruges kun Noble Laurel.

Plantens sammensætning og egenskaber

Rikheden på naturlige komponenter tillader brugen af ​​blade som et terapeutisk middel, da det indeholder:

 • tanniner;
 • æteriske olier;
 • fytosterol;
 • flere typer syrer;
 • vitaminer i gruppe B, A, C, PP;
 • mikro- og makroelementer, herunder magnesium, zink, fosfor, mangan, jern.

Blandt de gavnlige egenskaber bemærkede man en stærk effekt på immunsystemet på grund af flygtig produktion. Brugt som et stærkt naturligt antibiotikum, har lotioner og skylning med bouillon antiinflammatoriske og antiseptiske virkninger. Det blev især brugt i denne kapacitet i asiatiske lande. En afkogning af laurbærblade er populær som en stærk vanndrivende middel og dekongestant. Æteriske olier og syrer stimulerer en accelereret stofskifte, hvorved der er et hurtigt vægttab. For dem, der lider af systematisk søvnløshed og overdreven irritabilitet, er bade med tilsætning af laurbærafkog nyttige. Lugten beroliger gradvist, den beroligende virkning manifesteres på grund af linalool indeholdt i arket.

Et afkog i kombination med en speciel diæt inden for 6 dage fjerner overskydende salt fra leddene, du kan bruge opskriften til gigt. Afkogninger af brændenælde og laurbærblade, hvis de skiftes, er i stand til at gendanne glans, styrke, elasticitet i håret, forhindre enderne i at blive skåret, vække sovende hårsækker. For problematisk hud vil aftørring med disse produkter være praktisk, de fjerner forsigtigt betændelse, smalle porer, forhindrer udseendet af nye udslæt og tørre gamle.

En mere koncentreret bouillon kommer godt med i kampen mod fod- og neglesvamp. Det eliminerer overdreven sveden, ubehagelig lugt, blokerer reproduktionen af ​​patogener, lindrer forbrænding og kløe.

En ubehagelig lugt fra mundhulen, hvis provokeret af betændelse i tandkødet eller slimhinderne, fjernes også let inden for et par dage ved skylning med tilsætning af infusion af lavrushka.

Brug en nyttig plante i form af et afkok, infusion, æterisk olie.

restriktioner

Et så rigt spektrum af nyttige effekter medfører beundring og et ønske om straks at prøve alle opskrifterne til dig selv. Men dette er uacceptabelt under graviditet.

Det er vigtigt at: afkogningen medfører en kraftig sammentrækning af glatte muskler, så i første trimester kan det ikke bruges indeni. Ellers kan du provosere en ufrivillig abort.

Det anbefales ikke at drikke infusion af laurbærblade med gastritis, gastrisk mavesår og 12 duodenalsår, pancreatitis, regelmæssig forstoppelse. Brug ikke lægemidlet, hvis der observeres hjerte-kar-patologier, pludselige trykstød. Sygdomme i kønsorganet, især ustabil nyre, leverfunktion er også en kontraindikation.

Dualiteten af ​​handling er tydeligt synlig i tilfælde af diabetes og allergier. I de tidlige stadier vil laurbærblad være fordelagtigt i senere faser - skade.

Tip til brug af laurbærblade under graviditet

Brug af laurbærblade under graviditet
Et barns forventning bringer spænding, yderligere bekymring for hans helbred, så forventningsfulde mødre er meget forsigtige med at vælge mad og kosmetik. Med en rimelig tilgang er laurbærblad meget nyttigt for gravide kvinder. Lad bouillon ikke tages oralt, men det er perfekt som et middel til at pleje hudens ansigt, krop, fødder, lindrer kløe med hududslæt og hjælper med tandkødssygdom.

Kompresser hjælper godt med suppuration i neglenes hjørner, renser små sår, fremskynder helingen. Den behagelige lugt af bladet beroliger, hjælper med at falde i søvn hurtigt.

Traditionel brug som krydderi skader heller ikke. Sikker dosis - 2 foldere til det første kursus, kød- eller grøntsagsstuing, stuvet fisk, vil tilføje smag og skabe appetit.

Kosmetiske opskrifter

Krop af laurbærblad bruges til at lindre hævelse, forhindre rynker, udjævne hudfarve, forhindre forekomst af acne, lindre irritation, desinficere og tørre. Mange opskrifter er meget lette at tilberede og kræver ikke særlige færdigheder.

 1. Lotion. 3-5 strimlede blade dampes med et glas kogende vand og insisteres i 2 timer. Tilsæt derefter 2 spsk. alkohol og citronsaft og tør ansigtet 2 gange om dagen.
 2. Tonic. Bladene pakkes tæt i en glaskrukke, fyldes med kogende vand, korkes og lades stå i 4-5 timer. Filtrer derefter, tilsæt et par dråber tea tree-olie og lad det brygge igen. Den næste dag er det moderigtigt at bruge en tonic 3 gange om dagen til at normalisere talgkirtlerne.
 3. Bade. Bruges til forebyggelse og behandling af svampesygdomme i foden. 4 til 5 blade brygges i et glas kogende vand og hældes i en beholder til fodbade, sættes til det ønskede volumen varmt vand, og fødderne nedsænkes i ankelen i 5 til 10 minutter.

Folk opskrifter med laurbærblade er tidstestede, medfører ikke bivirkninger og er helt sikre for gravide kvinder med ekstern brug.

Video: sundhedsmæssige fordele ved laurbærblad

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer