Quartz Vinyl Floor Fliser - Fordele og ulemper

Kvarts vinylfliser er et materiale, der bruges i konstruktionen, som har vist sig på markedet relativt for nylig. For specialister i reparation og udsmykning er sådanne fliser af konstant interesse, hvilket skyldes, at en sådan belægning har alle de vigtige kvaliteter og opfylder de krav, der er stillet til gulvbelægning.

Quartz vinyl gulvfliser

Quartz vinyl fliser er et materiale af flere lag:

 1. Grundlaget er et polyvinylchloridlag, der sikrer en pålidelig pasning af flisen på gulvet.
 2. Det forstærkende element er fiberglas.
 3. Kvarts og vinyl, der fungerer som hovedlaget. De tillader ikke kun at opnå fliser med høj styrke, men også god varmeisolering.
 4. Oven på flisen er dækket med en indretning med forskellige mønstre.
 5. For at beskytte flisen mod mekaniske belastninger er det yderste lag lavet af en polyurethanbelægning med aluminiumoxid. Det gør også belægningen skridsikker.

Sammensætningen inkluderer også en række andre materialer, som bestemt er naturlige og sikre fra et miljømæssigt synspunkt. Det land, hvor dette gulv oprindeligt blev produceret, er Japan.

Fordele ved belægning

Mange mennesker vurderer denne coating baseret på dens høje styrke og dens utrolige modstand mod slid. På grund af tilstedeværelsen af ​​polyvinylchlorid i sammensætningen har materialet derudover naturlig varme. Mange købere angiver i anmeldelserne, at sådanne fliser er mere behagelige at røre ved end keramik.

Ideen om fordelene ved dette materiale, der bruges i konstruktionen, giver mulighed for at vælge denne særlige flise, så vi vil dvæle ved dens fordele mere detaljeret:

 1. Dette materiale er meget holdbart.
 2. Flisen er holdbar, kan vare op til femten år.
 3. Afviger i slidstyrke. Tåler forskellige mekaniske belastninger på grund af det beskyttende lag. Hvis individuelle fragmenter stadig er beskadiget, er deres udskiftning ikke vanskelig.
 4. Fliser kan placeres over et varmt gulv.
 5. Dette materiale er modstandsdygtigt over for slid og kemikalier.
 6. Det har lydisoleringsevne og et højt lydisoleringsniveau.
 7. Modstandsdygtig over for fugt. Flisen modstår effekten af ​​damp og vand, derfor kan den bruges til at skabe gulve i køkkenet, balkonen eller badeværelset. Materialets overflade er ikke tilbøjelig til form eller mug.
 8. Overfladen er skridsikker, risikoen for utilsigtet skade reduceres.
 9. Fliser kan skiftes uden den generelle demonteringsproces, som nogle gange sker med linoleum og andre materialer, der anvendes i konstruktionen.
 10. Når du bruger materialet, holdes varmen godt.
 11. Det klarer sig godt med ekstreme temperaturer.
 12. Materialet er naturligt og miljøvenligt, som det fremgår af et internationalt certifikat af høj kvalitet.
 13. Processen med at lægge fliser er meget enkel og let, hvilket sparer installation. Hvis flisen har en låsefæstelse, kan du ikke bruge lim.
 14. Der er evnen til at slukke selv, modstår godt effekterne af brand.
 15. Et omfattende udvalg af materialeteksturer, som giver dig mulighed for at opnå en god simulering af mange forskellige materialer.
 16. Materialet er antistatisk, leder ikke elektricitet.

Vigtigt! Sammensætningen af ​​kvartsvinylfliser indeholder ikke phenolharpikser og melamin, hvilket gør det helt sikkert ikke kun for mennesker, men også for kæledyr.

Materielle mangler

På trods af den imponerende liste over positive aspekter er kvartsvinylfliser ikke uden en række ulemper. Når man kender de negative aspekter ved dette materiale, er det muligt endelig at tage den rigtige beslutning, når man vælger en belægning. På listen over dækningsminuser:

Ulemper ved kvartsvinylfliser

 1. På trods af det faktum, at kvartsvinylfliser betragtes som en helt sikker belægning, indeholder den en række stoffer, der forhindrer, at den betragtes som naturligt materiale.
 2. Selvom modstanden mod mekaniske skader i flisen er meget høj, men for tunge møbler kan efterlade ubehagelige buler på den, kan de især vises fra møbelben.
 3. Før du begynder processen med at lægge gulvet, er det vigtigt at være meget opmærksom på gulvoverfladen. Eventuelle ujævnheder, revner eller defekter i basen vil blive bemærket, efter at produktet er lagt.
 4. Materialet reagerer dårligt på udsættelse for ultraviolette stråler, hvilket resulterer i en langsom udbrænding af de flisefragmenter, der er under påvirkning af direkte sollys.
 5. Forskellige producenter fremstiller fliser med forskellige dimensioner, derfor er det vigtigt at være opmærksom på det faktum, at materialet blev købt fra kun et firma.

Denne liste giver dig mulighed for at forstå, at ulemperne i sammenligning med de positive sider ikke er for betydningsfulde. Så hvis du vil tilføje æstetik og skønhed til gulvet, men der er ingen måde at bruge penge på et laminat, der har sine egne negative sider, vil quartz-vinylfliser være en god mulighed.

arter

Kvarts vinylfliser er tilgængelige til salg i forskellige størrelser, teksturer, former eller farver. En sådan mangfoldighed er nødvendig for at imødekomme alle kunders behov. Men det vigtigste kriterium for forskellen mellem fliserne er metoden til installationen. Tre forskellige typer belægningsinstallation kan skelnes:

 1. Installation, hvor lim der er specielt designet til dette bruges.
 2. Montering leveres ved at låse fastgørelser på fliser.
 3. Selvklæbende fliser, når det lægges, er det nødvendigt at fjerne den beskyttende film på indersiden af ​​flisen og klæbe den fast ved at trykke den ordentligt ned på gulvet.

Desuden er kvartsvinylfliser opdelt i forskellige klasser i henhold til niveauet for slid. For at bruge fliserne til installation i lejligheden anbefales det at bruge klassemateriale - 31-33. Dette valg vil sikre gulvbelægningen i 11-15 år. Hvis du bruger flisen til installation på gangen eller på arbejdskontorer, skoler og universiteter - er det vigtigt at være opmærksom på flisen i 34. klasse. Sådanne belægninger har stor modstand mod konstant belastning, derfor er holdbarheden meget større.

Grundlæggende forberedelsesproces

Det er ret let at montere en kvartsvinylflise, processen medfører ingen særlige vanskeligheder, og det kan gøres med egne hænder. Det er kun vigtigt at være opmærksom på det faktum, at basen er klar til at lægge så effektivt som muligt, omhyggeligt og omhyggeligt - dette blev nævnt på listen over flisernes negative sider. Følgende overflademuligheder er egnede til montering af dette materiale:

 • trægulve;
 • keramik;
 • metal;
 • beton.

For at lægge fliserne på beton, bliver du nødt til at rense og fjerne en række mangler og mangler ved at udføre en basisprimer. Det er nødvendigt at sikre, at overfladen er så perfekt og jævn som muligt uden revner og dråber. Montering af belægningen er påkrævet, når afretningen er helt tør. Du bliver også nødt til at fjerne næsten hele mængden af ​​støvpartikler, der kan være på basen, så effekten af ​​vedhæftningsstyrken er meget højere.

Hvis overfladen til montering af flisen er lavet af træ, er kravene nøjagtigt de samme som for beton.Kun på alle måder vil det være nødvendigt at fjerne eventuelle huller, der måtte være mellem krydsfinerpladerne. Hvis dækslet har hatte med søm eller skruer, skal de også slibes. For at træet skal beskyttes mod fugt og efterfølgende forfald, er det nødvendigt at bruge en biocidblanding til at imprægnere gulvet.

Når overfladen er helt klar til den efterfølgende æglægning af kvartsvinylbelægningen, kan du begynde den direkte installation.

Materiel lægningsproces

Algoritmen, der giver dig mulighed for kvalitativt at lægge den klassiske firkantede kvartsvinylflise er som følger:

Processen med at lægge kvartsvinylfliser

 1. Oprindeligt er det nødvendigt at markere basen korrekt til at lægge fliser korrekt. For at implementere dette trin skal du bruge ethvert middel til rådighed: blyant, pen, coated ledning. Resultatet af markeringen er et punkt i midten af ​​rummet, som vil være udgangspunktet for installationen af ​​flisen.
 2. Limet, der bruges under installationen, påføres basen, så er det nødvendigt at vente cirka tredive minutter, før det tørrer. Lægningsprocessen skal begynde fra den centrale del af rummet eller fra indgangen til rummet.
 3. De linjer, der optrådte på gulvet efter markeringen gør det muligt fuldt ud og grundigt at kontrollere, hvor korrekt denne proces udføres.
 4. Når flisen er helt lagt på basen, er det nødvendigt at påføre en rulle for at fjerne overskydende luft.
 5. Mange producenter sætter de nødvendige mærker på den forkerte side af belægningen, som kan bruges til at navigere i hvilken retning de skal fortsætte med at lægge.
 6. Alle fliser, der er lagt efter den forrige, er det vigtigt at anløbe hinanden for at forhindre forekomst af revner og mellemrum.
 7. Hvis der efter installationen af ​​flisen er et overskud af lim, kan det fjernes ved hjælp af ethylalkohol. Du kan bevæge dig rundt i den frisklagte belægning næsten øjeblikkeligt, men du kan kun installere møbler i rummet efter et par dage. Vask og eventuelle vandprocedurer med gulvet er tilladt kun 5 dage efter installationen er fuldstændig afsluttet.

Du kan også specificere et antal anbefalinger, der hjælper med at forenkle stylingprocessen og gøre den bedre:

 1. Temperaturen på basen, som flisen er lagt på, bør ikke falde under femten grader.
 2. Fliser er vigtige for at lime nøjagtigt røv.
 3. Med tætheden af ​​fliserne til hinanden skal du ikke presse dem for meget.

Som et resultat kan vi sige, at flisen lavet på basis af kvartsvinyl er en fremragende mulighed for at opdatere gulvet. I betragtning af den imponerende liste over positive aspekter af materialet kan du smide mindre minusfliser til side, så dette byggemateriale er i øjeblikket meget efterspurgt i mange lande, inklusive Rusland.

Med en ordentlig tilgang til at lægge og betjene fliserne kan denne gulvbelægning helt sikkert tjene dig op til femten år, og al denne tid glæder det øjet med et smukt udseende.

Video: Quartz Vinyl Tile - Oversigt over materiale

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer