Isterninger med ansigt persille: 3 opskrifter

Formuleringer, der er anskaffet med egne hænder, har altid været meget efterspurgte. De er ret i stand til at erstatte dyre kosmetiske produkter, så der er ingen grund til at betale for meget for den samme handling. I dagens artikel vil vi analysere køleprocedurer, der inkluderer brugen af ​​isstykker. Du hørte rigtigt, de tørrer huden med et sådant værktøj til at forynge og løse problemer med varierende kompleksitet. Det er synd ikke at bruge is, især da det ikke kræver store økonomiske og tidsudgifter fra dig. Lad os se på de grundlæggende punkter i den næste rækkefølge.

Face Persley-isterninger

Positiv effekt

  1. Ellers kaldes denne kosmetik grøn, ikke kun til pigmentering, men også for naturlighed. Hvis du udelukkende bruger hjemmelavet grønfink i opskrifterne, vil dens kemiske liste over stoffer være fuldt ud dannet. Dette betyder, at alle vitaminer med mineraler og syrer overføres til huden.
  2. Siden antikken er den præsenterede plante blevet brugt som et middel mod mange lidelser. Specielt øgede persille visuel skarphed, behandlede forskellige dermatologiske problemer, forbedrede metaboliske processer og stabiliserede fordøjelsessystemet. Persille blev lavet tinktur, der sigter mod at bekæmpe sygdomme i kønsorganet og hjertet.
  3. Grønne bruges som hovedkomponent til tilberedning af frisk. Selvfremstillet juice fungerer som et antiseptisk og antiinflammatorisk middel. De gnider huden, tidligere fortyndet med vand. En særegen tonic eliminerer små udslæt, bekæmper acne, strammer porerne og er ansvarlig for den sebaceøse kirtels korrekte aktivitet. Drikken tages oralt for at forbedre hjertefunktionen og rense det kardiovaskulære system.
  4. Glem heller ikke de afkok, der kan tilberedes på jordstænglerne. Værktøjet fungerer som basis for isterninger. Det indsnævrer porerne og forynger, udjæfter lettelsen og hjælper med at øge turgoren. Planten indeholder en masse forbindelser med antioxidantegenskaber, herunder askorbinsyre, tocopherol med retinol og B-gruppe. Disse forbindelser er rettet mod at fjerne giftige stoffer fra huden.
  5. Sammensætningen indeholder A-vitamin, der er ansvarlig for at øge kollagenproduktionen. På denne jord bliver huden elastisk, dens væskemetabolisme forbedres, og kredsløbet normaliseres. Ascorbic, der er til stede i en anstændig mængde, sigter mod at skabe en nem film. Det tillader ikke ultraviolet lys om sommeren at trænge ind i de dybere lag af dermis og ødelægge celler. B-gruppe-vitaminer forbedrer stofskiftet, giver udstråling og elasticitet.

opskrifter

Siden oldtiden er forskellige persillebaserede produkter blevet brugt til at lysne huden, dens ernæring indefra og foryngelse. Vores oldemødre brugte afkok på denne plante, hvilket gjorde det muligt hurtigt at eliminere rynker og krækninger af en anden art. I dag blev opskrifterne vedtaget, så de bruger aktivt lotioner. Men for at købe dem og derefter fryse den, er det bedre at tage naturlige produkter på markederne. Men det er værd at forstå, at det er bedre at bruge sammensætningen i den varme sæson. At gnubbe med terninger om vinteren kan forårsage problemer. Tørhed, skrælning, revner vises. Også irritation er ikke udelukket.

Fra infusionen
Hvis du ikke vil gider meget med tilberedningen af ​​produktet, er det bedst at fryse en ren afkogning, der udelukkende er tilberedt på persille. Du behøver ikke tilføje noget andet. For at gøre dette, skyl grundigt med friske råvarer. Det er bedre at udføre proceduren flere gange.Derefter skal du omdanne planten til en homogen velling ved hjælp af en kødslibre eller en blender.

Hæld den færdige masse med kogende vand. Tag hensyn til 0,2 liter. vand tegner sig for ca. 100 g. råvarer. Insister produktet, indtil det køler helt ned. Derefter får emnet hældes i specielle forme. Sæt sammensætningen i en fuldstændig frysning. Terninger efter at have vågnet op. Sådanne procedurer om morgenen vil stramme huden markant og lette den lidt. Som et resultat bliver vævene fugtet og elastisk.

Med smør
Hvis du er ejer af tør og følsom hud, er det bedst at forberede et specielt værktøj. Hvis du inkluderer olivenolie i sammensætningen, er det snart muligt at løse problemet helt. Forbered en persille bouillon i henhold til standardskemaet. Omrør 200 ml. sammensætning på 10 ml. koldpresset olivenolie. Brug et eksklusivt produkt af høj kvalitet.

Bland komponenterne grundigt. Frys emnet. Under brug giver olien næring til huden. Bemærk, at det ud over olivenolie også er tilladt at inkludere andre olier. Hver af dem har sine egne unikke egenskaber. Under alle omstændigheder forbedres hudets fasthed markant. Krækene udjævnes også.

Fra juice
Ofte kommer tilberedningen af ​​kosmetisk is fra den pågældende plantes juice. En sådan sammensætning vil have enorme fordele for ansigtet. Press saften ud af græsset og bladene. Få ca. 0,2 liter. væske. For at gøre det lettere for din opgave anbefales det, at du straks bruger en juicer. Hvis du ikke har et sådant husholdningsapparat, skal du slibe råvarerne på en hvilken som helst måde mulig måde, slib derefter gennem en sigte.

Klem massen igen gennem flere lag gasbind. Hvis stykker kartoffelmos falder ned i saften, er der intet at bekymre sig om. Et sådant middel til høj koncentration anbefales især til at blegge huden og fjerne alderspletter. Værktøjet håndterer også forskellige inflammatoriske processer. En sådan sammensætning strammer porer perfekt og eliminerer olieagtig glans. Før frysning fortyndes juice med et mineralvand uden gas i et forhold på 1 til 2.

Hvis du vil øge effekten af ​​hvidblandingseffekten af ​​isterninger markant, skal planten kombineres med mælkebøtte. I dette tilfælde skal du udelukkende tage friske råvarer. Høst produkter i lige store mængder. Mal også og hæld kogende vand. Insister og frys. Derefter kan du bruge værktøjet til dets tilsigtede formål.

anvendelse af

  1. Det anbefales ikke at ty til en sådan procedure ofte. Problemet er, at du risikerer at fryse ansigtsnerven. Som et resultat vil den inflammatoriske proces udvikle sig.
  2. Det er forbudt at bruge is, hvis du lider af rhinitis eller kronisk bihulebetændelse. Om vinteren skal du udføre proceduren om aftenen og om sommeren om morgenen.
  3. Med systematisk brug opnår du imponerende resultater. Det vigtigste er ikke at stoppe med at bruge denne teknik.

Kosmetisk is er længe blevet brugt til kosmetiske formål. Afhængig af sammensætningen kan forskellige problemer håndteres. Det vigtigste er ikke at opgive regelmæssige procedurer. Lav is udelukkende af friske råvarer af høj kvalitet.

Video: ansigt persilleis

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer