Røde bønner til vægttab: Fordele og anvendelser

Bønner er en plante i bælgfrugtfamilien og er blandt de ældste afgrøder i verden. I Rusland blev det kendt i XII-XIII århundrede og blev derefter kaldt franske bønner. Først blev den dyrket til dekorative formål, men bagefter blev den værdsat som en grøntsagsafgrøde. Røde bønner er nyttige til vægttab og kan bruges til madlavning af forskellige retter.

Red Bean Slimming

Røde bønner sammensætning

Denne vegetabilske afgrøde har en unik sammensætning. Det indeholder følgende næringsstoffer:

 • vitaminer K, C, E;
 • kobber;
 • mangan;
 • kalium;
 • phosphor;
 • jern;
 • magnesium;
 • zink;
 • calcium;
 • selen;
 • natrium.

B-vitaminer - folater, thiamin, pyridoxin, pantothensyre, cholin, riboflavin, nicotinsyre.

Bønner har ret mange kalorier - 337 kcal pr. 100 g produkt. Kulturen indeholder ca. 46% kulhydrater, 22,5% protein, 15% kostfiber, 11% vand og kun 1-2% fedt. Produktets sammensætning inkluderer også udskiftelige og essentielle aminosyrer, fedtsyrer.

Fordelene ved røde bønner til vægttab

Denne vegetabilske afgrøde er fantastisk til slankekure. Dette er delvis berettiget af det faktum, at der praktisk talt ikke er noget fedt i det, og indholdet af proteiner og kulhydrater giver kroppen den nødvendige energi. Produktet er rig på fiber, derfor giver det hurtig og langvarig mætning - når man taber sig, er denne faktor meget værdsat.

Rød bønne har en vanddrivende virkning. Dens regelmæssige brug vil hjælpe med at slippe af med overskydende væske i kroppen, hvilket betyder vægttab og forebyggelse af ødemer.

Som et produkt til vægttab er røde bønner også attraktive i følgende egenskaber:

 1. Stabilisering af det endokrine system - ofte er det funktionsfejl, der er årsagen til overvægt.
 2. Normalisering af mave-tarmkanalen.
 3. Fjernelse af toksiner og andre skadelige stoffer fra kroppen.
 4. Aktivering af metaboliske processer.
 5. Regulering af kolesterol.
 6. Stabilisering af blodsukkeret.
 7. Styrke immunitet.
 8. Stabilisering af nervesystemet - diæt er stressende for kroppen.
 9. Forbedring af hårets og hudens tilstand.

Mulig skade og kontraindikationer

Bønner er meget nærende og sunde, men kan i nogle tilfælde være skadelige. Råproduktet indeholder giftige stoffer, derfor konsumeres kulturen efter varmebehandling eller i dåseform - i disse tilfælde neutraliseres de skadelige egenskaber.

Røde bønner skade, når man taber sig

Røde bønner indeholder puriner, så det anbefales ikke til gigt eller risikoen for dets udvikling. Blandt kontraindikationerne inkluderer en række sygdomme i mave-tarmkanalen - gastritis, colitis, mavesår, cholecystitis.

Et andet negativt træk ved produktet er fremme af oppustethed og flatulens. Du kan reducere denne virkning af kultur på kroppen ved at tilføje dild til den.

Røde bønner skal bruges med forsigtighed i alderdom og børn under 12 år. Sådanne mennesker tilrådes at medtage dette produkt i deres kost ikke mere end en gang om ugen.

Brug af røde bønner til vægttab

Denne vegetabilske afgrøde kan konsumeres uafhængigt eller som en del af forskellige retter. Du kan bruge både tørre bønner og dåse produkter. I det andet tilfælde skal det huskes, at konserves mad ud over bønner og vand indeholder salt. Dette skal tages i betragtning, da overskydende natrium i kosten er skadelig.

Tørre røde bønner kan kun konsumeres efter varmebehandling, ellers gør det mere skade end gavn.Det anbefales at blødsætte produktet i 10-12 timer i koldt vand for at slippe af med skadelige stoffer.

Efter blødgøring skal væsken tappes, hæld en frisk portion, sæt bønnerne i koge. Efter kogning skal du skifte vand igen. Kog bønnerne i ca. 1,5 time på moderat varme. Tilsæt salt til den færdige skål. Bønner kan tilberedes uden foreløbig blødgøring, men kogetiden bør øges med 2-2,5 gange.

Ernæringseksperter mener, at forskellige bælgplanter bør optage omkring en tiendedel af kosten til en tabende person. På en diæt kan du bruge dette produkt 2-3 gange om ugen.

Til vægttab er det nyttigt at drikke et afkok af røde bønner. Blødgør det i en time, kog derefter, indtil det er kogt, og drik bouillon til middag med enhver diætfrugt. Bare et glas drikke i receptionen.

Røde bønner diæt opskrifter

Røde bønner diæt opskrifter
Denne kultur har en neutral smag, så du kan kombinere den med mange produkter. Som sideskål kan røde bønner konsumeres separat eller i tandem med forskellige grøntsager - gulerødder, løg, paprika, Beijing-kål, tomater. For vægttab bør begrænses til stewing, bagning, steaming.

På en diæt kan du også bruge følgende opskrifter med røde bønner:

 1. Vegetabilsk gryderet. Du kan tilberede en sådan skål i en stewpan eller langsom komfur. Det er nødvendigt at pre-blødgøre et glas røde bønner og koge det, indtil det er halvt klar. På dette tidspunkt skæres zucchini i terninger, løg i halve ringe, tomater i terninger, hvor du tidligere har fjernet huden (skold med kogende vand). Tilsæt de resterende grøntsager og en spiseskefuld vegetabilsk olie til bønnerne, lad det simre i en halv time. Efter afslutningen af ​​madlavningen, salt gryderetten og krydre med hakket hvidløg. Server med urter.
 2. Kyllingesalat. Ud over røde bønner kræver denne skål kogt kylling, Beijing-kål og paprika. Alle produkter kan tages i vilkårlige mængder, vegetabilsk olie med citronsaft er velegnet til tankning. Bønner kan tages på dåse.
 3. Suppe med svampe. Fadet koges i kyllingebuljong. Det er nødvendigt at stege løg et minut i vegetabilsk olie, tilsæt hakkede champignoner og 2 spsk. gryderet, lad det simre i 2 minutter. Bring resten af ​​buljongen kogt, hæld dåse eller forkogte bønner i, efter tilsætning af løg-champignonblandingen. Efter tilberedningen tilsættes salt, krydres med hvidløg og en kvist timian.

Røde bønner er attraktive i deres høje indhold af vitaminer, mineraler og en minimumsmængde fedt. Et sådant produkt er nyttigt til at tabe sig og er nærende. I kosten kan den inkluderes i forskellige former, men fremgangsmåden til forberedelse og de anvendte ingredienser skal svare til diæternæring.

Video: Bean Diet

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer